• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve yengesi

Kaşıma muhabbetinin herkesin içinde gerçekleştiğini söylemişsiniz, muhtemelen kaynınız da oradaydı herkese normal mi geldi bu konuşmalar? Valla ben olsam bu muhabbet üzerine sessiz kalmak yerine herkesin içinde açardım ağzımı yumardım gözümü. Anladığım kadarıyla boşanmayı düşünmüyorsun, kocanla da konuşmuşsun laftan anlamıyor, kavga gürültü de çare etmiyor o zaman yapılacak şey yengeyle konuşmak ve mesafe koymaya çalışmak. Baktın o da işe yaramadı son çare aile büyüklerine konuyu aktarmak olur ki bu da ayrı bir aile faciasına yol açabilir. Bunları yazarken bile midem kalktı bu şüpheyle yaşanılır mı? Maddi imkansızlıklar insanı çıkmaza sokabilir ama bu durum o kadar uç o kadar kabul edilmez ki, insanın midesi almaz böyle bir adamla aynı evde yaşamaya, aynı yatakta yatmaya. Her zaman başka bir yol, çare vardır. Ailen boşansan destek olmaz mı? En azından küçük olanlara baksa sen çalışsan?

Bir kişi bile tepki vermedi mi şu muhabbete? Ne demek gizli gizli biseyler almak ? Ayy cok soru var da neyse...
Sinir hastası olur insan. Ya açıktan tepkini koyacaksın ya susup sinir hastası olacaksın veya bosanacaksin?

Nasıl başlasam nasıl yazsam bilemiyorum.
Kafam çok karışık. Biz büyük bir aşk ile evlendik.
Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Ben napiyim dayanamıyorum artık
Behlül?

Arkadasim derdinizin ardinda durun daâââ
Sadece dört sınırlı mesajla girizgah yazip bizim hayal gücümüze birakmayin romanin gelişme ve sonucu...

Bu konu fake gibi geldi bana. Olur mu olur böyle şeyler ama konu sahibi bi gitmiş gelmemiş.

Aralarinda fiilen bir sey olsa bu kadar rahat konisamazlar doganin kanunu ama olacak belli ki yakindir.

Evlenene kadar ak la karayı seçtik çok zor bir süreçten geçtik. Şuan 3 çocuk Annesiyim ve evlendiğin günden beri eşim ile kavga ediyorum ye geaş yüzünden. Ya tamam yengedir kardeşinin namusudur ama tahammül edemiyorum artık.
Eltim varken asla beni görmez. Onunla sohbet eder onu la güler. Hastalanır ondan ilaç ister. Akşam canı tatlı ister onu arar. Artık çığrından çıktı. Bana ne alsa gizli gizli ona da aynısından alıyor. Bana söylemez ben sonradan kadında görürüm. Ve daha neler neler. Anlatsam okumaktan içiniz daralır. Hiç bir kavga hiç bir laf sokma işe yaramıyor. Ya geçen laf dalaşı oldu ikisinin arasında kocam ona kaşınıyorsun galiba dedi. Kadında evet kaşınıyorum gel kaşısana dedi herkesin içşnde.
Elinizin kocası yokmu bu ne ulu orta terbiyesizlik. Utanmalarida kalmamış resmen herkesin içinde flortlesiyorlar. Bı hop diyen yokmu bunlara büyüklerden

Yuhhh bildigin cilvelesiyorlar bi yengwyle bukadar samimiyet hic dogru degil aralarin da yas farki olur onu abla gibi gorur onun yaninda buyumuarur ozaman bilemem ama bence aralarinda birsey olabilir dikkatli ol yengende rahatsiz oldugunu alt altan soyel

Back