• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Bence de abartmissin. Sigarayi birakacagi varsa da birakmaz, sen boyle yaparsan. Bu kadar buyutulecek bir sey degil, belki guzelce konussan adam da birakcak. Erkeklerin bu kadat ustunr gidilmezm gidersen iste boyle sen kimsin der. He demesi dogru mu, degil, ama dusunuyorum surekli sigara mi iccen icemezsin otur gitme sigara sigara diye basimin etini yiyen biri olsa ben de sinirlenirim. Bi de en sevmedigim sey tartismalarda hemen babaya anneye gitmek. Babana mesaj atip senle gelcem demek nedir. Artik siz bir ailesiniz, ne varsa kendi icinizde cozmeniz lazim, bana bu cocukluk geliyor kusura bakmayin. Anne baba evine gitmek bana gore son noktadir.

evlerden ırak sizin gibiler ,huzursuzluk yaratmaktan,adamı boğuk,sıkmaktan başka bir şey değil ..

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/

ben sana hak veriyorum (Vurma kısmında değil sigara kısmında)
benim eşim de yıllarca beni delirtti bu konuda.
champix aldık 2 kutu onu içti bıraktı bu illeti
ama geçen akşam canım çok istiyor mücadele etmekten yoruldum başlayabilirim diyince benim yine sinirim tepeme çıktı. üzülürüm çok vs diye vicdan yaptırdım sakin sakin konuştum.
inşallah öyle bi hata yapmaz.
evliliğimiz boyunca ettiğimiz kavgalar neredeyse tamamen sigara yüzünden.
yemek sofralarında acele acele yiyip hemen sigaraya koşup beni masada yalnız bırakmasından, dışarıya bir mekana gittiğimizde mecburen hep sigara içilen bölümde oturmaktan, onun pis pis kokan kıyafetlerinin benim kıyafetlerimi de sigara kokutmasından ve daha sayabileceğim onlarca olaydan nefret ettim bıktım!

Sen böyle abartmaya devam et adam da evden uzaklassın oturursun o zaman sigarasız evinde.

Sigara bu kadar bamtelinizse bence sizin gibi hiç sigara içmemiş biriyle evlenmeliydiniz
Bi çeşit bağımlılık o da denese de tekrar başlayan çok insan var
Ama kaçı karısının yumruklarıyla karşılaşmıştır, bilinmez..

evlerden ırak sizin gibiler ,huzursuzluk yaratmaktan,adamı boğup,sıkmaktan başka bir şey değil ..

Size ne Allah askına. İnsanlara bu kadar müdahil olmayın! Her seylerine burnunuzu sokmayın.

Yıllarca ugrasmıssınız bıraktıramamıssınız hala neyin cabasındasınız.

yanlız sabahdanberi eş ile ilgili bırkac konu okudum kızlar hep babalarına dönmeyekalkısıyor hayırdır eve dönme gunu falanmı bugun.arkadaslar bı durun yaaa. dövmemiş sövmemiş ilgisiz degil parayı baskalarıyla yememıs karı kız derdınız yo hayırdır nereyeeeeee
oyle kolay degıl ıste bababama gel benı al dedım dıye bıtıyor bu evlılıkler o cocuklara olan oluyor sonrada.
sigaramı ıcıyor bırak ıcsın kardesım e kokusunuda halledıyo kokmuyor dıyorsun e daha ne sanene zehırlesın kendını

Çok hemde çok abartmışsın sigara içmesini. Görende adam uyuşturucu kullanıyor zanneder. O da onun özgürlüğü kusura bakma ama seni ilgilendirmez. Çok yanlış yapmışsın bence . Eşin yine çok düzgün adammış. Başkası olsa gerekten karşılık verirdi. Bence özür dile yaptığın için

Sigaradan nefret ederim ama çevremdeki herkes içtiği için pasif içiciyim.
Sevgilim de sigarayı hiç sevmez. Gönül rahatlığı ile evlenebilirim demek ki :KK53: Ne kadan doğru seçim yapmışım yahu :KK14::KK53::KK53:

Böyle azarlayarak değil de daha ılımlı konuşsaydınız belki iyi olurdu.
Mesela bebeğimizin babası uzun yıllar yaşasın istiyorum lütfen bizim için en azından bir dene diyerek duygusal bir konuşma yapabilirdiniz.
Bu sigara kokusundan dolayı yeterince ilgi gösteremiyorum falan diyebilirdiniz kırmadan.
Sigara içmiyorum ama böyle kavgalar edince insan bırakası varsa da bırakmaz.

yorumlara baktım da keşke ben de bu kadar ılımlı yaklaşabilsem şu sigara mevzusuna. kendimi üzüyorum gerçekten.
yeşilaycı falan değilim. alkol de kullanırım ayda 1 falan
nargile de içerim eşime eşlik ederim. ama sigara gerçekten kabullenemediğim bi bağımlılık. aklım almıyor ya bu kadar nasıl bağımlı olunur...

dedem sigara yüzünden gırtlak ve akciğer kanseri olup öldü
babam tüm çocukluğumuzu duman altında geçirmemize sebep olduğu gibi kendisi de kalp hastası oldu By-pass oldu üstüne bi de kriz geçirip stent takıldı damarına. artık içmiyor ama içtiği 40 sene nolucak... ne fayda..
eşimle bırakmadan evlenmeseydim diyorum ama yaptım bi hata sözlerine inandım
o da defalarca bırakmaya çalıştı. şu an bırakmış durumda ama her an başlayabilir de ve başa sarabiliriz.

