- 25 Aralık 2019
- 273
- 762
- 53
Neyse konu sahibi sen beni dinleme olmazmış zaten iyice batırmayalım o zaman şöyle yap sen ağla eşinin karşısında sen neden böyle yapıyorsun sana inanamıyorum kıskanıyorum de duygu sömürüsü yap işe yararsa bekle tekrar yaparsa ortalığı inletirsin
Ay ne bileyim msspare ben sevmiyorum böyle şeyleri eşim kuzenleriyle normal muhabbet edince bile rahatsız olurum yani Allah göstermesin böyle bişey olsa çok sinirlerim bi kere kız kuzenine şarj yeri ayarlicaktım atladı ordan eşim şuraya taksın diye sen sus ben yardımcı oluyorum zaten demiştim aşırı gerildim konuyu okunca kırmızı cizgimdir benim
Ben de yengenin tatli bir yengeç burcu oldugunu sandim.pamuk musun nesin o arkadaş yalnisllikla yenge yerine yengeç yazmış bende niye böyle yazdı galibe öyle espri oldun diye yazdı sandım
Bende balıkçılar bilir yazdım
Tamamen yanlışlık yanlış anlama üzerine komik bur şey cikti
Tüm bunlar olurken kayın napıyor? Eltinin kocasıNasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
Kocasi ne diyo bu durumaNasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
Hiç öyle bir düşünceyle yazmadım siz öyle anlamış olabilirsiniz. Eşiyle evlendiği günden beri böyleymiş konu sahibi . Eltisine yakıştıramadım o yüzden . Kadın kadını anlaması lazım diye . Öğrenmemiz gereken şeyi öğreniyoruz burada merak etmeyin.Ahlaksızlığın cinsiyeti olmaz. Kocası çok şerefli de yenge mi şerefsiz sadece? Sapla samani ayırmayı öğrenin artık. Bu yazdığının alt metninde erkektir yapar cümlesi var. Yapamaz efendim ikisi de yapamaz yapmayacak. Yapıyorsa boşanıp yoluna bakacak herkes.
Haha supermis yorumun bayildimGözünüzün önünde düşük bütçeli aşkı memnu çekiyorlar resmen.
Yapilacak şey ortada, ya ortalığı ayağa kaldırıp ikisini rezil edeceksiniz ya da anlamamazlıktan geleceksiniz.
Durumun farkında olduğunuzu hissettirin diyeceğim ama pek umursayacak gibi de durmuyorlar buradan bakınca.
Bence kocası yok eltinin ya da elti ile koca eskiden beri arkadaşlar . Hadi kadın ses çıkarmıyor , çocuklar var diye . Kayın niye ses etmesin???Kocasi ne diyo bu duruma
Daha önce vardı böyle konu eltisini tutuyordu hergun yemek yaptırıyordu kadına hamileydi hatta hizmet ettiriyor du kocası..oradada vardı aynı soru konu sahibini fesatlık la suçlamış kayni iftira atıyorsun diye.. aynı kişi olduğunu düşünüyorum üyeliğide eski umarım değildir...
Dünyadan haberi yok onun için herşey normal kardeş gibi görüyor onları saftt
Resminin üstüne tıkladığında katılım tarihî çıkıyor cnm 2014 kayıt tarihi ..Benim.internette kagniyla ilerliyor sanki
eski üye olduğu nasıl anlaşılıyor ki
Başka bir çaren var eltin ve kocanın pisliklerine böyle göz yummak... Sırf çocuklar içinHadi boşandım sonra ? 3 çocuğun ikisi bebek ikiz
Ne yapicam 3 çocuğu yengeye evlatlık mi vereyim. Kıra boğaz derken ekmek parasının peşinde koşsam kim bakacak çocuklara
Tamam tamamResminin üstüne tıkladığında katılım tarihî çıkıyor cnm 2014 kayıt tarihi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?