Başka türlü anlamazlar ki karısı yapsın hemen namus bekçisi kesilirler kızcağaz konuşmuş adam anlamamış yengeye dese sen bana nediyorsun der üste çıkar kaynanaya dese oğlumun karısı ne saçmalıyorsun der tek bi seçenek kalıyor cilveleş kaynınla gül geldiğinde meyve ister misin de eşine sorma felsefede etkiye tepki kuralıdır bu eşin napıyorsun derse aaa naptım ki canımm dersinAman kanaryam güzel kuşum
Olmadı ama şimdi
Sende kayninla cilveles demiyeydin iyiydi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam ve yengesi
- Konu Sahibi Tekbenn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mart 2019
- 29.705
- 108.147
- 598
Başka türlü anlamazlar ki karısı yapsın hemen namus bekçisi kesilirler kızcağaz konuşmuş adam anlamamış yengeye dese sen bana nediyorsun der üste çıkar kaynanaya dese oğlumun karısı ne saçmalıyorsun der tek bi seçenek kalıyor cilveleş kaynınla gül geldiğinde meyve ister misin de eşine sorma felsefede etkiye tepki kuralıdır bu eşin napıyorsun derse aaa naptım ki canımm dersin
Kanaryam olmadi yine
Kavgasını eşiyle yapsın tartışsın bağırsın çağırsın tepki versin eve almasin
Hatta boşansın ama kayniyla aman akla zarar cilvelesmesin bu olmaz
Kesinlikle olmaz olamaz
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Madem bosanmayacaksın, hayırdır sızın olayınız ne gelırken yarın kaşagı getireyim sana onunla kasın de eltıne.Hadi boşandım sonra ? 3 çocuğun ikisi bebek ikiz
Ne yapicam 3 çocuğu yengeye evlatlık mi vereyim. Kıra boğaz derken ekmek parasının peşinde koşsam kim bakacak çocuklara
Esine ne desem bılemedım, vasat basit uslubu cırkın saygısız igrenc bir adam.
Neyse konu sahibi sen beni dinleme olmazmış zaten iyice batırmayalım o zaman şöyle yap sen ağla eşinin karşısında sen neden böyle yapıyorsun sana inanamıyorum kıskanıyorum de duygu sömürüsü yap işe yararsa bekle tekrar yaparsa ortalığı inletirsinKanaryam olmadi yine
Kavgasını eşiyle yapsın tartışsın bağırsın çağırsın tepki versin eve almasin
Hatta boşansın ama kayniyla aman akla zarar cilvelesmesin bu olmaz
Kesinlikle olmaz olamaz
Ay ne bileyim msspare ben sevmiyorum böyle şeyleri eşim kuzenleriyle normal muhabbet edince bile rahatsız olurum yani Allah göstermesin böyle bişey olsa çok sinirlerim bi kere kız kuzenine şarj yeri ayarlicaktım atladı ordan eşim şuraya taksın diye sen sus ben yardımcı oluyorum zaten demiştim aşırı gerildim konuyu okunca kırmızı cizgimdir benim
- 27 Mart 2019
- 29.705
- 108.147
- 598
KanaryacimNeyse konu sahibi sen beni dinleme olmazmış zaten iyice batırmayalım o zaman şöyle yap sen ağla eşinin karşısında sen neden böyle yapıyorsun sana inanamıyorum kıskanıyorum de duygu sömürüsü yap işe yararsa bekle tekrar yaparsa ortalığı inletirsin
Ay ne bileyim msspare ben sevmiyorum böyle şeyleri eşim kuzenleriyle normal muhabbet edince bile rahatsız olurum yani Allah göstermesin böyle bişey olsa çok sinirlerim bi kere kız kuzenine şarj yeri ayarlicaktım atladı ordan eşim şuraya taksın diye sen sus ben yardımcı oluyorum zaten demiştim aşırı gerildim konuyu okunca kırmızı cizgimdir benim
Kim olsa sinir olur bak herkes neler neler yazıyor çünkü haklılar sende haklısın
Hiç hoş bir şey değil konu sahibi ne yapıp edip burnumdan gelmeli
Eğer boşanma olmayacaksa olsa 3 çocuk nereye gidicek
Senin dediğini yapsa bu kadınının başına neler gelir az çok tahmin edebilirsin
Hataya daha kötü bir hatayla cevap verilmez
- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Bunu okuyunca eltinin burcu yengeç sandim ben debu yengeçler cokmu tatlı oluyor.
