Kocam ve yengesi

Eşiniz size hiçbirşey demiyor mu? Ben delirirdim.

Neyse, konu sahibiii, 3 cocuk olana kadar bu samimiyet farkedilmedi mi? Yeni mi başladi?
Bunca zaman bisey yapilmadiysa bu saatten sonra zor zaten cekinmeleri olsa insan icinde oyle konuşmazlar.

Ben de yengenin tatli bir yengeç burcu oldugunu sandim.
Adeta bir yanlış anlama şöleni olmuş

Gözünüzün önünde düşük bütçeli aşkı memnu çekiyorlar resmen.
Yapilacak şey ortada, ya ortalığı ayağa kaldırıp ikisini rezil edeceksiniz ya da anlamamazlıktan geleceksiniz.
Durumun farkında olduğunuzu hissettirin belki bu duruma son verirler diyeceğim ama pek umursayacak gibi de durmuyorlar buradan bakınca.

Tüm bunlar olurken kayın napıyor? Eltinin kocası

Kocasi ne diyo bu duruma

Bu yenge konusundan ban yemeyeceğim , yoo bu sefer olmaz ....
Konuya yorumum ise şu ; eğer boşanmıyorsanız görmezden gelip çocuklarınızı büyütün ve sonrasında kapının önüne koyun kocanızı . Gitsin yengesinin yanına .
Artık kendine , özellikle çocuklarına iyi gelecek şeyler yap sende .

Hiç öyle bir düşünceyle yazmadım siz öyle anlamış olabilirsiniz. Eşiyle evlendiği günden beri böyleymiş konu sahibi . Eltisine yakıştıramadım o yüzden . Kadın kadını anlaması lazım diye . Öğrenmemiz gereken şeyi öğreniyoruz burada merak etmeyin.

Haha supermis yorumun bayildim

Benim.internette kagniyla ilerliyor sanki

eski üye olduğu nasıl anlaşılıyor ki

Böyle şerefsiz kocalar tarafından ezilen, etkisiz eleman muamelesi gören kadınlarımıza o kadar çok üzülüyorumki. Okurken gözümde canlanıyor hikayeler, gercekten çok can yakıcı durumlar... Eşinden korkan, ailesinin yanında her türlü hakarete saygısızlığa maruz kalan çok kadınımız var. Allah hepsinin yardımcısı olsun, ahları çıksın hepsinden.

Kardeşim sen öncelikle tüm kinini öfkeni kusup, utanmaz yüzlerine tükürüp tekmeyi basmalısın. Bu onursuz duruma daha fazla katlanma allah büyüktür illaki bir çıkış yolu verecektir sana kalbin temiz ise.

Su yorumunu yeni.gordum nasil dunyadan haberi yok.peki.sen diyosunki net aralarinda birsey var ama kendince degil mi? Sana göre yani
Dünyadan haberi yok onun için herşey normal kardeş gibi görüyor onları saftt

Hadi boşandım sonra ? 3 çocuğun ikisi bebek ikiz
Ne yapicam 3 çocuğu yengeye evlatlık mi vereyim. Kıra boğaz derken ekmek parasının peşinde koşsam kim bakacak çocuklara
Başka bir çaren var eltin ve kocanın pisliklerine böyle göz yummak... Sırf çocuklar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…