• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMA VURDUM

Pessss yanii konuyu okuyunca bisey var zannettim. Ne var sanki bu kadar buyutecek. Tamam zararli ama baba evine gitmektei ne. Sen boyle davranirsan adami ickiyede baslatirsin kuzum. Oluruna birak.yazik gunah ikinizede tabi bebeginizede

Sigarayı bırakma konusunda ben de esime kızarım ne var ki içsin diyenlere ne mi var sigaradan kansere yakalanıp ölen insanlar var ki bunu yaşamış biri olarak hep içimde bir korku ya sigaradan dolayi eşimi kaybedersem
O na engel olmadım bırakması için onu neden zorlamadım niye seyirci kaldım diye kendimi yiyip bitirmek var sonunda ödüm kopuyo lanet sigara onu benden alcak diye
Kendilerini dusunmuyolarsa sevdiklerini dusunsunler
Konu Sahibi neden vicdan yapiyosun o yapiyo mu o zehri içine çektikçe
İsteseler bırakırlar ama işin kolayina kaçıyorlar
Bırakmak isteyen bırakır bahanelerin ardına gizlenmesin kimse

Son düzenleme:
Ben seni diğer arkadaşlar gibi haksız bulmadim açikcasi.. Söz vermiş tutmamiş, ustune pişkin pişkin annem biraktiramadi sen mi falan yapmış,damarina basmış.biraz bırakmaya ugrassaydi barı..sigara icmeyene içen çok pis kokar, o kokuyla senin koynuna girmeyi biliyorsa dediginide yapacak..

Esiniz kokmuyormus ve sizde anlamiyormussunuz zaten.dışarı da çıkıyor içmek için. E daha napsin bu adam sizi alttan almak için. Çocuk gibi azarlıyor,vuruyor,burası annenin evi değil diyorsunuz,okadar psikolojik baskı uyguluyorsunuz, sonrada sen kimsin lafına agliyorsunuz. Ağır tahrik etmişsiniz esinizi.sakin olun biraz.babanla gitmenizi de abartili buldum.evi terk mi ediyorsunuz? Esiniz yakında birini bulursa bukadar mutsuzluk ve baskı altında;korkarım sigaradan daha büyük sorunlarınız olucak.

Aman ya nolcak bi yumruktan. Bosver. Iyi iste gozu korkar biraz. Bosuna uzuluyosun. O sana dedigi laflar icin uzuluyor mu? Kimsin sen ne demekmis gordu iste. Eline saglik.

Tamamda canim sen kocanin sirtina vurdugunda kucagina bebeginiz varmis? Hatta cok kücük evet ama cocugun yaninda bu tür kavga etmeniz cocuk icin sence zararli degil mi?
Birak icsin. Disarida icsin... Ictikten sonra agizini calkalasin ellerini yikasin ve desinfekte etsin.
Ve adamin gönlünü al... Siddet hic bir zaman cözüm olmadi olmaz.

NOT: sigarayi birakmasini istedigini anliyorum yanliz herkes senin istedigin gibi hareket etmek zorunda degil herkes senin kurallarina uymak zorunda degil. Kari kocasiniz. Orta yol bulunmali ...
Evet nefret ederim şiddetten nasıl bir anda oldu anlamadım gönlünü tabiki alıcam çocuğumda geliyor aklıma şimdi 5 aylık ilerde şahit olsun istemem aman Allah korusun böyle hallerimize .. Canı sağolsun eşimin yeterki yanımda olsun orta yol bulunur inş. O olmadan ben yarımım bir yanım eksk hissediyorum şu an :(

ben de bunu anlamam mesela; sigara içmeyip içen birini tercıh etmeyı.
'' bırakırım, ederım, bilmem naparım.'' lar hikaye ...
naparsan yap bırakmayacak, hatta şuan ona daha tatlı gelıyor sayende.
Niye kız benimki bıraktı ya pis içici seni :63::63:

