Kocamdan Ayrılmak İstiyorum

e evlenmeseydin.. nikah memuru sorduğunda söyleseydin ailenin yanına geri gönderirlerdi..
sen sınava gittin naptın sonra ben evlendim diye telefon mu ettin ailene?

oooo ilerleyen sayfalarda itiraf edecekti bunu neden söylediniz ki

tüh yaaa, neyse bunu ben söyledim, kalanını da konu sahibesinin engin hayal gücüne bırakıyorum.
inanıyorum ben güzel senaryolar çıkar

Konunun yeri burası değil polis savcılık biz sana burdan yardımcı olamayız derhal o evi terk et

üye ban yemiş
konu gerçekse direkt polise gidin hallolur
değilse de yapacak bir şey yok sapıkça bir kurgu

bir de hakkında kısmında 19 yaşında yazıyor.
2 sene önce 17 yaşındaydı.
aile onayı olmadan hangi silahmış bu, kanunları alt edip nikah kıydırmış sana

bence feyk bir konu ama.... tutulur hiçbir yanı yok... bence...

ara bare....

Alo 183; Aile, Kadın, Çocuk, Yaşlı ve Engelli Sosyal Hizmet Danışma Hattı olarak hizmet veriyor.

Yargılamıyorum ama buraya yazabildiğine göre elinde telefon veya bilgisayar tarzı bir şey var . Polisi , aileni neden aramıyorsun ? Acil yardım iste ....

Sana yapman gerekenleri sırasıyla söylüyorum;
1) polis karakoluna git herhangi bir darp izi vardır illaki hemen darp raporu al savcılığa dilekçe yazıyolar orada o şekilde eşine uzaklaştırma cezası yada aynı şantaj şiddet ne biliyim devam etmesi halinde hapis cezasına kadar yolu var bunun. Tüm bunlardan eşinin haberi olmasın mumkunse. Yoksa sende 2. Sayfa haberlerine çıkarsın Allah korusun. Bu şikayet sürecinde eşine hiç bişey çaktırma olduğundan daha iyi davran anlamasın bi şekilde işte..

2) şikayetten sonra ailenin yanına sığın yada kadın sığınma evi vs. Olabilir.

3)yanında biber gazı vs taşı tek başına hiç bi yere adım atma

4 ) eşin hapse girince iş bul kendine.

5)asla korkma çunku senin korktuğunu gördükçe seni daha çok tehtit edecektir dövecektir.

Sınava mı gittiniz yoksa sevgilinizi görmeye mı ? Sizi zoruyla evlenirken sizin aileniz mangırları sayıyordu herhalde ? Dediniz ya aşiretler ! Aşiretler ama sizi 10m² evde yaşatıyorlar.. Abisinin şirketinde çalışıyorsunuz ama sizi istemiyorlar... Hem zorla alıp sonra zorla dışarı atıyorlar ama siz hala nedense hala şirketten yazdığınızı söylüyorsunuz... Elle tutulur yanı yok...!
Otur sıfır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…