• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet geçireceğim ben artık ...

Okurken yoruldum yahu:bicak: halay ceksem daha az yorulurdum:ukala:hamile oldugu icin size ve anbenize icini döküyor demekki jeskr benimde ablam olsaydı:110:

aynı konuları dinlemekten sıkıldım diyosun ama biz de senin ablanı dinlemekten yorulduk
aynı konuya farklı yorum mu bekliyosun çözemedim

Daha önceki konundada söylemiştim ablan aynı babam ben babamla telde tartısıp küsmüştüm çok arama mevzusu değil mevzu başkaydı... Bi kaç ay küs kaldım Nasıl kafam rahatladı anlatamam:KK76:
Sonra ablama geldi geçen mecbur gitmek zorunda kaldım barıştık şuan eskisi gibi değil ama yakında başlar aramaya:KK14:
Ben seni çok iyi anlıyorum müsait değilim desende dinlemiyorlar, yemek yapsanda konuşuyor, misafirlikte olsanda, açana kadar ararlar:KK12: bide babam hep annemi şikayet eder normal arasa neyse hep milleti eleştirir :işsiz:
Mecbur dinliyorum Bazende kızıyorum :KK43:
Sen hala çözüm bulamamışsın ablan çok bencil ya
Doğum yapınca düzeliceğini pek sanmıyorum ben ozaman daha çok arar vakit buldukça :işsiz:
Ama artık senin bi dur demen lazım bence doğumu bekle baktın aynı yukarda bi arkadaş demiş ya abla nolur sus Allah'ını seversen diye bence öyle yap:KK51:

Artık yarını bekliyorum yarın yine saçma sapan konuşursa kırmam kalbini

Bende anne ve kız kardeş var aynı türden her gün konuşuyoruz saçma sapan konu da bulamıyoruz ama hiç aksatmiyoruz düzeltmeye çalıştım olmadı şimdi akışına bıraktım

Böyle bi tane konu daha hatırlıyorum bilmiyorum o kisi siz miydiniz.
Ama ablaniz sonuçta sizden başka anlatacak kimi kimsesi yoksa nolacak canım arasın.
Benim ablam da konuştuğumuz zaman bazen 5 dakikada bir bile aradığı oluyor .
Ama nedense ben hiç sizin gibi düşünmüyorum .
Neyse diğer konu sizin sanırım oraya da yazdığım gibi çocuk olunca rahatlarsiniz.

Aynı konuyu tekrar tekrar açıyorsun sende ya ablana abla bıktım de ki bence deme ablalara aileye zaafım var benim benim ablam yapsa ben diyemem ablama kıyamadığımdan senin ablanada kıyamıyorum yads arkadaşlarında önerdiği gibi burdan bahset buraya yazsın dursun

Şu konuyu okursam suçluluk hissederim yahu, niye gidip bir kaç sayfa daha kitap okumuyorum diye. :KK53: Özet geçebilecek bir hayırsever var mı?
Ablasi,konu sahibini olur olmaz zamanlarda arayip,kendi hayatinin otobiyografisini yapiyomus.
bizden istedigi yorum ne orasini bende anlamadim:))
Tek anladigim ablasindan nefret etmis

Benimde kuzenim boyleydi. Bide caldirir kapatirdi sen ara diye.
Ben seni anliyorum.
Neyseki bi zamn snra beni birakti baska kuzenlere sardi.
Eger boyle devam etseydi ben agzimi acar gozumu yumardim. Umrumda olmazdi kirilmasi. Helede ablansa bir kuser iki kuser snra barisir. Baska yolu yok. Kalbini kiricaksin guzel yolla olmuyosa.

Ben de ablayim, kardeşimin böyle bi konu açtığını varsaydim da bir an. Düşünmesi bile cok kırdı. Buraya yazacağına kendisine söyle. Sen cok sinyal verdiğini söylüyorsun ama belki farkında degildir. Kardeş bu ya bu kadar kolay arkasından atıp tutulmamalı. Yüzüne açıkça söylemek yürek işi.

önceki konunuzdada hiç ablanızı suçlayamadım şimdide belkide bir ablam olmadığı içindir bilemiyorum keşke benide her aklına geldiğinde arayan bi ablam olsaydı:KK60:

Daha önce de yazdınız, daha önce de dedik ki
Kocaman insanlarız, karşınızdaki de yabancı biri değil alın karlınıza her şeyi söyleyin ablacığm sen böyle böyle yapıyorsun deyin,aynen buraya yazdığınız gibi dedik. Başka çözümünüz yok. Buraya konu açınca ablanın düzelmesi için bişey yapmış olmuyorsunuz.

Back