Kizlar suan öluyorum lutfen yardim edin.Daha bir kac saat önce beraber cay icerken esimle basima bunlatin gelecegini nerden bileyim.lutfen yardim edin Allah askina beynim durudu.
Esimin benden once bir sevgilisi vardi uzun iliskileri bir kac yil surmus .bende biliyordum kizla zaten tanisiyoruz ayni mahhaleden dolayi.Esimle uzaktan akrabalar.
Esim sabah ise erken gidecegi icin bana saati ayarla dedi.Bende ayarladim o sirada mesaj geldi yabanci no da .Kaydetim vatsaptan baktim eski sevgilisiymis basimdan asagi kaynar sular dokuldu.Kiz ee yazmis
Bende sordum esime bilmiyorum densiz diye atmis dedi.Dedim bak dogruyu soyle muhhabet etmisiniz ki mesaj yazmis ee diye eveledi geveledi sonunda itiraf etti neymis bayramdan once kiz yanlisikla esime mesaj atmis.Akraba olduklari icin telinde kayitliymis hanfendinin.Sonra esim bayramda da aramis bayramini kutlamis
(dusunebiliyormusunuz.Sonra yeminler etti birdaha aramadim diye.Sonra ben bu sirada her konusmayi ses kaydina aldim .Sonra kiza ee anlat yazdim bu sirada esim alma telefonu diyor.Kizda cevap yazmadi aradim.Acti sesimi duyunca hemen kapatti.bende dedim ki kiza ben visne acarmisin teli noldu canim yazmis
sonra yine aradim acti bu sefer konus.dedim bu saate neden mesaj cektin esime dedim. yanlisikla sonra dedim bak dogruyi soyle rezil olmak istemiyorsan.Esim ne dediyse aynilarini soyledi basta yanlisikla mesaj attim sonra bayramda o beni aradi.Simdide bir soru sorcaktim ondan yazdim dedi.Ne sorcaktin dedim akraba olduklari icin bir esimin yuklu bir miktarda borc altina girmisti dogru mu diye sorcaktim dedi.Kiza ne dedim başka inanin bilmiyorum cok kafam alak bulakti kizla konusurken bir yanda kapat teli diyor esim panikce kizda duyuyor tabikide.sonra kiz dediki yemin ederi visne esinle aramda bir sey yok benim sevdigim var òlmus babamin uzerine yemin ederim kardesimin uzereine yemin ederim dedi.Esin benim icin abi kardestir ayrildiktan sonra dedi.Hala diyor ki sen esine guvensen beni aramazdin bende dedim sen olsan aramazmisin kocana gece yarisi eski sevgilisimden mesaj gelse dedim.Evet haklisin dedi kizda.Dedi lutfen kimseye soyleme nosunu siliyorum dedi.Kapatmadan bir de dediki esin benle cikarkende beni aldatmisti esinin icinde varsa eve baglasan durmaz dedi.Bende dedim kimse kimseyi baglamaz eve gitmek isteyene yol veriririz dedim .Tabi bu konusmalar olunca esim panik halinde teli kapat diyor.sonra kiz rica etti kimseye soyleme diye bende susutum teli kapadim.Esime dedim ki kararimi vericem dedim .Odayi kilitledim.Sizden akil istiyorum ben simdi napiyim kizlar.
Daha oncede esimle cok olay yasadik ailesi yuzunden baba evine dondum 2 ay kaldim cehenemdi bana .Simdi de daha kotiyum ikizlerim var 10 aylik meslek yok lise mezunuyum ailem yok napiyim kizlar ben soyleyin
dedim ki esime bundan sonra hersey bitti aramizda karar verene kadar evde arkadasiz sadece cocuklarin ihtiyaci karsilayan maddi gelirim olcaksin dedim.ne diyo sen dedi manevi anlamda hersey bitti dedim.
Simdi napmaliyim lutfen yarfim öluyorum suan soktayim karisik yazdiysam affola
((