• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Çocuk değil ki sigara sağlığa zararlı diye anlat,kendisi de biliyo neyin ne olduğunu,yanınızda da icmiyo, ha bırak ne güzel olur ama bunun yolu insanı bu kadar darlamak değil

Neden bu kadar saygısızsınız sigara içen biriyle evlenmeseydiniz tavırlarınız çok saçma.

sigara mı? sadece sigara konusu
siz hiç sigara içmediniz için bilemezsiniz
adamı birde dövmüşsünüz :) utanın yahu
ne bilim sizinde en sevdiğiniz şeyden sizi vazgecirmeye calışssa bi düşünün varmı böyle bişey cay kahve ıcmeyın oluyor mu?

çocuğunun yanında içiyo mu?
sizin rahatsız olduğunuzu bile bile sizin yanınızda içiyo mu?
eğer böyleyse durum tamam, ama bence bu soruların cevabı hayırsa; gitmeyin adamın üstüne..
hakikaten annesi gibi sürekli darlamışsınız..
evde içmesin yine tavrınız net olsun bu konuda,
sigara, içki, namaz kılmak, kılmamak, tesettüre girmek, tesettürden çıkmak da kişiyi kendi bacağından asacak şeyler, kişisel mevzular yani bence..
yani tabi ki siz kendi durumunuzu daha iyi bilirsiniz ama bu benim şahsi görüşüm...

Son düzenleme:
burada sigara zararli diyenler bulasik makinasinin icine bile camasir suyu koyuyorlar daha hijyenik olsun diye.Yediginiz pirinclerin üzerine atilan zehirleri görseydiniz birdaha pilav yemezdiniz.Sadece pirinc mi yedigimiz nerdeyse her seyde zehir var.Tüm bu hassasiyetlerinizi bu konulardada gösterseniz nekadar iyi olurdu.Evlerinizi temizleyeceksiniz, mis gibi kokutacaksiniz diye kullandiginiz kimyasallarin icinde kac cesit zehir var biliyor musunuz?Ama konu sigara olunca herkes her seyi biliyor.Gündelik hayatinizda yasadiginiz ve burada anlattiginiz stres sizleri yiyip bitiriyor ama sakin ha sigara icmeyin.

inada bindirmişsiniz olayı. sanki sigarayı sizden çok seviryormuş gibi hissedip ona göre davranıyorsunuz.
ama tabi sağlığa zararları ortada onu tartışacak değiliz.
güzellikle canım bu sigara yüzünden sana bir şey olmasından korkuyorum.falan deyin.

Çocuk terbiye eder gibi koca terbiye edilmez
Adam içecekse içecektir
Çok fazla abartmışsınız mevzuyu
15 dk dışarı çıkıcam demiş, bu evde böyle kurallarına girmişsiniz
Sen kimsin lafını bir düşün ama sağlam düşün
Cidden kimsin ?? Eş mi, diktatör mü, anne mi ??
Onun dışarı çıkmaya hakkı yok, sigara içmeye hakkı yok ama senin ona vurma hakkın var, sürekli eleştirme hakkın var, sürekli takip etme hakkın var öyle mi ??

İnş. Hani bide ben olsam bunun için huzur bozdurmam evimde neyse problem halletmeye çalışırım üste çıkmaya çalışmam sorun ne olursa olsun yuvamdan daha değerli vazgeçilmez değil.

Diyosun ama problem eden de sensin.. Sigara konusunda tavrınızı evlenmeden koymalıydınız.. İçmiyorsanız ve karşıysanız içen biriyle niye evlendiniz.. Bırakıcam edicem hikayedir hanımlar, kimse buna inanmasın.. Söz veripte bırakanda çok azdır.. Sigarayı bırakmak kolay olsaydı çoğu tiryaki bırakırdı zaten.. Bana da biri sigarayı bırak, içme, söz vermiştin gibi sözler söylese sürekli en sonunda benimde tepem atar sen kimsin, sigara benim, vücut benim, sağlık benim derim... Adam yanınızda içmiyormuş, hassas olduğunuz için kokusunu da hallediyormuş, daha ne olsun kii... Salonun ortasında pöfür pöfür sigara içse ne yapacaksınız.. Az empati kurun lütfen..

