Ayrıca adamla yatmıyorsunuz adam
Ne hissetiği için çok geç kalmış 14 sene bekle iki çocuk yap sonra sevemiyorum, e güzel bacım bunca yıl aklın neredeydi, neden o adam çocuklarından ayrı kalsın 14 yıl emek verdiği ailesinden neden ayrılsın, evine bakmış çocuklarına bakmış, her şartta sevmiş kadını, etrafımdaki bekar erkeklere söylüyorum hep zaten Türk kadınlarıyla evlenmeyin mutlu olmak istiyorsanız diyesin benim
Ayrıca adamla yatmıyorsunuz adam
Ne hissetiği için çok geç kalmış 14 sene bekle iki çocuk yap sonra sevemiyorum, e güzel bacım bunca yıl aklın neredeydi, neden o adam çocuklarından ayrı kalsın 14 yıl emek verdiği ailesinden neden ayrılsın, evine bakmış çocuklarına bakmış, her şartta sevmiş kadını, etrafımdaki bekar erkeklere söylüyorum hep zaten Türk kadınlarıyla evlenmeyin mutlu olmak istiyorsanız diye.
benim yaşadığımı zerre yaşamazdım bacım anlamak mı istemiyorsun at gözlüğü mü taktın ? Neden 14 yıl beklediğimi açıkladım eşim için mutlu olsun yeter ki herkes mutlu olsun ama ben kendimi feda ederim ama panik atak geçirmeye başladım. Titreme geliyor ölsem ya da kafayı mı sıyırayım ne istiyorsun ? Sana ne anlatsam boş anlamazsın