• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam yanımdayken eski sevgilimle karsılastık :(

Bencede "sen olayları büyütme kavga çıkmasın diye özür diledim" de..
Yoksa benim hiçbir yanlışım yoktu de..

Bu erkek milletine karşı sağlam dimdik durmak lazım.. Kendimizi asla ezdirmemeliyiz..

özür dilemekle hata etmıssın netıcede sen ona hiç yalan soylememısınkı
sen dıledıkce oda kendını haklı gormus kaldırdıkca kaldırmıssın
senın onla devam eden bı ılıskın yokkı cok bosa cabalamışşın bence senıı hıc kabul etmeyeydı madem bılmıyomuydu anlattıklarını

sen ondan değil eşin senden özür dilemeliydi çünkü çok ağır laflar etmiş senin suçun ne? ne yani kendisi geçmişe hiç mi birşey yaşamamış,alttan almışsın ama böyle hatasını anlamaz ki
herkesin morali bozulabilir eski sevgiliyle fln karşılaşınca ama en güzeli görmezden gelmek yok saymak bence sanki hiç olmamış gibi..

Kocan problemli.Takıntıları var.Bugün bu konuyu aşsan,yarın başka konu çıkar.Her insanın hayatında yaşanmışlıklar olur.Bu kadar sorun yapıyorduysa hiç sevgilisi olmamış bir kız bulup evlenseymiş.Bir insan bir mekanda otururken,ordaki birinin eski sevgilin olduğunu nasıl anlar.Sen biraz belli etmişsin.Hissetse,sana babanın üstüne bile yemin ettirmeye çalışsa madem kocanın huyunu biliyorsun,ben böyle basit birkonu için babamın hayatını alet etmem der söylemezdin.Ya da söyledin ne var bunda.Senin eski sevgilin olduğunu biliyor,eskimiş gitmiş evlenmişsiniz,karşılaşınca ne olur.Sen neyin özrünü diledin anlamıyorum.Geçmişte yapılan çok büyük şeyler var da eşin mi hazmedemiyor.Kıskançlığı bundan dolayı mı?Niye kendini suçlu hissediyorsun.Evlenmiş yuvanı kurmuş,tertemiz bir hayat devam ettiriyorsun.Ve sana iğrenç bir hakaret ediyor,sen sırf kavga olmasın diye alttan alıyorsun.Bu sefer onu kendini haklı ve yaptıklarını normal görmesini sağlıyorsun.Fikir sorarsan,konuşmayacaksın,sen yatmakayacaksın aynı yatakta veya o yatmasın bırak ne yaparsa yapsın.Sana güveni yoksa,yanında olsa ne,olmasa ne.

Kocan problemli.Takıntıları var.Bugün bu konuyu aşsan,yarın başka konu çıkar.Her insanın hayatında yaşanmışlıklar olur.Bu kadar sorun yapıyorduysa hiç sevgilisi olmamış bir kız bulup evlenseymiş.Bir insan bir mekanda otururken,ordaki birinin eski sevgilin olduğunu nasıl anlar.Sen biraz belli etmişsin.Hissetse,sana babanın üstüne bile yemin ettirmeye çalışsa madem kocanın huyunu biliyorsun,ben böyle basit birkonu için babamın hayatını alet etmem der söylemezdin.Ya da söyledin ne var bunda.Senin eski sevgilin olduğunu biliyor,eskimiş gitmiş evlenmişsiniz,karşılaşınca ne olur.Sen neyin özrünü diledin anlamıyorum.Geçmişte yapılan çok büyük şeyler var da eşin mi hazmedemiyor.Kıskançlığı bundan dolayı mı?Niye kendini suçlu hissediyorsun.Evlenmiş yuvanı kurmuş,tertemiz bir hayat devam ettiriyorsun.Ve sana iğrenç bir hakaret ediyor,sen sırf kavga olmasın diye alttan alıyorsun.Bu sefer onu kendini haklı ve yaptıklarını normal görmesini sağlıyorsun.Fikir sorarsan,konuşmayacaksın,sen yatmakayacaksın aynı yatakta veya o yatmasın bırak ne yaparsa yapsın.Sana güveni yoksa,yanında olsa ne,olmasa ne.

haklısın.işte böyle sinir ve ruh hastası olan insanlar sonunda napıp edip karşısındakini yaptıklarıyla yıldırıyolar ve kendisi özür dileyecekken karşısındakini diletecek duruma sokuyolar manyaklıklarıyla.

düşündüm de ne çok boşa çaba vermişim ben herşeyi sineye çektikçe karşımda devamlı şımarıkça ve gamsız bi şekilde hareket eden bi adam var.olan bana oluyo hayatımı böyle bi manyağın ellerine verdim işte allah sonumu hayır etsin.ben sağından solundan çekip toparlamaya calıstıkca daha nası bela olurum derdine düşüp fütursuzca bu iliskiyi yıpratmaktan hic cekinmiyo.daha da alttan almicam.

Erkekler kadınlara hep kadınların gözyle bakarlar.

Hepi topu 2 kilocuk fazlan olsa; "ayyy bu sıralar çok kilo aldım" desen hemen seni balina ilan ediverir. Oysaki sen söyleyene kadar seni olduğun gibi göruyordu emin ol. Sen aklın sıra " yok tatlım fıstık gibisin " demesini bekledin ama halt ettin.

Geçmişte yaşadığın şeyler için duyduğun suçluluk da aynen ona yansıyor ve baştan bilmesine rağmen her seferinde ilk kez öğreniyormuş gibi seni hırpalıyor.

