• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim Aldatiyor beni

Bende cok istiyorum rezil etmeyi bir yandan diyirum bosanmicaksam bende rezil olucam insanlar dicek hem aldatildi diye.Bu gururu kendime bile yediremezken insanlarin bu düsuncesi iyice beni kahreder.Ben o kizi Allaha haval ettim ikinci olursa zaten rezil olmak bir yana dursun kizi dogduguna pisman ederim auriyeten esiminde
canım benim sen kıza haber götürecek insanlara evli adamlara yazıyor kocama mesaj atmış gibisinden söyle en azından onun korkusunu yesin.

Vay anasını yemin ederim biran ben bile bunları yapasım geldi hiçbir sorunum olmadığı halde çok maceralı nan
Çok çekici anlatmış arkadaş msj in orijinalini bilmiyorum burdan okudum ama süper yazmış ;)

Olayda cok celiskili seyler var mesela,
1.hem abi kardes gibiyiz diyor yemin ediyor hatta ölmüs babasinin üstüne sonra beni'DE aldatmisdi eskiden elde tutman gerekir diyor.
2.Yanlislikla mesaj atildigini ilk defa duyuyorum konusmak icin bahane aramis kiz esinde devam ettirmis geri cevirmemis.
3.kizin telefonu sesini duyunca kapatmasi esinin paniklemesi ,eee de mesajlarin devamidir baslangici olamaz.
bide sevdigim var diyorya bul o sevgiliyi benim esimi elde tutmam gerektigini söylüyor sevgilin sende öyle yap de.

Telefonla niye konuşmuşlar. Kız soru sormak için mi mesaj atmış sebep ne belli mi. Gerçi bi insan niye eski sevgiliye yazar o da ayrı durum

Olayda cok celiskili seyler var mesela,
1.hem abi kardes gibiyiz diyor yemin ediyor hatta ölmüs babasinin üstüne sonra beni'DE aldatmisdi eskiden elde tutman gerekir diyor.
2.Yanlislikla mesaj atildigini ilk defa duyuyorum konusmak icin bahane aramis kiz esinde devam ettirmis geri cevirmemis.
3.kizin telefonu sesini duyunca kapatmasi esinin paniklemesi ,eee de mesajlarin devamidir baslangici olamaz.
bide sevdigim var diyorya bul o sevgiliyi benim esimi elde tutmam gerektigini söylüyor sevgilin sende öyle yap de.
Dedim canm sevgilini bulup evli adamlari ayartiyor dicem dedim sadece susutu.Baslibasina kotu niyetliler pisliklik yapmislar esimde kasar kizda simdi ses seda yok esim eve geliyor hic muhatap olmuyorum sadece pismanim hataliyim diyor.Ister sen kur ana el basayim bir daha yapmicam diyor

Telefonla niye konuşmuşlar. Kız soru sormak için mi mesaj atmış sebep ne belli mi. Gerçi bi insan niye eski sevgiliye yazar o da ayrı durum
Ilk once kz mesaj atmis akrbalarla ilgili bir durum dan yanlis attim dedmis sonra esim aramis bayarmini kutlamis sozde tabi 10 dk konusmuslar artik ne konustularsa bilmiyorum is fln dedi tabi inamadim sonra esim otoraf etti kiz kotu niyeli anladim anlayinca kapatim diyor.sozde kiz demiski esini seviyormusun benimkiside evet seviyorum demis

Çok belirsiz bi durum olduğu için bu konuyu kapat bence adamın aklında yoksa zorla sokacaksın.
Aynen canim ida öyle diyor bir sey yapmadim diyor ama sen boyle üstume gelirsen yapmmicagim varsada yaptirisin adama diyor.Ne bileyim biz kadinlard atutamiyoruz olicimuzde

Kizlar esim bugun kur ana el basti.dedim ki artik sana guvenmiyorum hic dedim ne yaparsan nereye giderse hep supelencem rtik dedim.oda dediki gel gittim kurana el basti artik ne yazasirim nede kimseye bakmam dedi

Kizlar esim bugun kur ana el basti.dedim ki artik sana guvenmiyorum hic dedim ne yaparsan nereye giderse hep supelencem rtik dedim.oda dediki gel gittim kurana el basti artik ne yazasirim nede kimseye bakmam dedi

Normalinde bunlarin rezil olmadan sana sadik kalma istegiyle olmasi gerekirdi .. cok yazik yine sabirlisin baskasi olsa ikisinida ifsa etmisdi.. nekadar özürde dilese yeminde etse yumusama erkekler cok söz verir yapmaz taki kadinin sogudunu görene kadar ozaman sen bile istesen bakmaz baskasina .. o korkuyu yasamasi gerek o kizda yetigi halti acisiyla tatmasi gerek .

Normalinde bunlarin rezil olmadan sana sadik kalma istegiyle olmasi gerekirdi .. cok yazik yine sabirlisin baskasi olsa ikisinida ifsa etmisdi.. nekadar özürde dilese yeminde etse yumusama erkekler cok söz verir yapmaz taki kadinin sogudunu görene kadar ozaman sen bile istesen bakmaz baskasina .. o korkuyu yasamasi gerek o kizda yetigi halti acisiyla tatmasi gerek .
Esim normalde 4 yillik evliyiz guven konusunda beni sarsmamisti.Yanliz bunu ilk kez yapti oda basta kiz mesaj cekmis.O cekseydi ilk basta belki suan olay cok farkli durumda olabilirdi.Dediginiz gibi ne kadar yeminde etse bir kere guvenim kirildi bundan sonrasi icin yapcagi her hatada krmdisine yapicak yanlisi bizi kaybedecek

Hem aramızda bişey yok diyor.
Hem de içinde varsa bağlasan durmaz beni de aldatmıştı diyor.
"beni de aldatmıştı"ya takıldım ben..
Demek ki sizi de aldatıyor da kız söyleyemiyor.

Back