O zaman eşini umursamamayı denesin yani mesela işten geldiğinde ilgilenmesin suratına bakmasın mutfakta dizi izlesin he bileyim takmasın belki eşi bu sefer gel falan der neden diye sorar o arada sana çok kırıldım üzüldüm derKanaryacim
Kim olsa sinir olur bak herkes neler neler yazıyor çünkü haklılar sende haklısın
Hiç hoş bir şey değil konu sahibi ne yapıp edip burnumdan gelmeli
Eğer boşanma olmayacaksa olsa 3 çocuk nereye gidicek
Senin dediğini yapsa bu kadınının başına neler gelir az çok tahmin edebilirsin
Hataya daha kötü bir hatayla cevap verilmez
- 27 Mart 2019
- 29.705
- 108.147
- 598
Sistit sessiz ol o Polo33 aramızda şifre kimse duymasınBunu okuyunca eltinin burcu yengeç sandim ben de
- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Ahlaksızlığın cinsiyeti olmaz. Kocası çok şerefli de yenge mi şerefsiz sadece? Sapla samani ayırmayı öğrenin artık. Bu yazdığının alt metninde erkektir yapar cümlesi var. Yapamaz efendim ikisi de yapamaz yapmayacak. Yapıyorsa boşanıp yoluna bakacak herkes.
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Benim küçük eltim bana musafirlige gelmişlerdi.ben odama geçip biraz dinleneyimBenim eltim aklinca beni kiskandirmak icin esime sacma salak espriler falan yapiyordu tabi esim farkinda asla yuz vermiyordu.senin esin baya flortlesiyor ne igrenc bi durum.ben olsam kaynanama falan soyler kiyameti koparir o kocayida terk ederdim.
dedim.salonda eşim ve yengeleri abileriyle oturuyorlardı. Küçük eltim ıslıklı bı sesle çiğ köfte istedi eşimden.( Evde yemek var.ve yemeğe davetliyiz aynı akşam) işte tarif ediyo su olsun içinde bu olsun sparis veriyor.yahu eşin var orda ondan
iste.firaldim hemen salona geçim diye eşim geldi yanıma birlikte gidelim dedi.
gittik ve eşim onun istediği gibi yaptırmadı.
herkesin yiyeceği kadar aldık ve öyle servis yaptik suratı asıldı.oh olsun dedim içimden
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Konu sahibi hiç cevap verdimi ? internetim çok yavaş geriye dönüp okuyamıyorum yorumlarını daha önce böyle bir konu vardı aynı konu birebir.. ayni kışimi merak ettimAman kanaryam güzel kuşum
Olmadı ama şimdi
Sende kayninla cilveles demiyeydin iyiydi
- 27 Mart 2019
- 29.705
- 108.147
- 598
Yok canım cevap yokKonu sahibi hiç cevap verdimi ? internetim çok yavaş geriye dönüp okuyamıyorum yorumlarını daha önce böyle bir konu vardı aynı konu birebir.. ayni kışimi merak ettim
Herkesin ve benim sorum şu bu yenge olucak kadının kocası nerde buna bile cevap vermedi
Sadece boşanamam 3 çocukla nereye gidicem ben yaparım gibi cevap verdi
- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.473
- 1.123
- 39
Aşırı saçma bir konu. Konu sahibi detay verdi mi görmedim ama yok daha neler demek istiyorum. Böyle bir durum varken 3 çocuk nasıl oluyor? Kaç senelik evlisiniz? Kayınınızla eltiniz kaç senelik evli?
1-2 yıllık evlilikler olsa anlam verebilirim ama 3 çocuk olduğuna göre uzun süreli bir evliliktir bu. Bu zamana kadar görmediniz mi, niye şimdi dert oldu?
Sizden başka kimse görmüyor mu bunu? Eltinin kocası, kayınvalide, kayınpeder??
Hadi doğru diyelim de, kaşıntı muhabbeti dönerken sizin ağzınıza s.rım diyerek olay çıkarmadınız mı? Kimse höst demedi mi?
Ay daha fazla soramayacağım çok yoruldum, ultra saçma olaylar var
1-2 yıllık evlilikler olsa anlam verebilirim ama 3 çocuk olduğuna göre uzun süreli bir evliliktir bu. Bu zamana kadar görmediniz mi, niye şimdi dert oldu?
Sizden başka kimse görmüyor mu bunu? Eltinin kocası, kayınvalide, kayınpeder??
Hadi doğru diyelim de, kaşıntı muhabbeti dönerken sizin ağzınıza s.rım diyerek olay çıkarmadınız mı? Kimse höst demedi mi?
Ay daha fazla soramayacağım çok yoruldum, ultra saçma olaylar var
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Hemde çok oracıkta ikisininde kasirdim tırmıkla hemdeGerçekten çok sinir bozucu
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Daha önce vardı böyle konu eltisini tutuyordu hergun yemek yaptırıyordu kadına hamileydi hatta hizmet ettiriyor du kocası..oradada vardı aynı soru konu sahibini fesatlık la suçlamış kayni iftira atıyorsun diye.. aynı kişi olduğunu düşünüyorum üyeliğide eski umarım değildir...Yok canım cevap yok
Herkesin ve benim sorum şu bu yenge olucak kadının kocası nerde buna bile cevap vermedi
Sadece boşanamam 3 çocukla nereye gidicem ben yaparım gibi cevap verdi