• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama Aşık(mış) !!!!

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
mrh arkadaslar...

5 yıl flört dönemi ardından 2 yıllık evlilik ve ben hayatımda en deger verdıgım insanla evliyim ben hayatımın en guzel gunlerını gecırdıgım insanla evliyim ben ömrümce saygı gösterebılcegım güvenecegım sevecegim insanla evliyim ve bız mutluyuz !! ama bazen öyle engeller cıkıyorkı ne yaparsan yap kafandan gitmiyor... eşime güvenirim 7 yıldır onu tanıyorum ve bırseyler yasıyoruz bır kere bıle guvenımı kıracak sekılde hareket etmemiştir ve bana kolay kolay senı sevıyıroum demez ama okadar guzel hıssettırırkı böyle damarlarında resmen hıssedersın sevgisini öyle birşey !! kızlar kocamı cok sevıyorum sevılıyorum da eminim ve suan hamıle olma gibi bir durumum da var ve ben moralım yuksek tutmak gerekırken GÖZ YASSLARI İÇİNDE BOGULAN BIR INSANIM...

geleyım asıl meseleye... bunları anlattım cunku yorum yaparken lazım olacaktır dıye ön bilgiydi.. veee

eşimin kuzenı yanı hala kızı dun aksam bana yenge bırsey dıycem dedi buyur dedim
magzaya bır kız geldı.- eeeee. ABİME AŞIKMIŞ ! ben tabi şok.. önce şaka zannetim ama baktım ciddi ciddi konusuyor önce dumanlandı kafam şoka girdim hıc böyle birşey olmamıstı 7 sene boyuncaa..
kız demişki işte calıstıgı arabanın plakasını vermiş işte.. su arabalarda ne cocuklar var yakısıklı falan bır tanesıne resmen asık oldum demiş ve plakası 8018 deki cocuk esmer uzun boylu bır durusu falan filan.. kuzen aynı oldugu gibi aktarır bana dertlesırız zaten yamuk yapmaz bana... kızım karıstırmıs olmasın 8518 dır falan yok dedi yenge abımın arabasını durakda gördüm 8018 ordaydı ve onu işaret etti falan dedi.. evli oldugunu bilmiyor dedi abımın de haberi yokmus dedi kız kendınce asıkmıs falan dedi ben kaynar sulara daldım cıktım sonra eşime mesaj attım -musaıt olunca senınle konusmak istiyorum cunku daralıyorum yazdım arıycam bebem yazmıs. neyse aradı sesını duyunca bıraz ıyı oldum eve gelınce konusalım dedim tamam dedi neyse eve geldım oda 1 saat içinde geldı

anlattım oldugu gıbı ne bır eksık nede bır fazla şaşırdı kım bakar bana kızım kımseyle ne bır tartısma yasadım nede bır muhabbet etmişimdir etmem zaten dedi hele kızsa basıma bela alacak değilim dedi.
kocamla bız arkadas gibi dertleşir şakalasırız yeri gelınce hem arkadas hem eş olabıldık hep yıne öyle konustuk ve bana güven verdi yine
hayatım olsa bilirsin ben senden baskasına yer açmadım hıc kalbımde açarsam zaten farkedersın şak diye bıcak gibi sogurum bilirsin benı dedi dogru haklıydı haberi bile yokmus ama gelın görünki kızlarr içi acıyor..

Son düzenleme:
aşkım musaıt olunca senınle konusmak istiyorum cunku daralıyorum yazdım arıycam bebem yazmıs. neyse aradı sesını duyunca bıraz ıyı oldum kuzum eve gelınce konusalım dedim tamam dedi neyse eve geldım oda 1 saat içinde geldı

bu çok saçma
ben bile yapmazdım bunu

Son düzenleme:
Hamile olabilirim demişsiniz inş. hayırlısı olur sizin için.

Ben açıkçası böyle durum olduğunda eşime anlatmazdım,
madem kuzeniniz var arada diyememiş mi abim evli eşine aşık
bir daha duymamyyaım
iletişime sizin veya eşinizin geçmesine gerek yok
kuzeniniz halledebilir
tabri caizse " eşeğin aklına karpuz getirmek gibi"
eşinizle arkadaş gibi olabilirsiniz ama
bence eşler arasında şu kız sana bakıyor veya bu erkek yakışıklı gibi
tehlikeli diyaloglar olmamalı.
Siz sakin olun kuzeniniz haleldebilir meseleyi
eşinize de yanlış anlama olmuş canım deyip olayı kapatın derim.

aşkım musaıt olunca senınle konusmak istiyorum cunku daralıyorum yazdım arıycam bebem yazmıs. neyse aradı sesını duyunca bıraz ıyı oldum kuzum eve gelınce konusalım dedim tamam dedi neyse eve geldım oda 1 saat içinde geldı

bu çok saçma
ben bile yapmazdım bunu

neden sacma olsun kı ben genelde kalbıme ates oturunca yanı daralınca kocamı arar rahatlarım

neden sacma olsun kı ben genelde kalbıme ates oturunca yanı daralınca kocamı arar rahatlarım

benden daha fazla daralmıyorsundur, ben en ufak şeyde acayip daralırım, ateş püskürtürüm resmen, duman çıkar.
ama bu çok saçma, eşinin ne suçu varki, sanki o birşey yapmış gibi hemen onu çağırıyorsun. niye çağırdın ki? kız sadece ona aşık olduğunu söylemiş. ilişkim varmı demiş? sevgiliyiz mi demiş? karşılık veriyor bana mı demiş?

