• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.459
899
123
34
merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (konulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.

bu kadar soruna nasıl çocuk yapıyorsunuz üstüne seviniyorsunuz aklım almıyor. adamın yüzünü nişanlıyken falan göremediniz hadi neyse ilk haftalar göstermiş kendini değişmesini bekleme. hayatı kendine zehir etmek istemiyorsan al çocuğunu git. olan çocuklara oluyor yazık

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
Kac yasindasiniz ? Bu kadar sinirlenip saygi sinirlarini asacak ortafa hic birsey yok bence sen benim kaynanaminve kocamın bana yaptiklarini yasasaydin galiba ikisini de diri diri yakar oturur karsisinda sigara içerdin oh bee diye

bu kadar soruna nasıl çocuk yapıyorsunuz üstüne seviniyorsunuz aklım almıyor. adamın yüzünü nişanlıyken falan göremediniz hadi neyse ilk haftalar göstermiş kendini değişmesini bekleme. hayatı kendine zehir etmek istemiyorsan al çocuğunu git. olan çocuklara oluyor yazık
1.5 yil nişanlı kaldik hic kendini belli etmedi . zaten evlenince 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ne olduğumu bile anlayamadim hata yaptim cocugumu seviyorum ama onin geleceği icin endişeliyim

Kac yasindasiniz ? Bu kadar sinirlenip saygi sinirlarini asacak ortafa hic birsey yok bence sen benim kaynanaminve kocamın bana yaptiklarini yasasaydin galiba ikisini de diri diri yakar oturur karsisinda sigara içerdin oh bee diye
25 yasindayim bu anlattiklarim yuzeysel 1 sene boyunca her hafta 3 kez ailesi için tartıştık asabim bozukdu belkide herkesin dayanma sınırı farkli bilemiyorum

Ay şiştim.

Kv, kp, kayın herkes sana hakaret ediyor .Evliliğinin ilk haftasından beri kavga kıyamet

ama sen hamile kalınca sevincinden ağlıyorsun.Vaah ki vah bu çocuklara.Bu sorumsuz

anne-babaların çocuklarına.

Denecek hiç birşey yok.Çok da yok.Sinirim zıpladı gene.

Herkesin bi patlama noktasi var
Valla ben sizin yaptiginizi yuksek ihtimal daha onceden yapmis olurdum
Yok saygi siniri yok ayip yok vurulur mu diye sizi kinayanlar gelir simdi, saygi siniri mi kalmis allah askina
Hos yaptiginiz da iyi bi sey degil ama siz de sabir tasi degilsiniz
Yaptiginizin arkasinda durun donmeyin o eve

Back