Belli yerlerde cok haklisiniz bende ikinci evliligimi yaptim fakat 11 yil sonra arada zaman cok kisa olmusAllah yardım etsin. Ben şunu anlamıyorum 1.eşden ağzınız yanıyor nasıl oluyor da 2.evliliği yapbiliyorsunuz? yaşınız çok genç hani biraz durulsaydınız ,tanısaydınız.. o adam birşey olmamış size olmuş herşey.. bebeğe de çok yazık keşke korunsaydınız belli bir müddet tanınana kadar. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aşk olsunŞöyle bir adama kız bakmak referans olmak neyin kafası aslında buraya da takıldım.
İnsanlar bir garip. Kuzenim de berbat bir herif , anneme 50 kez kız bakma el kızının başını yakma dedik ne yapayım teyzen üzülüyor diyor. Düzgün biri referanssa da güvenmemek gerek.. ..
Hah hemşireler de sıralanmış seni bekliyorduEvet ciddi ciddi git diyorlar şu an yanımda olsa hiç gözünün yaşına bakmam canını çekerim o kadar doldumki anlamıyor ne desem terse çekiyor parmağından yuzugunu çıkartmış anneme diyorki belki beni bekar sanirlarda hemşireler asilirlar bana gelirler diyor
Merhaba kk üyeleri artık üstesinden gelemiyorum bazı durumların 25 yaşında 3 aylık hamile bi bayanim eşim ise 34 yaşında eşiminde benimde 2. Evliliklerimiz çok kısa süre içersinde tanıdıklarımızın aracılığıyla evlendim evlenelim 3 buçuk ay oldu eşimin ilk evliliği 13 yıl sürmüş ev bır oğlu var benimse evliliğim 2 yıl sürdü çocuğum yok eşim çok dar düşünceli bi erkek maddi durumumuz pek iyi değil ilk eslerimizden ihanet sonucu ayrıldık eşimin oğlu yatılı bu lisede il dışında okuyor ve eşimin ilk eşi sürekli büyü muska işleriyle ugrasan bi kadinmış benimde haliyle korkularım var acaba diye aklıma değişik şeyler geliyor oğlu evliliğimize çok karşı çıkmadı ama babasına arada bi annesinden bahsediyor telefonda ve eşim mümkün mertebe oğluyla pek benim yanımda telefonda konuşmaz bende oğluyla pek görüşme taraftarı değilim ailesi çok tuhaf onlarda bizim bulunduğumuz şehrin dışında başka bır şehirde yaşıyorlar ama eşimin annesi ilk defa evimize misafirlige bize geldiğinde eşim hastalanmisti hastanede yatarken geldi bize ve bana benim eski gelinim büyü hacı hoca işleriyle uğraşıyordu ve benim oğlumu burdaki komşu esnafla aldattı bana karnindaki çocuğun üstüne yemin et sende büyü hacı hoca muska işleriyle ugrasiyormusun dedi bende ben değil sadece ben ailemden dahil öyle birşey görmedim anne sen nasıl konuşuyorsun benim karnimdaki çocuğumu karıştırma dememe rağmen susmadi ve sürekli eski gelininden bahsetti sonra eşime olanları anlattım ve annesi kendi evine çıktı gitti ama annesi inkar etti eşim bana inanmadin sizi yuzlestircem dedi bende olur yüzleşelim dedim neyse bu konu bi yana Eşimde bana ilk evlendiğimizde bana sürekli eski eşinden bahsediyordu bende hep tepki gösteriyordum ve en son tartıştık şimdi ise sürekli çocuğum çocuğum annem annem diye ailesine yöneldi kedi kartına borcumuz var ben dedimki canım ben Telefonumu satıyım sende maaşını alınca borcumuzu kapatalım dedim tamam dedi bundan iki gün önce dediki annen sana 1000 lira doğum hediyesi olarak para vereçekti bu ay ne oldu o para dedi bende vermedi daha birseyde demedi dedim tamam o parayi alınça kartı kapatalım bende oğlumun yanına gidip çocuğuma alışveriş yapıcam dedi bende borcumuz bi bitsin üstelik benimde çok ihtiyaçlarım var pantolonlarim dar geliyor kilo aldım dedim bana dediki dalga geçerek napalım yani boydan elbisemi alalım diyerek evden ise çıktı gitti bende ardından telefon açtım canım oğluna alışveriş yap ama ben seninle evlendim evleneli bana sadece bi hırka bi pantolon bo gomlek ve