• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama vurdum

ailem çok tepkili her zaman yanimdalar esime ve ailesine tepkilerini sert bir sekilde gösteriler fakat degisen bisey yok
Ailen yanındaysa artık sende bu dengesız ınsanların kahrını cekecegıne kendı yoluna bak hala degısmelerını ıstıyormusun gercekten ?

Öncelikle boşanmış sayılmadınız. Farklı zamanlarda 3 kez demiş olması gerekiyor boşanmak için. Ama ben olsam bu durumu fırsat bilip boşanırdın zaten. Saygı bitmiş kağıt üzerinde evli kalınsa ne olur ...

3 kez agziyla bosamis,

siz saymamissiniz ama en az 20 kez evi terk etmissiniz (yani gonlunuzde bosamissiniz)

evliliginiz bitmis, uzerine gene bitmis, uzerine gene bitmis...

su saatten sonra ya gercekten sifirdan bir baslangic yapacaksiniz, ya da olmuyor boyle diye kabullenip yollari tamamen ayiracaksiniz.

Dini olarak boşanmış sayılmak için eşiniz 2 şahit önünde boş ol demeliydi.. ayrıca sinir anında söylenmişse nikah düşmez tabi her sinir anında söylememek şartıyla..
Zaten evliliğinizde saygı sevgi kalmamış. Eşinde madem ki annesine babasına pek düşkün o halde bırak onlarla yaşasın..

Dini olarak seni boşamis zaten. İnancli bir insansanız zaten bu çok ciddi bir boşama. Çünkü 3 kere dediği için artık başka biri ile evlenip boşanmadan bir araya gelemezsiniz. Bence siz diyaneti arayıp danışın.
yanlış yönlendiryorsunuz su an. acın arastirin bilgileriniz yanlis. hem bosanma olmus olmuyor su an..hemde baskasiyla evlenme olayi 3 kez bosanip tekrar evlendikten sonra falan oluyor.

Allah yardimcıniz olsun cok zor. Bu kocalara kocaların ailelerine ne oluyor anlamiyoeum. Aranızi açıp size eziyet etmekten zevk mi aliyorlar. Ben bekarim ana cevremde boyle mutlu olmayanları gördükçe evlenmekten korkar oldum:(

Kac yasindasiniz ? Bu kadar sinirlenip saygi sinirlarini asacak ortafa hic birsey yok bence sen benim kaynanaminve kocamın bana yaptiklarini yasasaydin galiba ikisini de diri diri yakar oturur karsisinda sigara içerdin oh bee diye
Bu yukarda yazılanlardan daha beter ne yaşadınız diye merak ettim doğrusu.Ben okurken bile dayanamadım evliliğin ilk haftası gelip gelinle kavga etmelerine :KK12:

Bu kadin kendine gayet de saygi duyuyor bence tokadi koyup gecmis.

Orası zaten ellerine sağlık da.. Hala bir anlık sinirle ne yaptığımı bilemedim demesine takıldım adam sana yumruk atıyor. 20 kere baba evine gidip dönmüş geçmişte şimdi bu olaydan sonra hala doğru mu yaptım diyor. Kendinde hata aramasına kızdım

Zaten boşamış sizi. İyi de olmuş. Sinir anıyla yaptım vs derse de asla inanmayın. Kanmayın ona. Yazık etmiş size

Back