• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Yahu ilerde kanser olduğunda adam demesin sakın karıcım keske biraz daha vursaydın da sırtıma bıraksaydım valla konu sahibi hiic vicdan azabı cekme sen sonuna kadar iyi niyetlisin ve haklısın .
Kokusu bana ağır geliodu ilk evlendiğimiz sene o zaman daha çok kokuyordu şimdi onuda geçtim evladım olunca bide sigaranın sebebiyle ölen enişteyide görünce daha hassas oldum

Yahu ilerde kanser olduğunda adam demesin sakın karıcım keske biraz daha vursaydın da sırtıma bıraksaydım valla konu sahibi hiic vicdan azabı cekme sen sonuna kadar iyi niyetlisin ve haklısın .
Tabi ya cocuk kucagina hic beklenmedik anda konu sahibi birdaha acimasizca kocasinin sirtini yumruklasin :) o cocuk elindende düs bilirdi kafasida sarsila bilirdi daha bes aylik ..... Ama olsun. kokuya tahammülü yok ... Koyu ver gitsin bitane daha ....

Ben seni diğer arkadaşlar gibi haksız bulmadim açikcasi.. Söz vermiş tutmamiş, ustune pişkin pişkin annem biraktiramadi sen mi falan yapmış,damarina basmış.biraz bırakmaya ugrassaydi barı..sigara icmeyene içen çok pis kokar, o kokuyla senin koynuna girmeyi biliyorsa dediginide yapacak..
İnş. Hani bide ben olsam bunun için huzur bozdurmam evimde neyse problem halletmeye çalışırım üste çıkmaya çalışmam sorun ne olursa olsun yuvamdan daha değerli vazgeçilmez değil.

Tabi ya cocuk kucagina hic beklenmedik anda konu sahibi birdaha acimasizca kocasinin sirtini yumruklasin :) o cocuk elindende düs bilirdi kafasida sarsila bilirdi daha bes aylik ..... Ama olsun. kokuya tahammülü yok ... Koyu ver gitsin bitane daha ....
Hatırlatma ya tam bir aptallıktı o kısmı banada ders oldu :(

Iyisinden bi elektronik sigara hediye et ozur dile. Bagimliligi bu sekilde agir tartismalarla bitiremezsin.
Ben de esime kiziyorum sigara icince. Cunku benimki birakti ama 6 yildir hala arkadaslarindan otlaniyor tekrar baslar diye korkuyorum.

Şeytanın vesvesine kapıldık ikimizde huzurmuzu kaçırdık inş yarın akşamım bu akşamım gibi olmaz. Sonuç olarak evini yuvamı eşimi seviyorum eşimede o konuda sebat versin Allah ve evinde oturmayı sevdirsin. ( dışarıya çıkması benle ilgili değil huyu öyle duramaz pek yerinde) bakalım. ilgilenenlere teşekkür ediyorum hangi sebeple olursa olsun vurmak kırmak doğru değil bunun daha bi farkında oldum bu gece , yarın özür dileyip güzelce konuşucam anlaşıcam eşimle bi ömür birbirmizi çekicez bakalım :) yorum ve tavsiyeleriniz için çok sağolun iyi ki varsınız hanımlar. İyi geceler diliyorum.

Bence sigarayı bıraksa da başka birşeye takarsınız bu müdahaleci kişiliğiniz ile .
Ayrıca eşinize vurma hakkınız da yok . O size bi yumruk indirse nasıl olur bi düşünün.

bu sigara meselesi başka meselelere benzemez
iki tarafını da bilen biri olarak yorum yapıyorum.
şu an sigara içiyorum değişik bir ilişkimiz var kendisiyle, duruma göre günde bir paket de içebilirim, günlerce hatta aylarca ağzıma sürmediğim de olmuştur. Hamilelik ve emzirme dönemi içmedim. çünkü ilk zamanlar çok tiksiniyordum, eşimi yanıma yaklaştırmıyordum. Tiksintim geçince canım istese de bebek için içmedim.
kısacası keyfini de bilirim rahatsızlığını da
ama şu var ki sigara içen birinin içmemesi için başının etini yemek, içtiği için aşağılamak kadar gıcık bişey yok.
aynı şekilde sigara içmeyeni dumanla kokuyla rahatsız etmek kadar da büyük bir düşüncesizlik yok.
eşiniz sigara içtikten sonra üstünü bile değiştiriyormuş, öyle ki sigara içeceğini dışarı çıkma isteğinden anlamışsınız.
o halde yaptığınız şey bencillik değil de ne?
"ya ben ya sigara" çok çarpık bir mukayese kusura bakmayın.
ayrıca sadece sigara değil başka konularda da erkeği baskı altına almak kaba bir tabir olacak ama boynuna tasma takıp istediğiniz yere çekmek size hiçbir fayda getirmez. erkeklerin bize saygı duymasını isteyip, bize karıştıklarında öfkeleniyorsak aynı özgürlüğü onlara da tanımak gerektiğine inanıyorum.
ne kadar eşitlikçi olursam olayım erkeğin gururunu kırmamak gerektiğine inanıyorum.

