Kocam ve yengesi

Oracij dovmeliyde ikisiide kadının ve afedersin bide suratlarına tukurseydi keşke

Karşılıksız bı erkek hiç bir kadına madden bir şeyler almaz karısı kızı annesi hariç ..

yok artık fingirdeşmeyide geçmiş söylemek istemiyorum ama bana aldığı şeyi onada alması hiç hoş değil bence aralarında bişey olmadığına eminmisiniz?

Yengeden cocuk var mı?Daha düsünmüyorlar mı?
Abi ne yapıyor buarada:S
Allahım hani marjinal bizdik

Laf sokmakla olmaz direk eşinize soyleceksiniz rahatsızlığınızi araya mesafe koyacak..nedemek size aldığı hediyeleri onada alıyor tuhaf bı durum bu ..kayninizin haberi varmı bu durumdan..eşinize direk söyleyin bunları gizli gizli hediye almak nedir

BENCE BUNUN ÖNLEMİNİ ALMANIZ LAZIM YOKSA DAHA GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR HAL ALACAK BUNA BENZERD URUMU Bİ YAKINIMDA YAŞAMIŞTIM. KOCANIZDAN ÇOK ELTİNİZLE İŞİ BİTİRN

Benim icin hediye almis arasi iyi olmuş falan hic onemli degilde, kasiniyorsun galiba diyen kocayla kasiniyorum gel kasi diye cevap veren yengeyi ust uste koyar tımarlarım.
Bu ne terbiyesizlik ne lackalasmislik.

Aile adabı görgü kuralları diye değer yargıları olmayanlarla birlikte yola çıkmışsınız
Bu kolay, kolay değişmez
Size sabır diliyorum

Siz de bütün bunları izliyor musunuz ?????
Salın ipini gitsin ... Eltinizin kollarında avutur kendi artık ..

Kocanızın abisi/kardeşi nerede ?
Eşinizle konusun yahu herkes sınırını bilsin..
Butun bunlar olurken kv kp bir şey demiyor mu ?

Ay bu yorum tek başına Müge Anlı senaryosu gibi

Ben şok

Yavaş ol sampiyon. Sonra konu sahibi haberlerde cikacak

Tövbeler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…