Kocam ve yengesi

Yok artık!!!! Neyi bekliyorsun git Eltinle konuşsana !seni basite almışlar ki göz önünde fingirdiyolar! O yengeyi bana gönder Allah aşkına.. ya bu kadar güçsüz olmayın lütfen! Biraz ağır olacak ama resmen gizli aşk yaşıyorlar kocanın whatsapını ele geçir rahatlıkla gerçeği göreceksin zaten!

Ortada bir ahlaksızlık var. Koca ve elti birlikte yapiyor bunu. Her ikisi de memnun, razı ve herhangi bir rahatsızlık yok. Ve siz kadin kadının düşmanıdır diyerek olaya çok dogru bir bakış açısıyla baktığınızı düşünüyorsunuz. Pek öğrenmiş gibi değilsiniz. Zihniyetiniz tamamen eril.

Konunun feyk olduğuna inandırdım kendimi.
Bi erkek ağzıyla okudum şöyle.
Cuk oturdu.
Değilse de artık benim için geri dönüş yok.
Çünkü pes.
Kaşınan elti okumak istemiyorum.

Hadi boşandım sonra ? 3 çocuğun ikisi bebek ikiz
Ne yapicam 3 çocuğu yengeye evlatlık mi vereyim. Kıra boğaz derken ekmek parasının peşinde koşsam kim bakacak çocuklara

Baştan beri kavga gürültü olan bir evliliğe 3 çocuk doğurmadan önce düşünecektiniz bunu. Madem boşanmaya niyetiniz yok kabullenin oturun sizin için daha iyi olur. Yaşayın böyle

Üyelik alınanı 7 sene olmuş, ilk ve tek konu, 7 sene boyunca sadece bu konu için yazılmış 4 mesaj, konu sahibi fıssss.. İlginç...

Sizin ki de birax sacmalik ama dukkana kim giderse ona soylersin.. esine soylese demeyecek mi bak kardesim gidiyor ona soylesene diye..

Aaa ohaa o son paragrafa kadar dedim belki yengesini kucuk yastan beri taniyor ama en son yazdigin cok igrenc sanki aralarinda bir sey var

o an diyemediniz mi siz nasıl konuşuyosunuz o nasıl laf diye ikisinin de yüzüne vurun yüzleyin bakalım ne cevap vericekler ne demekmiş ya kaşınıyosun diyip de evet gel kaşı demek

Sizin ki de birax sacmalik ama dukkana kim giderse ona soylersin.. esine soylese demeyecek mi bak kardesim gidiyor ona soylesene diye..
Neden saçmalıkmis. Hiç de değil. dukkana kimse gitmiyordu.
birden eşime dedi canım çiğ köfte cekiyo gidip bana al diye

Madem ikisi de kaşınıyormuş, tam o laflardan sonra nasıl kaşımadınız bunları? Net döverim ben bunları. O kadını eşek sudan gelinceye kadar döverim. Adamı da uykusunda 32 yerinden bıçaklarım. İçim soğuyunca bırakırım bıçağı ancak. O gavat kaynın da başkasıyla fingirdiyor demek ki bu kadar geniş davranıyor. Adamın umru değil karıyı kim pikiyor. Daha önce kimseye şiddet içerikli tavsiye vermedim ama madem boşanmıyorsun döveceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…