- 14 Haziran 2022
- 26
- -1
- 26
-
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
Sizin de normaliniz bu demek ki :) biz isim söylersek diğeri kızgın diye düşünülüyor. Hele eşime insan içinde bile adıyla seslensem şimdi böyle mi olduk der bizim de normalimiz bu. Bence bu işin şartı yok illa aşkım bitanem denecek diye, nasıl alıştıysanız onu biraz daha samimi hale getirebilirsiniz, tabi o da içinizden geliyorsa.
O size nasıl hitap ediyorBeni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
İlgisiz bir kocaya da canım aşkım denmez tabiiBeni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
Eşin bunu sıkıntı ediyor mu ..Beni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
Nasıl sesleniyorsunuz peki (kavgalıyken)Banada eşime ismiyle hitap etmek çok zor geliyor. Neden bilmiyorum kavgalıyken bile ismiyle seslenemiyorum.
Adam diyorumNasıl sesleniyorsunuz peki (kavgalıyken)
Herif de diyebilirsin, bak alternatif olsun.Adam diyorum
Kavgalı durumda ne diyorsunBanada eşime ismiyle hitap etmek çok zor geliyor. Neden bilmiyorum kavgalıyken bile ismiyle seslenemiyorum.
Herifi tek başına tercih etmiyorum pek. Huysuz herif yada geçimsiz herif diyorum genelde.Herif de diyebilirsin, bak alternatif olsun.
Annem babama herif diye seslenir arada. Babam da bazen "lan gız garı" diyorHerif de diyebilirsin, bak alternatif olsun.