Madem bu kadar takıntılısınız sigaraya,niye evlendiniz o zaman? Sigaranın zararı belli,çok kötü bir şey tamam ama bu kadar da takıntı haline getirenleri ben anlamıyorum gerçekten.Daha önce de buna benzer konular gördüm burada.Koskoca adamlara çocuk muamelesi yapmaktan vazgeçin.Sigaranın zararını anlayacak bir yaşta eşiniz.Bile bile kendine zarar veriyorsa yapacak bir şey yok yani.Bu tür baskıları çok gereksiz buluyorum.Sigara bağımlısı bir insan,ne yaparsanız yapın vazgeçmez.Sadece kendisi bırakmaya niyetlenip,iradeli davranırsa bırakır.Sizin demenizle olacak iş değil o.Adama vuracak kadar sigara takıntınız varsa,bırakmadan evlenmeyecektiniz o zaman.

Kuzuuum sigara kadar zarar vermez ya.Bırak ne koruyorsun adamı.:p

Munna Munna sigara konusunda hassas olmani anlayabiliyorum cunku ben de senin gibiyim
Esimle tanistigimizda o da sigara iciyordu ben ise asla tahammul edemem
Ilk isim ona sigarayi biraktirmak oldu 6 yil flort ettik ilk 2 yili sigarayla mucadeleyle gecti ne yalanlar ne dolanlar döndü be kavgalar ettik ne cok uzerinde sigara yakaladim yalanlarini yakaladim oy oyy
Ama ona sigara kullanan biriyle asla evlenemeyecegimi idrak ettirdin
Sonunda birakti birakmasaydi onunla evlenemezdim bunu biliyordu benimle evlenememe riskini goze alamadi demek

Siz sigarayi birakmadan evlenmemeliydiniz o yuzden bence bu saatten sonra yapacak bir sey yok gibi dua edin zamanla birakir insaAllah

Sigarayi onu icin zorlastirin ben oyle yapmistim sigara ictigi surece ona sarilmaz onu opmezdim igrendigimi soylerdim bulusmazdim fln sigara kokuyorsa doner evime gelirdim tabi daha sevgili oldugumuz icin bi yaptirimim oluyordu

Siz de evde icmesine izin vermeyin balkonda dahi, hep disarida icsin, tam sarilirken off kokuyorsun deyin sarilmayi birakin, bunlarin hepsini dozunda yapin cok abartmayin zamanla belki usanir birakir

Munna Munna sigara konusunda hassas olmani anlayabiliyorum cunku ben de senin gibiyim
Esimle tanistigimizda o da sigara iciyordu ben ise asla tahammul edemem
Ilk isim ona sigarayi biraktirmak oldu 6 yil flort ettik ilk 2 yili sigarayla mucadeleyle gecti ne yalanlar ne dolanlar döndü be kavgalar ettik ne cok uzerinde sigara yakaladim yalanlarini yakaladim oy oyy
Ama ona sigara kullanan biriyle asla evlenemeyecegimi idrak ettirdin
Sonunda birakti birakmasaydi onunla evlenemezdim bunu biliyordu benimle evlenememe riskini goze alamadi demek

Siz sigarayi birakmadan evlenmemeliydiniz o yuzden bence bu saatten sonra yapacak bir sey yok gibi dua edin zamanla birakir insaAllah

Sigarayi onu icin zorlastirin ben oyle yapmistim sigara ictigi surece ona sarilmaz onu opmezdim igrendigimi soylerdim bulusmazdim fln sigara kokuyorsa doner evime gelirdim tabi daha sevgili oldugumuz icin bi yaptirimim oluyordu

Siz de evde icmesine izin vermeyin balkonda dahi, hep disarida icsin, tam sarilirken off kokuyorsun deyin sarilmayi birakin, bunlarin hepsini dozunda yapin cok abartmayin zamanla belki usanir birakir
Allah başka dert vermesin ne diim artık sağ olsun başımda olsun ama mümkünse cuğarasız olsun yaw :) dur ben bunu yarn onada söliim :p

Allah başka dert vermesin ne diim artık sağ olsun başımda olsun ama mümkünse cuğarasız olsun yaw :) dur ben bunu yarn onada söliim :p

Yumruk attin diye kendini tamamen suclu konumuna getirme yalan soylemek de buyuk bir hatadir erkek adam verdigi sozu tutar sozunu tutmamasi da buyuk bir hatadir bu konuda onun da hatasi cok o yuzden bu kdr yumusayip onu hatalarini sineye cekme
Sigaracilar hemen de esini savunmus ama bence soz verip tutmamak cocuk gibi gizli gizli sigara icmek yalan soylemek hic dogru degil verdigi sozde duramayacaksa soz vermeyecekti o kadar iradesi yoksa soz vermesin cocuk olunca birakacagim demis en son cocugunun da mi hatri yok hadi seni gectim

Tamam sigara çok gerekli bir şey değil ve evet zararlı ama kocaman adam ve sizin bırak demenizle asla bırakmayacağı gibi,bir bağımlıya direterek eziyet ediyorsunuz. Ve sizden gizli içtiği için emin olun daha fazla zevk alıyordur o sigaradan. Kavganın çıkış şekli çok gereksiz bırakın gitsin içsin,çıkamazsın gidemezsin annenin evi değil? Kendi evi orası zaten izin almayacak kimseden,haber verecek. Gittiği yerde bar pavyon değil yani adam kafasına vurmuş sigarasızlık gidip içip gelecek nokta. Vurma kısmına hiç girmiyorum zaten. Hassas olduğunuz bir konu olabilir ama sigara da bir bağımlılık ve başkalarının lafını geçin kişinin kendi iradesiyle bile kararlı durmadan bırakamayacağı bir şey kendimden biliyorum.

