- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi mavikelebek43
-
Abartmayın ya. Eski sevgilisi eski kanlisi sanki. Keşke bizim kültürde eski sevgililer arada haberlesebilecek arkadaslar olarak kalabilselerdi. Kadın kendisi de aramamis zaten. Birşey de dememis. Adamda gelmiş anlatmış. Hayrolsun deyip geçin. Keşke aratmayip sadece hayır duada bulunsaymis kendi kendine. Ama merak etmiş demek ki. Var mı asla ama asla eski uzun dönem sevgilisini merak etmeyen?
Kadınlardan da hersey beklenir artık neden konduramıyorsunuz bılmem ama..
Gidip iletişim kurmuyoruz stalk edip bakabiliriz de. Kuranlardan da pek arkadaş kalanı görmedikevlenmiş eski sevgilim de aramaya çalisti nerdesin vs yer söylesem buluscak öyle arsız bana göre, eşi bu durumda sorun mu etmemeli yani anlamadım.
Ben engelledim evli insanla seviyeli olurum ben. Hayat iyimser bakacak kadar güzel ve naif değil maalesef ateş barut diye birşey var. Eşinde sağlam karakter olacak önce yine de fazla toleransın hiç alemi yok.Eşim olacak insan exleri ile iletişim dahi kuramaz.
Hayır tabiki. Ben iletişim kurmaktan bahsetmiyorum. Haber yollamayı da hoş görmüyorum. Kadının haber yollamasi aratmadı hoş değil ama esi gelmiş soylemis. Merak etmekten bahsediyorum. Merak edilebilir yani stalk da olabilir
Hmm. Ben evli insanı aramaya vs çekinirim ya eşi alınır üzülür vs birde hiç iletişim yok arkadaş kalma durumu yok pat diye yıllar sonra arıyorlar ya bunun normal görülmesi bana garip geldi doğrusu çünkü arkadaşı değil insan her zaman eski sevgilisi olarak kodluyor kafasında bu insanları ayrılığa bağlı olarak.
Hayır burda evli olduğu halde eski sevgilisini rüyasında görüp azan diyeyim artık aklım hala onda vs evliliğimde mutsuzum vs diyen insanı da gördük hatta istek attım kabul etti fake hesap açmış her hareketini kendine bir tepki sanıyordu ablamız. Linç etmiştik gömdükZaten bence evliler arasında gizli saklı olmamalı. Dürüst olunmalı.
Kusura bakmayın iğrenç bir şey eşimin eskiden öpüştüğü biriyle hala arkadaş olarak konuştuğunu düşününce (aslaizinvermem) hayalimde bile kriz geçirdim o kadar medeni değil çoğu insan bence o kadar medeni olmaya da gerek yokAbartmayın ya. Eski sevgilisi eski kanlisi sanki. Keşke bizim kültürde eski sevgililer arada haberlesebilecek arkadaslar olarak kalabilselerdi. Kadın kendisi de aramamis zaten. Birşey de dememis. Adamda gelmiş anlatmış. Hayrolsun deyip geçin. Keşke aratmayip sadece hayır duada bulunsaymis kendi kendine. Ama merak etmiş demek ki. Var mı asla ama asla eski uzun dönem sevgilisini merak etmeyen?
Yok canım ben de arkadaş kalinsin diyemem kendimde kabul edemem. Ama merak etme duygusu çok çok normal. Ahlaksızlık olarak görmüyorum. İletişime geçmeye çalışmak ahlaksizlik. Yolda görsem konuşurum ama merhaba merhaba çoluk çocuk nasıl bilmem ne normal şekilde. Ama denk gelmedim kimseye şükürKusura bakmayın iğrenç bir şey eşimin eskiden öpüştüğü biriyle hala arkadaş olarak konuştuğunu düşününce (aslaizinvermem) hayalimde bile kriz geçirdim o kadar medeni değil çoğu insan bence o kadar medeni olmaya da gerek yok
Kusura bakmayın iğrenç bir şey eşimin eskiden öpüştüğü biriyle hala arkadaş olarak konuştuğunu düşününce (aslaizinvermem) hayalimde bile kriz geçirdim o kadar medeni değil çoğu insan bence o kadar medeni olmaya da gerek yok
Bir erkek gelip de karısına böyle böyle oldu demez , bunun altında bir şey var.Merhaba hanımlar evleneli 7 ay oldu ve bugün hiç beklemediğim bişey oldu kocam işten geldi nasıl söyliycem bilmiyorum ama dedi biraz durdu ve anlatmaya başladı eşimin eski sevgilisi varmış yıllar önce 3 sene sürmüş ama uzun ayrılışlı 3 sene geçirmişler ayrıldıktan sonra kocam ne aramış nede sormuş karşı tarafda aynı şekilde taki bugüne kadar bugün exin ablası arıyo diyoki bu kız seni rüyasında görüyormuş kaç zamandır kötü olarak diyo ve ona arıyo nasılsın iyimisin diye bu nasıl bi edepsizlik ya evli bi adam bu kadar rahat nasıl aranabilirki bide evlendiğini biliyorum diyor ve aradığımı da karına söyleme diyo benim size sorum şu sizce napmalıyım
Bide bana pişkin pişkin onları konuşturabilirdim de diyorAa iyi oldu bende kocasına bu durumu söyleyeyim bulup deseydin valla gözleri korksun utanmaz arlanmaz insan eski sevgilisine bile bekarken yazamıyor.
Bide bana pişkin pişkin onları konuşturabilirdim de diyor
Ben kadına dedim zaten eğer beni ararsanız veya mesaj atarsanız veyahutta aynısını kocama yaparsanız size dava açarım dedim kadının bu cevabına da utanmadan bide konuşturaydınız dedimYuhh.. Son durum ne ? eşin dedi mi beni birdaha rahatsız etmeyin keyfim yerinde ruyaların tersi çıkar hadi naaş diye
Ben kadına dedim zaten eğer beni ararsanız veya mesaj atarsanız veyahutta aynısını kocama yaparsanız size dava açarım dedim kadının bu cevabına da utanmadan bide konuşturaydınız dedim
Tebrik ederim krizleri hep böyle yönetin sonra eşiniz artık hiçbir şey söylemesin size…Merhaba hanımlar evleneli 7 ay oldu ve bugün hiç beklemediğim bişey oldu kocam işten geldi nasıl söyliycem bilmiyorum ama dedi biraz durdu ve anlatmaya başladı eşimin eski sevgilisi varmış yıllar önce 3 sene sürmüş ama uzun ayrılışlı 3 sene geçirmişler ayrıldıktan sonra kocam ne aramış nede sormuş karşı tarafda aynı şekilde taki bugüne kadar bugün exin ablası arıyo diyoki bu kız seni rüyasında görüyormuş kaç zamandır kötü olarak diyo ve ona arıyo nasılsın iyimisin diye bu nasıl bi edepsizlik ya evli bi adam bu kadar rahat nasıl aranabilirki bide evlendiğini biliyorum diyor ve aradığımı da karına söyleme diyo benim size sorum şu sizce napmalıyım
hanımefendı kocası arasa esıne soyler mı? esının gercegı oğrenecegını bıle bıle böyle bısı yapar mı cok fılm ızlemıssınızBence eşiniz aramış. Konuşuyor ve kadın da “seni karına söylerim” diye tehdit edince size böyle bir yalan uydurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?