Kocama tatlı söz söyleyemiyorum

Beni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
Konuyu ben açtım sandım. Eşimi çok seviyorum ama yok kütüğüm yani sıfır cilve çok az tatlı söz valla üzülüyorum bu duruma :KK43:

Aslında bilmiyorjm bende çok istiyorum..belki genelde yaşadığım ortamda çocuklukta falan canım falan kullanmadık ..arkadasalrimla falan da canım cicim olmadığı icin herhalde ..
Onu sevdiğinizi falan söyleyebiliyor musunuz?
Söyleyemiyorsanız eşiniz buna alınıyor olabilir

Beni yargılamayı neden olduğunu anlayamıyorum 5 senedir evliyim kocama hayatım bitanem aşkım falan diyemiyorum tuhaf geliyor şimdiye kadar da hiç demedim onu sevdiğimi söylüyorum ama genelde ismiyle sesleniyorum söyleyemiyorum ne yapmalıyım sizce neden böyle oluyor
kocanız baya ilgisizmiş ilgisini çekmeye mi çalışıyorsunuz ? şu erkolar kapatılsın hepsi bir garip

Biz de evde hiç kullanmazdık kız arkadaşlarıma da hiç demezdim ama kedilerime hep aşkım bebeğim vs derken dilim alıştı sanırım😊 çocuğunuz varsa ona derken alışırsınız
Hamileyim..inşallah aslında bmd eoyle dusunuyorum çocuğuma seslenirken dilim alisitr inşallah

Adamın adını en son ne zaman yüzüne söyledim hatırlamıyorum ben😂
Aynen biz de adını söyleyince arada sorun var hissi oluşuyor, her ilişkinin dinamiği farklı işte 🌸
Bilge kişi Rafet El Roman ne demişti ;
“adımla seslendi nasıl ağırıma gitti” 😂
bende sizin gibiyim aslında da takışırken isimle hitap ediyoruz ikimizde
adımla seslendi nasıl ağrıma gitti olayını yaşıyorum bende :KK70:

konu sahibi mizaç melesesi
eşiniz sitem ediyor mu?

adının sonuna m ekleyerek başlayabilirsiniz
atıyorum Alim Mehmetim gibi

X