- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi mavikelebek43
Sen yine de bak sizinkinden bir arama gitmiş mi diye.Sorun şu ki kadın whatsapp dan aramış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine de bak sizinkinden bir arama gitmiş mi diye.Sorun şu ki kadın whatsapp dan aramış
Sorun şu ki kadın whatsappKocanın operatörü hangisiyse arama dokümanlarına bak. Kimleri kimleri aramış Her taktiği biz mi verecegiz size ya
TamamSen yine de bak sizinkinden bir arama gitmiş mi diye.
Peki whatsapp dan mesaj silindiği zaman onu geri alabiliyomuyuzSen yine de bak sizinkinden bir arama gitmiş mi diye.
Bazen böyle saçma şeyler olabiliyor ama söz konusu erkeklerse her zaman bi göz açık kalmalı. Bu aramanın tek taraflı olduğundan emin olun önceAldatmaya niyeti olan söylemez diye düşünüyorum evet sessizce durup gözlem yapıcam
Çalışmıyor mu? Tuvalete gitmiyor mu? Bir insan nasıl 7/24 yan yana olabiliyor ki? Anlamadım.Aramaz cünkü nerdeyse hergün benim yanımda ve telefonunu hiç aaklamaz ortada gezer
Eminim çünkü bi kadın exinin bütün yediği haltları anlatmış ve tiksinmiş o gün bütün fotografları numarasını herşeyi silmişBazen böyle saçma şeyler olabiliyor ama söz konusu erkeklerse her zaman bi göz açık kalmalı. Bu aramanın tek taraflı olduğundan emin olun önce
Çalışıyor bi gün 24 saat bi gün 24 evde kalıyor bazen 36 saat bile olabiliyor tuvalete de gidiyor ve asla telefonunu götürmez tuvaleteÇalışmıyor mu? Tuvalete gitmiyor mu? Bir insan nasıl 7/24 yan yana olabiliyor ki? Anlamadım.
Neyse siz neye inanıyorsanız o yoldan devam edin o zaman :)
Hiç mantıklı gelmiyor. Numarayı almışsanı eşinize söylemeden arayın. Olay bir kere mantıksız. Uzak mesafe ilişkisi, rüya görülüyor ablası arıyor öyle mi? Belki ablası da değil başka bir kadın! Nasıl eminsiniz?Çalışıyor bi gün 24 saat bi gün 24 evde kalıyor bazen 36 saat bile olabiliyor tuvalete de gidiyor ve asla telefonunu götürmez tuvalete
Sorun şu ki kadın whatsapp dan aramış
Siz bundan nasıl emin oldunuz? O kadın mı geldi dedi size?Eminim çünkü bi kadın exinin bütün yediği haltları anlatmış ve tiksinmiş o gün bütün fotografları numarasını herşeyi silmiş
Hayır eşim anlattıSiz bundan nasıl emin oldunuz? O kadın mı geldi dedi size?
Eşin anlattıysa kesin doğrudur yani. :)Hayır eşim anlattı
Eminim çünkü bi kadın exinin bütün yediği haltları anlatmış ve tiksinmiş o gün bütün fotografları numarasını herşeyi silmiş
Abla bence gaz verme. Dolduruşa gelmeye çok müsait konu sahibiÇalışmıyor mu? Tuvalete gitmiyor mu? Bir insan nasıl 7/24 yan yana olabiliyor ki? Anlamadım.
Neyse siz neye inanıyorsanız o yoldan devam edin o zaman :)
Merhaba hanımlar evleneli 7 ay oldu ve bugün hiç beklemediğim bişey oldu kocam işten geldi nasıl söyliycem bilmiyorum ama dedi biraz durdu ve anlatmaya başladı eşimin eski sevgilisi varmış yıllar önce 3 sene sürmüş ama uzun ayrılışlı 3 sene geçirmişler ayrıldıktan sonra kocam ne aramış nede sormuş karşı tarafda aynı şekilde taki bugüne kadar bugün exin ablası arıyo diyoki bu kız seni rüyasında görüyormuş kaç zamandır kötü olarak diyo ve ona arıyo nasılsın iyimisin diye bu nasıl bi edepsizlik ya evli bi adam bu kadar rahat nasıl aranabilirki bide evlendiğini biliyorum diyor ve aradığımı da karına söyleme diyo benim size sorum şu sizce napmalıyım