- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
-
- Konu Sahibi Fatmanurxxxh
Bi odun benim herhalde.Ben ismimi hic duymadim esimin agzindan, bilmiyo mu acaba diye de düşünüyorum:)
Ben kızınca falan direkt ismini soyler sonuna efendi eklerim, ...... efendi:)
Barışınca yine mic mic iyyk
Konuyu ben açtım sandım. Eşimi çok seviyorum ama yok kütüğüm yani sıfır cilve çok az tatlı söz valla üzülüyorum bu durumaBeni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
Öyle olmuyor ya kendi evimden biliyorum eşim ismimle seslenmez mesela ama ben hep ismiyle sesleniyorumBu is karsilikli olur. O soylese siz de soylerdiniz ona benzer seyler
Onu sevdiğinizi falan söyleyebiliyor musunuz?Aslında bilmiyorjm bende çok istiyorum..belki genelde yaşadığım ortamda çocuklukta falan canım falan kullanmadık ..arkadasalrimla falan da canım cicim olmadığı icin herhalde ..
Eşiniz bunu sorun ediyor muÖyle olmuyor ya kendi evimden biliyorum eşim ismimle seslenmez mesela ama ben hep ismiyle sesleniyorum
kocanız baya ilgisizmiş ilgisini çekmeye mi çalışıyorsunuz ? şu erkolar kapatılsın hepsi bir garipBeni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
Nadir de olsa söylüyorum ..artık ve i çözmüştür diye umuyorumOnu sevdiğinizi falan söyleyebiliyor musunuz?
Söyleyemiyorsanız eşiniz buna alınıyor olabilir
Hamileyim..inşallah aslında bmd eoyle dusunuyorum çocuğuma seslenirken dilim alisitr inşallahBiz de evde hiç kullanmazdık kız arkadaşlarıma da hiç demezdim ama kedilerime hep aşkım bebeğim vs derken dilim alıştı sanırımçocuğunuz varsa ona derken alışırsınız
bende sizin gibiyim aslında da takışırken isimle hitap ediyoruz ikimizdeAdamın adını en son ne zaman yüzüne söyledim hatırlamıyorum ben
Aynen biz de adını söyleyince arada sorun var hissi oluşuyor, her ilişkinin dinamiği farklı işte
Bilge kişi Rafet El Roman ne demişti ;
“adımla seslendi nasıl ağırıma gitti”
Seqo mu?