Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KOCAMA VURDUM
- Konu Sahibi Munna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Ben başta evde güzel güzel vakit geçrimek varken neden dışarı çıkıosunki dedim sebebi sigara olduğunu öğrenince e oğlumda var tartışma mevzusu oldu ahh bu şeytan yok muSigarayı bu kadar abartmayı saçma buluyorum.
Adam sanki sigara içip kafa buluyor.
Sigara yani ...
- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Gönlünü alcam ama sözünüde tutsun artık babasının sigaradan damarları tıkalı 5 ay önce sigaradan eniştesi vefat etti bunları görüncede sigara içicem kimse karışamaz diyip kafa tutuncada dayanamdımBabanla gitsen durum daha kötüye gitmez mi ? Bi gönlünü al bari ya. Onun kesinlikle karsi ciktigi bir seyi yaptiginda ne hissedeceğini falan sor sonra da empati yapsın.
- 20 Ekim 2009
- 4.429
- 4.943
- 723
Bu sekilde yapmaya devam ederseniz zamanla eşinizin evden çıkmak için daha fazla bahanesi oldugunu göreceksiniz. Bu bir bağımlılık... bu kadar huzursuzluga emin olun o da bırakmak istiyordum ama vücudu istemiyor. Bu sekilde eşinizi kaybedersiniz benden söylemesi. İçmeyen bilmez.
- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Tamamda canim sen kocanin sirtina vurdugunda kucagina bebeginiz varmis? Hatta cok kücük evet ama cocugun yaninda bu tür kavga etmeniz cocuk icin sence zararli degil mi?Evet keşke kendime hakim olsaydım ama zoruma gidecek çok laf söledi dayanamadım şaytan işte elim gitmez olaydı napsam şimdi çocuğum için içsin istemiyorum daha da hassaslaştım o yüzden . Vurmak çözüm deil ilk defa oldu pişmanım
Birak icsin. Disarida icsin... Ictikten sonra agizini calkalasin ellerini yikasin ve desinfekte etsin.
Ve adamin gönlünü al... Siddet hic bir zaman cözüm olmadi olmaz.
NOT: sigarayi birakmasini istedigini anliyorum yanliz herkes senin istedigin gibi hareket etmek zorunda degil herkes senin kurallarina uymak zorunda degil. Kari kocasiniz. Orta yol bulunmali ...
- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Tek sorun o inş bırakır ne diim :/Sigarasina karismayin.
O zaman sorun çözülür.
Soz verdi de tutmadi diyecekseniz biraktigina emin olmadan evlenmeyecektiniz.
- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
benide dövcen mi?
at elindekini bakim ,
kaka o evlatcim ,cız yaparlar seni bak
- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
İçse tmm bırakıcam söz vermiştim biliyorum dese uzamicak zaten ama sen kimsin yaparım ederim falan ben neyim gözünde evlat vermişim kıcağına ki doğumdan ödüm kopardı ben bunu yenmişim bi zahmet azda olsa içtiği şeyi tamamen bıraksın inat yani başka bişey deilSöz vermemis olsa, bile bile aldın derdim ama sonuna kadar haklısın helal olsun sana.Bırakma peşini bugün olmaz yarîn bırakır en kötü az içer.Vurman hos olmamis ama o da haketmismi biraz ne.
- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Tek sıkıntı oydu o harici iyi anlaşıyorduk halada öle ama işine gelmiyor sanırım tamamen hayatından silemiyor ki örneğide mevcut biri bitmeden birini yakan bi amcası vardı şimdi ağzına sürmüyor onun yerine kuruyemiş yiyor.ben de bunu anlamam mesela; sigara içmeyip içen birini tercıh etmeyı.
'' bırakırım, ederım, bilmem naparım.'' lar hikaye ...
naparsan yap bırakmayacak, hatta şuan ona daha tatlı gelıyor sayende.
- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
Ya aslında mesele ipin koptuğu yer bana san kimsin defol git demesiydi ben orda koptumAllah aşkına elleme kocana içsin ya eziyet etme yazık.
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
insanın içinde olacak. sen öyle yaptıkça daha tatlı gelıyor adama bilesin.Tek sıkıntı oydu o harici iyi anlaşıyorduk halada öle ama işine gelmiyor sanırım tamamen hayatından silemiyor ki örneğide mevcut biri bitmeden birini yakan bi amcası vardı şimdi ağzına sürmüyor onun yerine kuruyemiş yiyor.
ama kurallar koyabılırsın mesela; evde içme, şurda iç tarzında
O kadar baskı kurmuşsunki işte oda öle kaçmaya çalışmış benceYa aslında mesele ipin koptuğu yer bana san kimsin defol git demesiydi ben orda koptum