Kocama tatlı söz söyleyemiyorum

Eşin bunu sıkıntı ediyor mu ..
Aynı sorun bende de var..eşimi seviyorum ama seslenirken canım aşkım diyemiyorum..bu benim elimde değil bazen içimden soyluyoeum tam seslencekten ismi çıkıyor agzimdan..eşim kullanir genelde..çok olmasa da şimdiye kadar tarsitma arasında söyler sen bir kere bile bana aşkım demedin der ..12 yıllık evliyim ..sadece teelfonda.msj da bazen nadir şekilde canım ve yavrum yazarım ona da sevindiğini biliyorum ama elimden gelmiyor
Üzüldüm sizin duruma ya eşiniz aslında çok basit bir şey talep ediyor 🥹neden çıkmıyor ki ağzınızdan acaba

Beni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor

Demek zorundasın diye birşey yok ki ben seqo diyorum o hiç ismimle seslenmez

Eşlerin birbirine bu şekilde hitap etmesi şart mı yahu biz de hep isimle sesleniriz. Hiç sorun olmuyor, seviyoruz birbirimizi.
Ben ismimi hic duymadim esimin agzindan, bilmiyo mu acaba diye de düşünüyorum:)
Ben kızınca falan direkt ismini soyler sonuna efendi eklerim, ...... efendi:)
Barışınca yine mic mic iyyk

Annem eski kadın, bey diyerek hitap eder, babam da hanım diye. Biz yala beni şap beni şup beni. Çok eğlenceli bi dert konusu ya ehehe coşun kk kadınları. Geyşaları görelim eheheh
ultra mega romantik anamla babamın birbirine hitapları geldi aklıma; heyy, len, huu, beribak biyu, şişştt 😂 Allah var hiç isimleriyle hitap ettiklerini duymadım birbirlerine, öyle büyük bir aşk😎

Üzüldüm sizin duruma ya eşiniz aslında çok basit bir şey talep ediyor 🥹neden çıkmıyor ki ağzınızdan acaba
Aslında bilmiyorjm bende çok istiyorum..belki genelde yaşadığım ortamda çocuklukta falan canım falan kullanmadık ..arkadasalrimla falan da canım cicim olmadığı icin herhalde ..

Aslında bilmiyorjm bende çok istiyorum..belki genelde yaşadığım ortamda çocuklukta falan canım falan kullanmadık ..arkadasalrimla falan da canım cicim olmadığı icin herhalde ..
Biz de evde hiç kullanmazdık kız arkadaşlarıma da hiç demezdim ama kedilerime hep aşkım bebeğim vs derken dilim alıştı sanırım😊 çocuğunuz varsa ona derken alışırsınız

Etrafınızda kimse bu şekilde hitap etmemiştir, garip geliyordur. Gerçi benim etrafımda da kimse eşiyle aşkım bebişimli konuşmazdı. Birkaç ilişkim oldu eşimden önce onlara da demedim ancak canım falan. Eşime de aşkitoperipellam bile diyorum kuru kuru seni seviyorum yetmiyor çünkü 😅 kızgınsam da adıyla seslenirim ya da hiç seslenmem.
Ben şu sıralar koçişkololipopum diyorum, biraz uzun ama dilim alıştı😂.

X