ben onunla uzun ve sağlıklı bir hayat istiyorum ve bu konuda kendime dikkat ediyorum.
ama daha 30 yaşında adamın nefesi tıkanıyor, zaten kalbinde de ufak bi rahatsızlık çıktı
hala bile isteye başlarsa napıyım yollarımız bile ayrılabilir bu konu yüzünden... :KK43:

Benim eşim hayatında bir kez sigara icmem is ve sigaradan nefret eder.
Hamile kalmadan önce ben de günde 4 5 tane sigara içiyordum. Kızıyordu içme kokuyorsun diyordu ama hiç bir zaman bu yüzden kavga etmedik. Ben ondan uzakta içiyordum, o başka şeyle ilgilenirken balkonda içip kokusunu bastirdiktan sonra yanına gidiyordum. Tabi ki anliyordu, soyleniyordu ama çok şükür hiç kavga etmedik.
Çoğu insana bir şeyi yapma derseniz daha cazip gelecektir. Adam zaten uzun yıllardır Tiryaki. Bir anda bırakmasını beklemeyin. Bugün 5 tane iç diyerek sınırlama getirin, eğer uyarsa taktir edin. Sonra yavaş yavaş azaltın. Mesela aksamlari ona seviyorsa kahve yapın, şimdi bir tane kahve ile iç diyin. Zararlı bir şey olduğu için azaltmani istiyorum deyince, daha tutarlı olacaktır.
Sigara çok kötü bir alışkanlık ama içen insan icin gerçekten bırakmak çok zor. Icmezsem gece uyanıp içip yattığımı hatırlıyorum. Hamilelik olmasaydı ben de hala iciyordum. Şimdi canım istemiyor çok tiksindim, inşallah canım hiç istemez diye dua ediyorum.:110:

Ben de sigarandan hiç hoşlanmam. Daha en baştan sigara içen kimseyle tanışmak bile istemedim. Diyelim ki aşık oldum ve bana söz verdi bırakacağım diye. Sigarayı bırakıp bir daha da içmeyeceğine iyice emin olmadan evlilik yapmazdım. Önce sigarayı bırak sonra nikah masası derdim. Zaten şöyle olsun bırakırım, böyle olsun bırakırım şeklinde sigara bırakılmaz.

sigara icmesi hos degil tamam ama adam esrar eroin bagimlisi degil bu kadar abartmayin..
cocuk gibi ona kurallar koymaya calisiyorsunuz ama siz onun annesi degilsiniz o da sizin bebeginiz degil ki bu sekilde sinirlamaya calisiyorsunuz.
hir gurle hicbisey yaptiramazsiniz daha da ters teper..
ve sirtina vurmasaymissiniz iyiymis..o da size bi tane vursaydi nolcakti nefsi mudafa adina?
sinirinizi kontrol edin,hele ki bebeginizin onunde babasina saldirmayin ilerde o cocukta gordugunu yapar.

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/

sızı cok cok ıyı anlıyorum..aynısı kocadan bendede var :) uyduruyor bırsey canım kola ıstedı gıdeyım alayım mesela ıçıp gelıyor..sankı anlamıycam kokusunu...guya bıraktı yalan soyluyor bana...ama ben sızın gbı yuzune vurmuyorum..çok düşündüm esımın baska kotu huyu yok denecek kadar az....sıgaradan nefret ettıgımı bılıyor az dırdır etmedım ama olmuyo bırakamıyo benden korkusuna bıraktım dıyo yalan soyluyo bu bıle onemlı bırsey...hatta ben acıyorum halıne bırgun dıyecegım bılıyorum cık balonda ıc barı dıye...ama susuyorum ıste.....
çoçuğunuzun ıcecegınden korkmussunuzda yok oyle bırsey...benım annem babam tıryakı...sıgara dumanında buyuduk ama kardesımde bende agzımıza sokmadık tıksınırız

bu nasıl abartı bi davranış sizinki anlamadım gitti. sanki alkolik veya uyuşturucu bağımlısı gibi bi muamele yapıyosun.. benim eşimde bırakcam diye soz verdi bırakmadı ben hiç oyle tepki gostermedim. kendi bilir kendine içiyo adam kendine zarar bukadar abartmaya ne gerek var...

Yüz yüze bakacaksın. Vurmak ne demek? Erkek kadına vursa karışır buralar. Bu ne baskı dırdır ya.
Hayat istediğin gibi gitmez hep. Adam denemiş bırakamamış, gözüne sokmadan dışarı içmek istemiş. O sana saygı duyup bir şey yapmaya çalışmış. Sigarayı bırakmış, seni sevmeyen, istemeyen, evini cehennem yeri gibi rahat edemediği bir yer olarak gören bir kocan olsa daha mı mutlu olacaksın? Yılların bağımlılığı.. Pozitif destek yerine eleştiri, hakaret ters teper.
Ben sigara içiyorum biri bana bunları yapsa sigara için değil, bunları yaptığı için o kişiyi bırakırdım sanırım.

içsin nolcak diyenlerin hepsi içiyo sanırım, bilmiyolarki ne kadar pis koktuklarını. pis kokulu bi insanlar nasıl öpüşürsün nasıl aynı yatağa girersin. tavırlarında sonuna kadar haklısın. söz vermiş ve sözünü tutması gerekir kendisi yapamıyosa yardım alsın. bi yumruktan bişey olmaz erkek o biz kadınlara göre daha güçlü olduğu için canı acımamıştır üzülme :KK53: ama alışkanlık yapıpta devamını getirme tabi

Back