Aldatma olayı aylar önce oldu şuan yok bir hatası. Evlenmeden önce olduğumuzda herhangi bir problem yoktu eşimin isteğinde yaklaşımında evlendiğimiz hafta başladı bu iter gibi yok sayan hareketleri. Onca cümle içinde buna mı takıldınız cidden... Vajinismus değilim kendisinde de rahatsızlık yok ama görev icabı gibi oluyor ve hep kendi istediği koşullarda bu durumda ben de vazgeçtim diyorum vaziyet bu.Okudum hepsini ama inanin ben bisey anlamadim başindan da sonundan da.hem aldatma yok diyorsunuz hem aldatilma şokunu bidaha yasayamam diyorsunuz?evlenmeden once defalarca birlikte olmussunuz evlenince olamiyorsunuz anlam.veremedim gerçekten
Ama gay olduğunu inkar ediyor kadınlara ilgi duyduğunu söylüyor yaklaşmıyor değil yaklaşımında içtenlik hissedemiyorum..Adam kendisi yazmış mesajlarında gay olduğunu. Size ilgi göstermemesi doğal. İlgi alanında değilsiniz çünkü. Paravan evlilik yapmış belli ki.
Size verebilecek tüm tavsiyeler için kapıları kapamışsınız. Boşanamam diye net bir şekilde söylemişsiniz. Nasıl bir tavsiye verebiliriz ki size
Yazdiklarinizin hepsi celiskili geldi inanin neye takilacagimi bende sasirdim.gay olan koca,bilmem ne pozisyonuna zorlayan eş ay bilemiyorum ne diyecegimiAldatma olayı aylar önce oldu şuan yok bir hatası. Evlenmeden önce olduğumuzda herhangi bir problem yoktu eşimin isteğinde yaklaşımında evlendiğimiz hafta başladı bu iter gibi yok sayan hareketleri. Onca cümle içinde buna mı takıldınız cidden... Vajinismus değilim kendisinde de rahatsızlık yok ama görev icabı gibi oluyor ve hep kendi istediği koşullarda bu durumda ben de vazgeçtim diyorum vaziyet bu.
Gay mesajlaşmalarını hamilelik sonrası öğrendim öncesinde çabaladım ben şunu demek istiyorum nişanlılıkta gayet istekli bir erkekti ama evlendiğimiz ilk hafta birdenbire ortaya çıkan bir soğukluk hayır uzak durmuyor ama içtenlikle hissetmiyorum. Ben eksiksiz herşeyi yaparken evlendiğimiz hafta gizem nasıl bitti ? Sizce uzak durmalı mıyım yatakta.Yazdiklarinizin hepsi celiskili geldi inanin neye takilacagimi bende sasirdim.gay olan koca,bilmem ne pozisyonuna zorlayan eş ay bilemiyorum ne diyecegimi
Gay mesajlaşmalarını hamilelik sonrası öğrendim öncesinde çabaladım ben şunu demek istiyorum nişanlılıkta gayet istekli bir erkekti ama evlendiğimiz ilk hafta birdenbire ortaya çıkan bir soğukluk hayır uzak durmuyor ama içtenlikle hissetmiyorum. Ben eksiksiz herşeyi yaparken evlendiğimiz hafta gizem nasıl bitti ? Sizce uzak durmalı mıyım yatakta.
Hala yatakta mısınız Allah aşkına, konunun neresinden tutsan elinde kalıyor, sizin derdiniz adamın size nasıl yangın olacağı. Şaka gibiGay mesajlaşmalarını hamilelik sonrası öğrendim öncesinde çabaladım ben şunu demek istiyorum nişanlılıkta gayet istekli bir erkekti ama evlendiğimiz ilk hafta birdenbire ortaya çıkan bir soğukluk hayır uzak durmuyor ama içtenlikle hissetmiyorum. Ben eksiksiz herşeyi yaparken evlendiğimiz hafta gizem nasıl bitti ? Sizce uzak durmalı mıyım yatakta.
Hala yatakta mısınız Allah aşkına, konunun neresinden tutsan elinde kalıyor, sizin derdiniz adamın size nasıl yangın olacağı. Şaka gibi
Uzak durmak istiyorum ama yaşım 23 ve eşimle değil de başkasıyla mı yaşamamı öneriyorsunuz anlayamadım? Zaten gündelik hayatta da sorunlarımız çoktu ve devam ediyor anlaşmazlıklar var.Hala yatakta mısınız Allah aşkına, konunun neresinden tutsan elinde kalıyor, sizin derdiniz adamın size nasıl yangın olacağı. Şaka gibi
Sözlerimin bittiği yerdeyim bendeHala yatakta mısınız Allah aşkına, konunun neresinden tutsan elinde kalıyor, sizin derdiniz adamın size nasıl yangın olacağı. Şaka gibi
23 yaşındayım genç bir kadınım ve doğal olarak bende sorun yok. Zinaya harama gireyim en iyisi öyle mi?..Sözlerimin bittiği yerdeyim bende
Nikahtan önce girmişsin ya zaten23 yaşındayım genç bir kadınım ve doğal olarak bende sorun yok. Zinaya harama gireyim en iyisi...
Nikahtan önce girmişsin ya zaten
konuşmak çok kolay.
Lutfen konusmayalim senin aklin da fikrinde burdaki herkesten cok o yuzden ne sen sordun ne ben soyledim tanam mi?Evladınız yoktur umarım konuşmak çok kolay.
Hanımefendi kocanız sizi nikah günü aldatmaya teşebbüs etmiş, üstüne evlenmişsiniz. Gay olduğunu itiraf ettiği mesajları yakalamışsınız üstüne çocuk yapmıssınız. Adam doğal olarak size yanaşmıyor. Boşanmayı düşünmek yerine siz sevişmek derdindesiniz. Şaka mısınız?Uzak durmak istiyorum ama yaşım 23 ve eşimle değil de başkasıyla mı yaşamamı öneriyorsunuz anlayamadım? Zaten gündelik hayatta da sorunlarımız çoktu ve devam ediyor anlaşmazlıklar var.
kendin sorup kendin cevaplamışsın herşeyi bize ne hacet
Sen gecelikle karşılamaya devam et o zaman...
Boşanma yolu her zaman kişinin elinde mi? Çaresizlik ayrı bir durum. O durumu bilseydim zaten masaya oturmazdım.Hanımefendi kocanız sizi nikah günü aldatmaya teşebbüs etmiş, üstüne evlenmişsiniz. Gay olduğunu itiraf ettiği mesajları yakalamışsınız üstüne çocuk yapmıssınız. Adam doğal olarak size yanaşmıyor. Boşanmayı düşünmek yerine siz sevişmek derdindesiniz. Şaka mısınız?
Siz çaresiz olsaydınız buraya başka şeyler için konu açardınız. Çaresizim böyle böyle durumlar var ne yapmalıyım gibi..Boşanma yolu her zaman kişinin elinde mi? Çaresizlik ayrı bir durum. O durumu bilseydim zaten masaya oturmazdım.