• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

Orası zaten ellerine sağlık da.. Hala bir anlık sinirle ne yaptığımı bilemedim demesine takıldım adam sana yumruk atıyor. 20 kere baba evine gidip dönmüş geçmişte şimdi bu olaydan sonra hala doğru mu yaptım diyor. Kendinde hata aramasına kızdım
annem vurmasaydin vurunca sen suclu oldun direk gelseydin baba evine dedi amannn o vurup saka yaptim diyebiliyorsa bende saka yaptim nokta

annem vurmasaydin vurunca sen suclu oldun direk gelseydin baba evine dedi amannn o vurup saka yaptim diyebiliyorsa bende saka yaptim nokta

Hiç altta kalma sana aile boyu hakaret psikolojik şiddet uygulamış insanlara az bile. Kendin yaşadın çocuğuna yaşatma kurtul onlardan

merhaba 1 yillik evliyim ama sanki 10 yillik gibi hissediyorum geçen sene evlendik 1 hafta sonra babasi bize geldi esim babasinin ustune serdigim yorgani beğenmedi kavga ettik yorgan gayet guzeldi zaten yeni gelin oldugum için evde eski birsey yok. sonraki hafya annesi hastalandı geldi hastaneye götürdum ilgilendim ama bana oglum seni istemiyor senin ceyizin iyi değil vs bi sürü laf söyledi benim babam erkek tarafının alacAklarina bile yardım etti. sonraki hafta esimin ailesinin yanina gittik kv bana sen bana bakmaya mecbursun vs bi sürü laf etti biz gene esimle kavga kıyamet esim anneme laf edemessin senin kafanı kapatırım dedi. sonra h esimin abisi bana agiza alınmayacak şeyler söyledi esimin yanında bende karşılık verince esim beni susturmaya çalıştı . eve gittik gene kavga kıyamet koptu esim bana edebinle dursaydinda abim sana laf etmeseydi dedi ama tartışmayı abisi baslatti agiza alınmayacak seyler söyledi . ve hamile oldugumu öğrendim mutluluktan agladim dünyalar benim oldu sanki cok zor bi hamilelik gecirdim 6 kez hastaneye yattim esim surekli annesi babasi ailesi icin bana kötü davrandı kac kere kavga ettik hamile demedi hasta demedi . bir seferinde kavga ettigimizde bebek hareket etmemeye başladı hastaneye gittik vs bi sürü olay ama buz bu olaylar üzerine kış boyunca kavga ettik . kv surekli esimi doldurdu esimde kendi de söyledi annemin etkisinde kalıyorum diye hic laf soz bitmedi yani sürekli kavga . dogum yaptim esimin ailesi ne arafi ne sordu ne geldi ama esim hic farkina bile varmadi hala onları savundu bana sonra tekrar kavga ettik bebeğimi elimden aldi benim annem bakar buyutur diye götürmeye kalkti . sonta söz verdi artik aile yüzünden kavga etmeyeceğiz diye ama hep kavga ettik en az 20 kere ailemin yanina küs geldim sonra geri gittim en son bi kac gundur saka yapıyorum diye bana yumruk atmaya basladi canim yaniyor yapma diyorum saka yapıyorum diyor . bende sinirlendim bütün yaptıkları aklima geldi saydim döktüm oda senin derdin ne dedi bende bagirdim çağırdım sonra bana bos ol bos ol bos ol ac davayi bosanalim çocuguda la git dedi bende sinirlenip 2 tokat attim boynunu tirnakladim sen bir o..pu çocugusun anandanda babandanda senden de tiksiniyorum dedim ve evi terkettim (kovulmuşta olabilirim.) . ben gelmeden annemlere gelmis sakalasiyorduk ben vurdum diye kizdi ailemi ben evliligimize artık karıştırmıyorum va demis tirnakladigim yerleri göstermiş gitmiş . bi anlik sinirle ne yaptigimi bilemedim katlanamadim biktim yaptim bende bilmiyorum nolur zaten dini olarakta bosadi beni. öyle iste 3 aylik bebegimvar dogrumu yaptim yanlis mi bilmiyorum bebek olmasa hic pişman olmam ama neyse.
İyİ yapmıssın

Saygı yok ,sevgi yok , kavga çok , şiddet çok , böyle bir evlilikte bebek yaptiniz birde MASALA size... ben o bebeğe üzülüyorum sadece .