Esiniz kokmuyormus ve sizde anlamiyormussunuz zaten.dışarı da çıkıyor içmek için. E daha napsin bu adam sizi alttan almak için. Çocuk gibi azarlıyor,vuruyor,burası annenin evi değil diyorsunuz,okadar psikolojik baskı uyguluyorsunuz, sonrada sen kimsin lafına agliyorsunuz. Ağır tahrik etmişsiniz esinizi.sakin olun biraz.babanla gitmenizi de abartili buldum.evi terk mi ediyorsunuz? Esiniz yakında birini bulursa bukadar mutsuzluk ve baskı altında;korkarım sigaradan daha büyük sorunlarınız olucak.
O açıdan da düşündüm biraz ılımlı yaklaşıp sabretmem lazım bırakır inş. Ama dışarı çıkmayıda ihtiyaç olarak görüyor başbaşa kalmak istememden doğan bir polemik sigarayla uzadı gitti. 1 haftadır daha bugün evde oturup yemek yiyebildik bi akşam geçirbildik oda böle oldu pufff.

karışma hakkınız var mı bilemedim.
adam evinin ihtiyacını eksik etmiyorsa, evde içmiyorsa sorun nedir?

Evet nefret ederim şiddetten nasıl bir anda oldu anlamadım gönlünü tabiki alıcam çocuğumda geliyor aklıma şimdi 5 aylık ilerde şahit olsun istemem aman Allah korusun böyle hallerimize .. Canı sağolsun eşimin yeterki yanımda olsun orta yol bulunur inş. O olmadan ben yarımım bir yanım eksk hissediyorum şu an :KK43:
Yaniii siz essiniz :) oda sensiz kendini yarim his ediyordur eminim. Özür dile :) ve insallah bi orta yol bulursunuz :))

benim eşimle günde 2-3 tane içer.eskiden yok nişanlanınca bırakırım yok evlenince bırakırım diye sözler vermişti.yani az içiyor ama içmesede olur diye düşünüyorum ben ama o öyle düşünmüyor keyif diyor.bende bıraktım artık zorlamıyorum.ama çoğaltacak olursa kızarım tabi.çünkü kokusuna tahammülüm yok

Çok abartmissin sigarayı birakta içsin yani onunda bir kişiliği olduğunu unutma cok abartmisin sigarrayi birakir bu sefer stresten baska seylere sarar benden soylemesi

O kadar baskı kurmuşsunki işte oda öle kaçmaya çalışmış bence
Aslında uzun zamandır kendi halindeydi ses etmiyordum bide böle deniim bakalım dedim ama açık açık ben içicem falan ilk defa dedi işte amann ne biliim. Şu an tek bildiğim üzgün olmam

özellıkle şiddetle birlikte ısrar edıldıgı için o bırakmayacak :KK53:
sen döverek mi bıraktırdın yoksa?:p
Yok ben dedimki sakın beni bahane ederek bırakma istiyorsan bırak :27: ama ne kadar rahatsız olduğumu bildiği için bıraktı ha ilk bıraktığı zamanlar evde akşamları bitane içermiş bunu öğrendiğimde ortalık karıştı düzen bozuldu o ayrı :70: ayrılıyorduk bidaha olmadı :27:

Yok ben dedimki sakın beni bahane ederek bırakma istiyorsan bırak :KK53: ama ne kadar rahatsız olduğumu bildiği için bıraktı ha ilk bıraktığı zamanlar evde akşamları bitane içermiş bunu öğrendiğimde ortalık karıştı düzen bozuldu o ayrı :KK70: ayrılıyorduk bidaha olmadı :KK53:
mecbur da kalsa istemiş bırakmıs.
bir insana '' şunu yapma'' diye ısrarlı sekılde ilerlersen ters tepebılır
konu sahıbınınkı o misal.
herkesın harcı degıl sigarayı bırakmak

Yahu ilerde kanser olduğunda adam demesin sakın karıcım keske biraz daha vursaydın da sırtıma bıraksaydım valla konu sahibi hiic vicdan azabı cekme sen sonuna kadar iyi niyetlisin ve haklısın .

Pessss yanii konuyu okuyunca bisey var zannettim. Ne var sanki bu kadar buyutecek. Tamam zararli ama baba evine gitmektei ne. Sen boyle davranirsan adami ickiyede baslatirsin kuzum. Oluruna birak.yazik gunah ikinizede tabi bebeginizede
Ya zaten hafta içi gitmem gerekiyordu babam yurt dışına çıkıcaktı yarında bana uğricakti çarşamba gidecekti bende o gün zaten gidecektim babamlara ama işte sinirle yarın babamla gidicem eve demiştim ama gitmem :)

Back