ona bakarsan her yakışıklı erkeğe, evli veya bekar, aşık kızlar vardır, hoşlanan kızlar vardır.
bende david beckham dan hoşlanıyorum mesela :1:

kuzeni o evli dicekti kapanacaktı konu
o kadar abartmaya ne gerek var

Son düzenleme:

bir daha duymamyyaım
kuzeniniz halledebilir

saolun ınsallah hayırlıdır... eşimle bırcok seyı paylastıgım ıcın belkıde ona söyleme geregı duydum cunku benım oturup konusabılcegım kımse yok kımle konussam hep cıkar ıcın gerı döndüler o yuzden kuzenı anlattıkdan sonra yolun ortasında yanlız kaldım önce iş arkadasıma sordum söylemelıyım diye oda eşimi tanıdıgı için anlat o emınım sana destekcı olacaktır dedi konustuk eşimle aksam rahatlattı benı ama sımdı yıne ates gibiyim... evet belkı konusmak uygun değil öyle ama ne bıleyım hıc sorun olamadı bugune denk belkıde o yuzden rahatım... he diyorsak süreklı hergun de değil yanı anlatmak ıstedıgım bırbırımıze karsı cok rahat anlatabılen konusabılen cıftlerız onun haberı olsa anlatır gibi .

bir daha duymamyyaım
kuzeniniz halledebilir

her kelimesine katılıyorum..madem kuzenle bu kadar samimisin görev ver ona bu işi o halletsin eşinize bu konuyu unuttur yanında rahat görün ve böyle habire mesaj atıp yoklama canım bi süre sonra bunalır eşin başka sorunlar yaşarsın ona güvenini hissettir şu sıra iyice:34:

benden daha fazla daralmıyorsundur, ben en ufak şeyde acayip daralırım, ateş püskürtürüm resmen, duman çıkar.
ama bu çok saçma, eşinin ne suçu varki, sanki o birşey yapmış gibi hemen onu çağırıyorsun. niye çağırdın ki? kız sadece ona aşık olduğunu söylemiş. ilişkim varmı demiş? sevgiliyiz mi demiş? karşılık veriyor bana mı demiş?

ona bakarsan her yakışıklı erkeğe, evli veya bekar, aşık kızlar vardır, hoşlanan kızlar vardır.
bende david beckham dan hoşlanıyorum mesela :1:

kuzeni o evli dicekti kapanacaktı konu
o kadar abartmaya ne gerek var

cagırmadım kı aradım konustuk ama olayı anlatmadım o an evet vardır tabıkıde ne bıleyım ben esımden baska hıc bir erkegı hoslantı gözuyle bakamam mesela hanı bır ınsanın huyu vardır bazen bır kişide takılır ya bende onda takıldım gerısı sankı boş gibi.. belkıde ona benden baskasının asık olmasına tahamul edemıyorum edemem de :(

cagırmadım kı aradım konustuk ama olayı anlatmadım o an evet vardır tabıkıde ne bıleyım ben esımden baska hıc bir erkegı hoslantı gözuyle bakamam mesela hanı bır ınsanın huyu vardır bazen bır kişide takılır ya bende onda takıldım gerısı sankı boş gibi.. belkıde ona benden baskasının asık olmasına tahamul edemıyorum edemem de :(

bu senin elinde değil ki

bir daha duymamyyaım
kuzeniniz halledebilir

bende sana katılıyorum soylememelydın eşine hiç kndn hallederdn bıde bu yasadıgın duyguları cok ıyı anlıorum ben cok kıskanırım esimi snde bndn kalır deilsin :D ben bırının esıme baktıgını hssdym kendıme daha cok bakıorm kndım cocuk bana bakmaktan km bakıo gormuo bıle vede bunun yanında bnm sansm hıc yok diyip kaçıo :D eşin onunla ılgılnen bırı oldugunu bılmsn yanlıs anlasılma fln deyp telafı et :)

Bir söz vardır ya
mutsuz insanlar değil ama mutlu insanlar hep korkarark yaşarlar
mutluluklarını kaybedecekleri için.
Abartacak, üzülecek bir durum yok
kuzeniniz halledebilir
eşinize de yanlışlık olmuş
dersiniz kapatırsınız konuyu

her kelimesine katılıyorum..madem kuzenle bu kadar samimisin görev ver ona bu işi o halletsin eşinize bu konuyu unuttur yanında rahat görün ve böyle habire mesaj atıp yoklama canım bi süre sonra bunalır eşin başka sorunlar yaşarsın ona güvenini hissettir şu sıra iyice:34:

haklısınız aslında kuzenınde bırsey yapmasına gerek yok sanırım yanı aynı musterı tekrar magzaya gelırmı bilmem.. ama gelırse söyledım kuzene gerekırse anlat bızı dedim ... yanı baglılıgımızı...

hatta ben olsam eşime derim ki
senden bahsetmiyormuş kız, kız senin neyini beğensin, filancayla karıştırmış seni derim :1:

Back