Bütün geçmişinin dökümünü adamın eline vermek de pek akıl işi değil hani.

bence siz suçlu gibi davranmışsınız eşiniz de gaza gelip kendini haklı görmüş.

onun daha önce hiç ilişkisi olmamış mı? madem hazmedemiycekti daha önce sevgilisi olan bi kızla evlenmeseymiş.

siz olayları doğru yönetememişsiniz. ordayken gayet normal davranıp eve gelince de tavır alan kişi siz olsaydınız özür dileyen o olurdu.

Kendinizi böyle ezdirmeye devam ederseniz daha çok kovar sizi yataktan.Kendisi evlenmeden önce rahip keşiş filan mıydı acaba?Eline dişi sinek değmemiş bakir miydi?Nasıl izin veriyorsunuz sizinle bu şekilde konuşmasına?Kusura bakmayın kabahat sizde.Siz böyle alttan almaya devam edip bunları onun yüzüne vurmadıkça çok sıkıntı yaşarsınız bu adamla.

Eşinin ruh halini anlayabiliyorum bi süre sonra siniri kendiliğinden geçer ama sen suçlu gibi davranma özürler dileme, tedirgin olma, eski sevgiline karşı hiçbir duygunun olmadığını umursamadığını göster, sevmiyorsun geçmiş gitmiş evet ama nefret bile etme çünkü nefret de bir duygudur, aman elin adamı yüzünden huzurumuzu bozma falan de umursamaz konuş, böyle durumlarda özür dilemek alltan almak suçlu olduğunu gösterir, sen keyfine bak o kendiliğinden normale döner.

Her önüne gelenle bir şeyler yapmışsın ne demek yahu ?
Ne kadar kırıcı bir söz .
Nasıl bir konuşma üslubu .
Hatasını anlayana kadar yüz verme .

kardeş bence senin herif kıskançlıktanta öte kafayı yemiş k.bakmada sanki sen tuttun götürdün onu oraya. seninde elin ayağına dolaşması gayet normal bence iyi ki o eski sevgilin gelip merhaba etmemiş belkide sen ondan korktun daha kötü olacak diye. herifin de terkedilcem diye korktu heral şuan baskısı belkide seni denemek pes edip gider mi beni terkeder mi diye... inanın böyle insanlar çok öyle bir şeyimiz olsa niye evlenelim yaaaaa allaaa allaaa. beyinleri basmıyo bunlarınn

canım eşinin çok ciddi sorunları var bir psikiatriye götür bu kıskanclık ötesi şeyler takıntı hastalığına yakalanmış adam çağresine bak evlilik bir cırpıda yıkmak yerine çağresine bakmanı öneririm doktora gitmezse ona bitkisel ilaçlar var aktarcıda çağresini bulrusun o da bence böyle davranmak istemiyor ama erkekler bu tip şeylerde tabırıcı caizse erkeğim ben havalarında oldukları için kabul edmezler ama bız kadınalr böyle şeyler yaşayınca hemen acıklama yaparız ama o söylemiyor bellı adam takıntı hastalığına yalakanmış sadece onu sinirini yatıstıracak ılac değil bak aktarcılardan cay bişiy karısıkları al içir anlattığına göre olayı cok abartmıs googleye yaz bak ( takıntı hastalığı ) obsesif eşinde görüyorsan bak sevıyor ve kaybedmek istemıyrosan tabıkı...

Kötü olmus ya :26: Bi yandanda bende sinirlenirdim eger esimin eski sevgilisini görsem bi yerde felan ama bu kadar uzatmazdım moralim bozulurdu evet ama bu kadar abartmazdım.Küfür,hakaret,yatak ayırmalar felan bunlar hos seyler degil. aşırı derecede kıskanclık var esınızde :106:

"hep böyle şeylerin sizi bulduğu" doğru değil aslında. zamanında kendi iradenizle yaşadığınız bir olayın devamını yaşamışsınız. çok üzücü bir durum ama kendinizi eşinizin yerine koyun: "eski sevgili" olayı ne kadar zaman geçerse geçsin hep insanların tadını kaçırır. eşinizin yerinde siz olsaydınız, eşinize aynısını yapardınız belki de. küfür, hakaret vs gibi tepkiler sebebi her ne olursa olsun çirkindir. hiçbir şekilde mazereti yoktur ama eşinizin uzaklaşmasını anlıyorum... eşinize de kendinize de zaman tanıyın derim nacizane. yani özelikle sarılmaya yaklaşmaya çalışmayın ama beraber yemek yiyin, sahur yapın, işe gidin... rutin aktivitelerinizi yine yapın ama sizden uzak duruyorsa da zaman tanıyın yatışması için. olay henüz tazeyken sürekli yaklaşır yada sürekli ararsanız iyice uzaklaşacaktır sizden...

Çok gereksiz bir tartışma; :50: bence eşinin yapacağı en sağlıklı davranış orda hiç yokmuş gibi davranıp seninle güzel bir sohbet eşliğinde kahvenizi içip elini tutarak ordan çıkmaktı. :4: Bu seni ne kadar sevdiğini ve sana sahip olduğu için ne kadar şanslı hissettiğini gösterirdi. Şahsen ben kocamın eski sevgilisiyle karşılaşsam kocama daha çok sarılır, elini tutar o benim ve çok mutluyum mesajını verirdim :27:

Kendini sebepsiz yere neden bu kadar ezdirdiğini anlamadım ben.
Ne var ki bunda.
Onun da eski sevgilisiyle karşılaşabilirdiniz.
Bende eşimle nişanlıyken aynı cafe de eski sevgilimle karşılaştık ve tam yan masamızda oturuyordu.
Hiç istifimizi bozmadık.Geçmiş gitmiş şeyler için tartışmaya gerek yok bence.
Eşinin tavırları yanlış ama senin kendini böyle ezdirmen daha yanlış.

Back