Eşine dua et yinede. İçki içtiğini düşün. Böyle sert yaklaşırsan onu itersin. Çok üzücü bir durum. İnsan o an sinirine hakim olamayacaksa odayı terk eder. Birde babanıza mesaj atmışsınız. Çok fevri davranmışsınız gibi geldi bana. İnşaallah fazla büyümeden halledebilirsiniz.

Hem adama vuruyosun hem küstüm babama gidecem mi diyosun
Asıl suçlu ve güçlü olan sensin
Onun da sana yumruk atmadığına şükret bence

Bende sigara içmiyorum ama sigara olayını çoook abartmışsın, didik didik ediyosun
İstediğin olmadığında da şiddete yönelip sonra senle niye konuşmadı diye de adamı suçluyosun
Keskin sirke küpüne zarar

sigara konusunda çok haklısınız.
sigara içen biri yanıma yaklaşınca nefesim daralıyor.
acaip kötü kokuyor. yani ben tiksiniyorum. ben içmezken eşimin içmesi beni çok rahatsız ederdi kesinlikle. yaptırımlı bişeyler yapmanız gerekiyordu zira size söz vermiş. buraya kadar yerden göğe haklısınız.

amaaa yumruk olmamış hiç. şiddetin her türlüsüne karşıyım.. yani bilemiyorum bunu nasıl affettirebilirsiniz..

Evde içmiyormuş,kapının önüne çıksın içsin,15 dakika sonra gelirim demiş, keşke müsamağa gösterseydiniz. Siz böyle yaptıkça daha çok içecek muhtemelen. Fazlaca abartmışsınız.

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/
bırak içsin yaaa , sen abartıyorsun bence...
benım esımde ıcıyor, bende sosyal ıcıcı ıdım kı aılemde ıcende var ıcmeyende... su an gebelıkten oturu ıcmıyorum, ılerde sosyal ıcıcılıge devam eder mıyım bılmem ama esıme karışmam adamın bır zevkı o zaten...
karıda kızda gozu yoksa, evıne ve bana baglı ıse, sorumluluklarını bılıyorsa sigarayı yok sayarım..
sız cok rahatsız oluyorsanız evde balkonda ya da mutfakta ıcsın ama bu kadar karısmayın esınız sızdende evdende uzaklasır..

Erkekler üzerinde kontrolcü olmaya çalışmak en büyük hatadır.. Biz kadınların silahı tatlı dil dir.. Onu kullanın, yumruklamak yada benzeri hareketler bir gün aleyhinize dönebilir.. Onlar anlamazlar sizin duygusal sıkıntınızı yada hormonal tantananızı.. Anlık hareketler sizede etrafınızada evliliğinizede zarar verir.. Keşke özür dileseniz, tatlı dille güzelce aileye yansıtmadan halletseniz.. Ha belki güzellikle dedim diyeceksiniz ama güzellikle söylerken iğneleme yada fevri hareket etmeden söylerseniz sorun çıkmaz.. Özür dileyn, balkonda iç yada kapının önünde iç bebeğimize zarar verir deyin.. Ama söyleme biçimi önemli işte..

Uzun zamandır sadece okuyordum ama yorum yapmıyordum sizin konunuza dayanamadım. ya farkındaysanız siz de inatlasıyorsunuz kimse degişmez siz istediginiz için ancak kendi istemeli sigarayı bırakmayı .Valla burda o yumrugu yiyen kadın olsaydı boşan lafları havalarda ucardı dua edin eşiniz gidip darp raporu almamıs olsun valla bir tanıdık kocasının kolunda borcam kırmıs adam hiç caktırmadan raporunu almıs söylememiş bile sonra bosanma davasında şak diye sunmuş

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/

senin dediğini yapmak zorunda mı adam bırakamıyor belli.benim de böyle dır dır eden eşim olsa inadına daha çok içerdim bide şiddet uygulamışsın adama hala da kendini haklı görüyosun. kendi nefsine huzuru bozan da sensin o değil

Canım adamın üstüne çok gitmissin yaa bırak icsin

Bizde eşimle sürekli tartışıyoruz.
Ama içiyo napayım elimden geleni denedeim bende çok üzülüyorum:((

Back