- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.807
- 248
- 35
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Okurken yoruldum yahu halay ceksem daha az yorulurdumhamile oldugu icin size ve anbenize icini döküyor demekki jeskr benimde ablam olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var kuşu :)Ablanıza muhabbet kuşu hediye edin bence.
Daha önceki konundada söylemiştim ablan aynı babam ben babamla telde tartısıp küsmüştüm çok arama mevzusu değil mevzu başkaydı... Bi kaç ay küs kaldım Nasıl kafam rahatladı anlatamam
Sonra ablama geldi geçen mecbur gitmek zorunda kaldım barıştık şuan eskisi gibi değil ama yakında başlar aramaya
Ben seni çok iyi anlıyorum müsait değilim desende dinlemiyorlar, yemek yapsanda konuşuyor, misafirlikte olsanda, açana kadar ararlar bide babam hep annemi şikayet eder normal arasa neyse hep milleti eleştirir
Mecbur dinliyorum Bazende kızıyorum
Sen hala çözüm bulamamışsın ablan çok bencil ya
Doğum yapınca düzeliceğini pek sanmıyorum ben ozaman daha çok arar vakit buldukça
Ama artık senin bi dur demen lazım bence doğumu bekle baktın aynı yukarda bi arkadaş demiş ya abla nolur sus Allah'ını seversen diye bence öyle yap
Ablasi,konu sahibini olur olmaz zamanlarda arayip,kendi hayatinin otobiyografisini yapiyomus.Şu konuyu okursam suçluluk hissederim yahu, niye gidip bir kaç sayfa daha kitap okumuyorum diye. Özet geçebilecek bir hayırsever var mı?