eşarp aldın bak ben paran yok diye hoc birsey istemiyorum dedim sinirlendi bana listeni yap aksama gidip sana alışveriş yapıcam dedi küfür etti telefonu kapattı akşam eve geldi hoc konusmadim ertesi sabah kalktım aciktinmi dedim yok dedi aynı konuyu ben gündeme getirdim sen benim oğlumu kiskaniyorsun sana bakmaktan seni doyurmaktan benim bel fıtığım patladı dedi bağırdı çıktı evden gitti ki ben bu güne kadar sadece karnımın doydugunu bilirim bana extra bır çöp bi tane alyanstan başka birşey almadı 1 saat sonra eve geldi kredi kartımi kimliğimi ver ben oğlumun yanına gitcem ordanda istanbula gidip yerlescem dedi ister gel benimle istersen git annene yerleş dedi ağzı açıldıkca seni bosicam git babanın evine diyor bende kapidan çıkarken gel gitmë dedim seninle aynı evde kalamam dedi bende o zaman s..trgit dedim demez olsaydım bana vurdu boğazimi sıktı ve çıktı gitti bende o arada hazırlandim evden çıktım anneme geldim aksama ortak tanıdığımız telefon etti gel kızım olmaz böyle dedi bende seni bi büyük sayıyorum tamam geliyorum dedim çıktım gittim evime annemle bide çenesi çok düşük halen konuşuyor neyse ortalık sakinledi herkes gitti ve biz kldik başbaşa bende yanına yatmadim gittim başka odaya yattım sonra konuşalım diye yanına çağırdım bana niye geldin gibisinden laf söyledi ben Çağırmadım seni dedi bende hatta seni çağıran mustafa abiyede abi gelmesin bırak dedim dedi ama sen geldin dedi gitmek istiyorsan got dedi geve saat 12 hazırlandım gidiyorum dedim annemi aradı evi yine terk etti gidip yatacak yer bulacakmış kendine annem beni aradı gel kızım 2 gün kafanı toparla dedi geldim ve bu gün aradım napicaz gel konuşalım diye bana dediki kafam çok karışık ne yönden dedim çocuğu aldırıp aldirmayacagimiz konusunda yürümez bizim evliliğimiz dedi bende madem çok istiyorsun aldırmayı ver bana parasini ben aldırırim dedim tamam benim konuşacak birşeyim yok allah işini gücünü rast getirsin dedi beni arama dedi telefonu kapattı ve bi daha aradığımda telefonu tamamen kapatmış sizce ne yapmalıyım bana fikir söylermisiniz[/QUO eski karısının neden boşandığı az çok belli kadın kurtarmış kendini.. ☺
Aldırmak için eşinin imzası gerekiyo birde yasal sürenin de geçmemiş olmasi lazim. Usulsüz yerlerde var tabi ama saglik acisindan riskli olurBebek 14 haftalik alirlarmi bilmiyorum yarin görüşmeye gitcem doktorumla ama bu seferde inat olsun diye onaylamayabilir aldırmayi
☺ şu konu tarihlerine iyice bakıp öyle yorum yapmak gerekiyo 2015 é yolculuk yapmisiz zaman tuneli☺☺Merhaba kk üyeleri artık üstesinden gelemiyorum bazı durumların 25 yaşında 3 aylık hamile bi bayanim eşim ise 34 yaşında eşiminde benimde 2. Evliliklerimiz çok kısa süre içersinde tanıdıklarımızın aracılığıyla evlendim evlenelim 3 buçuk ay oldu eşimin ilk evliliği 13 yıl sürmüş ev bır oğlu var benimse evliliğim 2 yıl sürdü çocuğum yok eşim çok dar düşünceli bi erkek maddi durumumuz pek iyi değil ilk eslerimizden ihanet sonucu ayrıldık eşimin oğlu yatılı bu lisede il dışında okuyor ve eşimin ilk eşi sürekli büyü muska işleriyle ugrasan bi kadinmış benimde haliyle korkularım var acaba diye aklıma değişik şeyler geliyor oğlu evliliğimize çok karşı çıkmadı ama babasına arada bi annesinden bahsediyor telefonda ve eşim mümkün mertebe oğluyla pek benim yanımda telefonda konuşmaz bende oğluyla pek görüşme taraftarı değilim ailesi çok tuhaf onlarda bizim bulunduğumuz şehrin dışında başka bır şehirde yaşıyorlar ama eşimin annesi ilk defa evimize misafirlige bize geldiğinde eşim hastalanmisti hastanede yatarken geldi