- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi sensakrakbayan
-
Ewet yapilio öncelikle kimlik degisikligi yapilio ona rağmen bulunma gibi bı durumda yüz naklinde yapilio hatta önce 6 ay kadın sığınma evi sorasinda devlet bı ev verio içerde ikişer üçer kişi yasanilio kimlik adres herseyi değiştiriyorlar bunları bire bir duydum konustum yani boş boş konusmuyorumYüz naklini bende duydum .Oldurulmeyle tehdit edilenlere isterlerse yapılıyor diye duydum.
Arkadaşım ben biyerimden uydurmuorum kadın cinayetleri diyorum üstelik bu aşiret tiplemelerinde boşanma yoktur boşanan kadını oldururler bunun acebasi yok kesin hukumdur buna karşın devlet gerekirse kadını koruma adına bunu yapıyor bire bir yerinden duydum anlatabildimmi aceba
Canım senin dediklerine dogru da konu sahibi pek inandırıcı gelmedi.Buraya yapacağına polise başvurması daha mantıklı kimse burdan yardım edemez.Herkesin diyeceği şey polise git başka ne olabilir.Ewet yapilio öncelikle kimlik degisikligi yapilio ona rağmen bulunma gibi bı durumda yüz naklinde yapilio hatta önce 6 ay kadın sığınma evi sorasinda devlet bı ev verio içerde ikişer üçer kişi yasanilio kimlik adres herseyi değiştiriyorlar bunları bire bir duydum konustum yani boş boş konusmuyorum
Yok ben bilmiorum gittiğim yerde bana bunları saglayabileceklerini soleyenlerde bilmio ama sen biliosun çok biliosun hay Allahım ya nese arkadasim senin bildiklerin sana yeter uzatmayalimya devlet çoğu zaman koruma bile vermiyor her gün boşa mı okuyoruz kadın cinayetlerini. yapmayın yahu yüz nakli diyosunuz? estetik bile imkansız bence kaldı ki uüz nakli. yüz naklinin ne demek olduğunu bildiğinize emin misiniz?
Polise deil direk 183 u arayacak ordan aile şiddet sosyal bakanligina sevkedecekler dediğimi orası yapio konu sahibi doğru soluosa yapacağı tek şey buCanım senin dediklerine dogru da konu sahibi pek inandırıcı gelmedi.Buraya yapacağına polise başvurması daha mantıklı kimse burdan yardım edemez.Herkesin diyeceği şey polise git başka ne olabilir.
Ben 2 veya 3 sene önce haberlerde duydum.Uygulayip uygulamadiklarini bilemem ama eminim duyduğuma.ya devlet çoğu zaman koruma bile vermiyor her gün boşa mı okuyoruz kadın cinayetlerini. yapmayın yahu yüz nakli diyosunuz? estetik bile imkansız bence kaldı ki uüz nakli. yüz naklinin ne demek olduğunu bildiğinize emin misiniz?
Yok ben bilmiorum gittiğim yerde bana bunları saglayabileceklerini soleyenlerde bilmio ama sen biliosun çok biliosun hay Allahım ya nese arkadasim senin bildiklerin sana yeter uzatmayalim
Ben 2 veya 3 sene önce haberlerde duydum.Uygulayip uygulamadiklarini bilemem ama eminim duyduğuma.
Yahu niye uzatiyosunki ara aile şiddet sosyal bakanligini sana biraz bilgi versinler ben ne desem boş sen sabit fikirli bı insansin gördüğüm kadarıylaarkadaşım yüz nakli türkiyede 2012 yılında yapıldı ilk defa.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/turkiye-yuz-naklinde-dunya-ikincisi-1142752/
bakın 2013 tarihli bi haber. türkiyede 5. yüz nakli yapılmış sadece. yüz nakli, yüzü yanmış zarar görmüş birinin yüzüne vefat etmiş birinin yüzünün yerleştirilmesi demek. yani sağlıklı insnaın yüzüne neden başka birinin yüzünğ taksınlar bu son derece zor bi operasyon. gerçekten mantığınız alıyor mu peynir ekmek gibi bu ameliyatın yapılabileceğini. azıcık okuyun yahu. bi tane bana örnek haberler filan gelin aşiretten kaçan kadına yüz nakli yapıldığına dair.
Biliyorum da konuşuyorum uydurmuyorum seni inandırmak zorunda değilim.Olum tehdidi alan bir kadını yüz nakli yapıldı diye haberlere de çıkarmazlar herhalde.yüz naklinin nasıl bişey olduğunu biliyosunuz değil mi?
Hii çokta bilgi istiyosan bı ara haberlerde çıkmıştı tam olarak nerden kaçtıklarını bilmiorum ama bı çift (sevgili )kaçmıştı otogarda oğlanı öldürdüler kızda kaçıp polise siginmisti o kıza yapılmıştı bu olay 1 sene kadar önce yaşanmıştı haberlerde bunuda bı araştıryüz naklinin nasıl bişey olduğunu biliyosunuz değil mi?
Yok arkadaş at gözlüğü takmış ne desek boşBiliyorum da konuşuyorum uydurmuyorum seni inandırmak zorunda değilim.Olum tehdidi alan bir kadını yüz nakli yapıldı diye haberlere de çıkarmazlar herhalde.
Bende sanmazdın ama konu sahibine yardım etmek isterken konu buralara geldi.Bu arada konu Bana da inandırıcı gelmedi.Yüz naklimi ? Şu konuda güleceğimi hiç sanmazdım yani :)
Yahu niye uzatiyosunki ara aile şiddet sosyal bakanligini sana biraz bilgi versinler ben ne desem boş sen sabit fikirli bı insansin gördüğüm kadarıyla
Biliyorum da konuşuyorum uydurmuyorum seni inandırmak zorunda değilim.Olum tehdidi alan bir kadını yüz nakli yapıldı diye haberlere de çıkarmazlar herhalde.
Hii çokta bilgi istiyosan bı ara haberlerde çıkmıştı tam olarak nerden kaçtıklarını bilmiorum ama bı çift (sevgili )kaçmıştı otogarda oğlanı öldürdüler kızda kaçıp polise siginmisti o kıza yapılmıştı bu olay 1 sene kadar önce yaşanmıştı haberlerde bunuda bı araştır
Yok arkadaş at gözlüğü takmış ne desek boş
Yüz naklimi ? Şu konuda güleceğimi hiç sanmazdım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?