Evet hanımlar üzgünüm şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Eşimle 2 senedir sigara yüzünden zaman zaman tartışmalarımız oldu hatta evimin huzurunu bozan tek şey sigara diyebilirim öte türlü hiç problemimiz yok eşimi çok seviyorum kendisi özünde merhametlidir bişey istesem hemen yapar üşenmez etmez çok yardımcı olur bana ama gel gelelim şu sigara ocağımı söndürecek. Kendisi ortaokulda sigaraya merak salmış bir insan bazı noktalarda çok zıtız. Ben ise sigarayı ağzıma bile değdirmedim bu yaşıma kadar, ailemden hiç kimse içmez dumanından bile tiksinirim. Nişanlıyken evlenince söz bırakıcam dedi hem bana hem aileme, evlendik bırakmadı verdiği sözü hep hatırlattım hangi yolu denediysem tınlamadı " bana annem bıraktıramadı sen mi bıraktırıcan ." Demişti çok zoruma gitmişti. Sonra çocuk olsun söz bırakıcam dedi yine yok aynı ha bide içmiyorum dio gözümün içine baka baka yalan söylüyor bende sağda solda saf gibi bide sigarayı bıraktı diodum. Kokuyuda nasıl yok ediosa önceden sakalları parmakları kokardı içmedim dese bile ordan anlardım telefonundan falan. Bu akşamda her şey güzeldi yemek yedik çayını koydum oğlumla ilgilenirken oda çayını aldı geldi odaya içiyor baktım üstünü değiştirmemiş pantolonu duruyor hayırdır bir yere mi gitceksin dedim yoo dışardan bişey lazım falan diodun canın bişey istiyordu sanki demedin sonra dio , yok vazgeçtim istemiyorum demiştim sana dedim. Sonra duramadı çıkardı baklayı ağzından ben kapıya çıkıcam 15dk sonra gelirim dedi neden ki dedim evde dur biraz sürekli başka yerdeyiz zaten oturda oğlunla ilgilen diyorum yok kafası dışarda adamın bende sinirlendim en sonunda yani, anlamadım ilk baş sigara içeceğini sonradan anladım zaten kendiside sinirlenip evet çıkıcam içicem arkadaş kimse karışamaz gider içerim dışarıyada çıkarım dio öle demesiyle burası annenin evi deil kafana göre kimseye hesap vermeden öle çıkıp gidip ben yaparım ben ederim diyemezsin bu evde buna hakkın yok benim yoksa seninde yok dedim. Tartışırken alttan pek almaz beni sinir edecek lafları özellikle söyler bende oltaya geliyorum hemen iyice sinirleniyorum sonra oğlum kucağındayken sen kimsin ya dedi bende dayanamadım hıncımı alamadım sırtı bana dönükken sırtını yumrukladım tüm gücümle , sonra salona geçtim ağladım pişman oldum kendime hakim olsaydım keşke dedim . Bana sen kimsin demesi kanıma dokundu gözüm döndü o an kucağındakinin anasıyım dedim vurdum. Çocuğu bana verdi acıktı dedi gitti dışarı sonra geri geldi hiç girmedi salona yatak odasında da yatmamış diğer odaya yatmış bana tavırlı belli .tartışma esnasında yarın babam gelicekti zaten alsın beni eve götürsün kalmicam rahat rahat kafana göre takılır sigaranıda içersin demiştim babamada mesaj attım zaten senle gelicem baba diye. İçim acıyor neden böyle yapıyor ya da ben neden böyle yapıyorum kafam karışık ne yapcam nasıl davranmalıyım artık bilmiyorum şu an bana tripli kendisi. Kendi nefsine huzurumuzu bozuyor benide zıvanadan çıkarıyor normalde laf dinler ama iş dışarı çıkmak ya da sigara olunca böyle oluyor tartışıyoruz napsam acaba ? :/
Boyle yaparak hic bisey elde edemezsin....
daha dogrusu bisey yaparak elde edemezsin....
sigara yahu kolay mi oyle birakmak...
sayilidir birakiyorum diyip birakan insanlar....
bosuna eziyet ediyorsun kendine

Yazik adama ya bir de balkona bile degil evden disari gidiyo icmeye .. babam da kac yildir kardesime biraktirmaya calisiyo .ailede bi tek o icer .
Ama anlamadiginiz bisey var . Sigara baskasinin demesiyle birakilmaz ! Yazik huzurlu yuvanda sorun ettigin seye bak . En azindan azaltmis koku filan gelmedigine gore ..Bence tesekkur etmelisin

Back