• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı eski sevgilisinin ablası aradı

Çalışmıyor mu? Tuvalete gitmiyor mu? Bir insan nasıl 7/24 yan yana olabiliyor ki? Anlamadım.
Neyse siz neye inanıyorsanız o yoldan devam edin o zaman :)
Çalışıyor bi gün 24 saat bi gün 24 evde kalıyor bazen 36 saat bile olabiliyor tuvalete de gidiyor ve asla telefonunu götürmez tuvalete

Çalışıyor bi gün 24 saat bi gün 24 evde kalıyor bazen 36 saat bile olabiliyor tuvalete de gidiyor ve asla telefonunu götürmez tuvalete
Hiç mantıklı gelmiyor. Numarayı almışsanı eşinize söylemeden arayın. Olay bir kere mantıksız. Uzak mesafe ilişkisi, rüya görülüyor ablası arıyor öyle mi? Belki ablası da değil başka bir kadın! Nasıl eminsiniz?

Eminim çünkü bi kadın exinin bütün yediği haltları anlatmış ve tiksinmiş o gün bütün fotografları numarasını herşeyi silmiş

Valla bu erkeklere güven olmaz. Benim bir eski sevgilimin bana karşı çok yalanı oldu, çok şerefsiz biriydi. İnanılmaz yüzsüz biriydi. Ben bunu terk ettim. Kendi arkadaş çevresine benim için çok kötü şeyler anlatmıştı, kendi yediği haltlara bakmadan. İki insan arasında olan biteni, orada olmadan, o an söylenilenleri yaşanılanları asla diğerinin anlattığına göre bilemezsin.

Kocaniz soylemeseydi nasıl haberiniz olacakti ?
Ararsa arasın,sizinkisi de konuşmaya pek hevesliymis.
Bence kocanız yalan söylüyor.
Ex'in ablası sizi neden düşünsün ; yok karına söyleme,vay seni rüyalarda gördük.
Bu görüşmeler sizden habersiz daha öncede devam etmiş muhtemelen.
Şimdi karşı taraf sıkıştırıyor olacak ki sizinkisi durustum ayaklarına yatıp görüştüklerini soyleyerek güven aşılamaya çalışmış .🤔
Bana öyle geldi,günahı boynuna artık.

Merhaba hanımlar evleneli 7 ay oldu ve bugün hiç beklemediğim bişey oldu kocam işten geldi nasıl söyliycem bilmiyorum ama dedi biraz durdu ve anlatmaya başladı eşimin eski sevgilisi varmış yıllar önce 3 sene sürmüş ama uzun ayrılışlı 3 sene geçirmişler ayrıldıktan sonra kocam ne aramış nede sormuş karşı tarafda aynı şekilde taki bugüne kadar bugün exin ablası arıyo diyoki bu kız seni rüyasında görüyormuş kaç zamandır kötü olarak diyo ve ona arıyo nasılsın iyimisin diye bu nasıl bi edepsizlik ya evli bi adam bu kadar rahat nasıl aranabilirki bide evlendiğini biliyorum diyor ve aradığımı da karına söyleme diyo benim size sorum şu sizce napmalıyım

Eşinizin konuşmasıda ayrı edepsizlik.
Kadın kendini tanıttığında ben evliyim beni ilgilendirmez diyip engellemesi gerekirdi.
Ayrıca bi erkek böyle birşeyi anlatıyorsa çok daha başka şeyler olmuştur.

Gözlerimle şahit olduğum insanlar var . Eve gidiyorum çat diye bir mesaj ve karşı taraf asla yazmaz. Ve asla o telefon saklanmaz evde. Avukatım ben biri gelmişti 15 yıllık evli 12 yıllık sevgilisi vardı, kadın asla anlamamış birbirlerine de cok aşık sevgilisiyle ama karısınıda bırakamıyor. Kadında kocam yapmaz diyordu. Sonuc gizli kaçak 2.tel…. Ve diğer teldende eve gidince iletişim kurulmaması isterse evde on gün kalsın. Cokta güvenmemek lazım bu tel olayına. Gene bence karpuz kabuğu kaçırma ama gözün üstünde dursun.

Back