1.5 yil nişanlı kaldik hic kendini belli etmedi . zaten evlenince 1 ay sonra hamile oldugumu ogrendim ne olduğumu bile anlayamadim hata yaptim cocugumu seviyorum ama onin geleceği icin endişeliyim
ya biraz da kadınlarımızın kendi fikri olmalı. ben anlamıyorum o adam sana bunları yapınca nasıl aynı yatakta yatabiliyorsun bilmiyorum ben mi abartıyorum? neyse olan olmuş nasip buymuş önüne bak ve net olarak ayrıl bence

Az bile yapmissin. Ac davayi bosan. Daha ne bekliyosun? Bir de onca sorunun ustune nasil o adami mideniz aliyor da o yataga giriyorsunuz da o cocuk oluyor? Hayir yani leylekler mi getiriyor yoksa tecavuze mi ugruyorsunuz anlamiyorum. Zira bana Cok igrenc geliyor oyle adamla isteyerek birlikte olma fikri. Bebege uzuldum. Bosan bari cocugu kurtar bu hasta tiplerden.

Dini olarak seni boşamis zaten. İnancli bir insansanız zaten bu çok ciddi bir boşama. Çünkü 3 kere dediği için artık başka biri ile evlenip boşanmadan bir araya gelemezsiniz. Bence siz diyaneti arayıp danışın.
Kesinlikle.....

konuya dini yorum yazmak istemedim ama bir cok dini kuralin bir sebebi vardir.

3 kez bosamadan sonra yeniden ayni kisiyle evlenememenin sebebi de sadece yasak koymak degildir bazen evlilikler olmaz, bunu yasayanlar goremez, ama disaridan birisi gorur ve sizin is olmaz haci der. bu da onun gibidir, 3 kez ciddi olarak bosamaya karar veren kisilerin evliligi duzelmez. dini kuralin sebebi budur.

gelelim sizin meseleye, kac kez oldu saymamissiniz bile, e bu evlilik olur mu hic, akliniz kabul ediyor mu?

25 yasindayim bu anlattiklarim yuzeysel 1 sene boyunca her hafta 3 kez ailesi için tartıştık asabim bozukdu belkide herkesin dayanma sınırı farkli bilemiyorum

Madem öyle 20 defa ailenizin evine gittiğiniz de geri dönmeyecektiniz. herkesin dayanma sınırı farklımıdır bilmem ama gurur diye bir gerçek var ve sizde pek kalmamış. herkes eşiyle ailesi yüzünden kavga ediyor bende 2 defa annemin evine gittim ama eşim çok iyi biliyor ki 3. defa gidersem bu evlilik bitecek. sizde durum yalama olmuş. eminim siz yine dönersiniz eve. Allah akıl sağlığı versin..

yarısına kadar okuyabildim, nasıl vurdun görmedim ama az bile yapmışsın daha çok vursaydın

Evliliğinin ilk haftasından beri mutsuzsun da çocuğa neden seviniyorsun. Çocuk da mutsuzluk içinde büyüyecek farkında mısınız?

Hep onlar mi kadinlara siddet uygulayacak iyi yapmissin eline saglik . Saka bahanesiyle kadina vurmak neymis ogrensin. Saka yaptim deyip senden hincini aliyor uyanik . Benimkinin ailesi de aynj bizde bosanma asamasina geldik cocuklar yuzunden beraberiz su an . Aileleri ne diye herseye karisiyor anlamiyorum hep kiskancliktan fesatliktan yapiyorlar. Maddi olarak cocuguna bakabileceksen tek basina bisa gitsin pis herifi ama bakamayacaksan da bilemiyorum Allah yardimcin olsun.

Daha çok gençsin.Böyle bir adamla bir ömür nasıl geçer , gelecek yıllarını düşünüyor musun hiç? Bu adamla bir çocuk büyütebilecek misin?

Çalışıyor musun , bilmiyorum ya da eğitimin nedir? Boşanman durumunda annen baban çocuğuna bakar mı sen işe girip çalışırsan eğer?

Bunları kendine sormalısın.Sakince düşünüp karar ver.Allah yardımcın olsun.

@Shinshin bu ailenin derdi ne sizinle kuzum? Yok yorganmış yok bilmemneymiş. Evlenene kadar her şey güllük gülistanlıktı da evlendikten sonra yorganla mı bu hale geldiniz?

Gençliğine yazık,kendine saygılı onurlu dimdik yol çiz ..ve asla arkana bakma

Çeyizi güzel değil ne demek yahu. Güzelini sen al deseydin adama. Sanki ailece birine kinlenmişler de hınçlarını senden alıyorlar. Kendine acımıyorsan çocuğuna acı dönme. Adam da kendine kum torbası alsın onu yumruklasın.

Back