Kocam ve yengesi

Kaşıma muhabbetinin herkesin içinde gerçekleştiğini söylemişsiniz, muhtemelen kaynınız da oradaydı herkese normal mi geldi bu konuşmalar? Valla ben olsam bu muhabbet üzerine sessiz kalmak yerine herkesin içinde açardım ağzımı yumardım gözümü. Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsun, kocanla da konuşmuşsun laftan anlamıyor, kavga gürültü de çare etmiyor o zaman yapılacak şey yengeyle konuşmak ve mesafe koymaya çalışmak. Baktın o da işe yaramadı son çare aile büyüklerine konuyu aktarmak olur ki bu da ayrı bir aile faciasına yol açabilir. Bunları yazarken bile midem kalktı bu şüpheyle yaşanılır mı? Maddi imkansızlıklar insanı çıkmaza sokabilir ama bu durum o kadar uç o kadar kabul edilmez ki, insanın midesi almaz böyle bir adamla aynı evde yaşamaya, aynı yatakta yatmaya. Her zaman başka bir yol, çare vardır. Ailen boşansan destek olmaz mı? En azından küçük olanlara baksa sen çalışsan?

Bir kişi bile tepki vermedi mi şu muhabbete? Ne demek gizli gizli biseyler almak ? Ayy cok soru var da neyse...
Sinir hastası olur insan. Ya açıktan tepkini koyacaksın ya susup sinir hastası olacaksın veya bosanacaksin?

Behlül?

Arkadasim derdinizin ardinda durun daâââ
Sadece dört sınırlı mesajla girizgah yazip bizim hayal gücümüze birakmayin romanin gelişme ve sonucu...

Bu konu fake gibi geldi bana. Olur mu olur böyle şeyler ama konu sahibi bi gitmiş gelmemiş.

Aralarinda fiilen bir sey olsa bu kadar rahat konisamazlar doganin kanunu ama olacak belli ki yakindir.

Elinizin kocası yokmu bu ne ulu orta terbiyesizlik. Utanmalarida kalmamış resmen herkesin içinde flortlesiyorlar. Bı hop diyen yokmu bunlara büyüklerden

Yuhhh bildigin cilvelesiyorlar bi yengwyle bukadar samimiyet hic dogru degil aralarin da yas farki olur onu abla gibi gorur onun yaninda buyumuarur ozaman bilemem ama bence aralarinda birsey olabilir dikkatli ol yengende rahatsiz oldugunu alt altan soyel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…