bize ve bana benim eski gelinim büyü hacı hoca işleriyle uğraşıyordu ve benim oğlumu burdaki komşu esnafla aldattı bana karnindaki çocuğun üstüne yemin et sende büyü hacı hoca muska işleriyle ugrasiyormusun dedi bende ben değil sadece ben ailemden dahil öyle birşey görmedim anne sen nasıl konuşuyorsun benim karnimdaki çocuğumu karıştırma dememe rağmen susmadi ve sürekli eski gelininden bahsetti sonra eşime olanları anlattım ve annesi kendi evine çıktı gitti ama annesi inkar etti eşim bana inanmadin sizi yuzlestircem dedi bende olur yüzleşelim dedim neyse bu konu bi yana Eşimde bana ilk evlendiğimizde bana sürekli eski eşinden bahsediyordu bende hep tepki gösteriyordum ve en son tartıştık şimdi ise sürekli çocuğum çocuğum annem annem diye ailesine yöneldi kedi kartına borcumuz var ben dedimki canım ben Telefonumu satıyım sende maaşını alınca borcumuzu kapatalım dedim tamam dedi bundan iki gün önce dediki annen sana 1000 lira doğum hediyesi olarak para vereçekti bu ay ne oldu o para dedi bende vermedi daha birseyde demedi dedim tamam o parayi alınça kartı kapatalım bende oğlumun yanına gidip çocuğuma alışveriş yapıcam dedi bende borcumuz bi bitsin üstelik benimde çok ihtiyaçlarım var pantolonlarim dar geliyor kilo aldım dedim bana dediki dalga geçerek napalım yani boydan elbisemi alalım diyerek evden ise çıktı gitti bende ardından telefon açtım canım oğluna alışveriş yap ama ben seninle evlendim evleneli bana sadece bi hırka bi pantolon bo gomlek ve eşarp aldın bak ben paran yok diye hoc birsey istemiyorum dedim sinirlendi bana listeni yap aksama gidip sana alışveriş yapıcam dedi küfür etti telefonu kapattı akşam eve geldi hoc konusmadim ertesi sabah kalktım aciktinmi dedim yok dedi aynı konuyu ben gündeme getirdim sen benim oğlumu kiskaniyorsun sana bakmaktan seni doyurmaktan benim bel fıtığım patladı dedi bağırdı çıktı evden gitti ki ben bu güne kadar sadece karnımın doydugunu bilirim bana extra bır çöp bi tane alyanstan başka birşey almadı 1 saat sonra eve geldi kredi kartımi kimliğimi ver ben oğlumun yanına gitcem ordanda istanbula gidip yerlescem dedi ister gel benimle istersen git annene yerleş dedi ağzı açıldıkca seni bosicam git babanın evine diyor bende kapidan çıkarken gel gitmë dedim seninle aynı evde kalamam dedi bende o zaman s..trgit dedim demez olsaydım bana vurdu boğazimi sıktı ve çıktı gitti bende o arada hazırlandim evden çıktım anneme geldim aksama ortak tanıdığımız telefon etti gel kızım olmaz böyle dedi bende seni bi büyük sayıyorum tamam geliyorum dedim çıktım gittim evime annemle bide çenesi çok düşük halen konuşuyor neyse ortalık sakinledi herkes gitti ve biz kldik başbaşa bende yanına yatmadim gittim başka odaya yattım sonra konuşalım diye yanına çağırdım bana niye geldin gibisinden laf söyledi ben Çağırmadım seni dedi bende hatta seni çağıran mustafa abiyede abi gelmesin bırak dedim dedi ama sen geldin dedi gitmek istiyorsan got dedi geve saat 12 hazırlandım gidiyorum dedim annemi aradı evi yine terk etti gidip yatacak yer bulacakmış kendine annem beni aradı gel kızım 2 gün kafanı toparla dedi geldim ve bu gün aradım napicaz gel konuşalım diye bana dediki kafam çok karışık ne yönden dedim çocuğu aldırıp aldirmayacagimiz konusunda yürümez bizim evliliğimiz dedi bende madem çok istiyorsun aldırmayı ver bana parasini ben aldırırim dedim tamam benim konuşacak birşeyim yok allah işini gücünü rast getirsin dedi beni arama dedi telefonu kapattı ve bi daha aradığımda telefonu tamamen kapatmış sizce ne yapmalıyım bana fikir söylermisiniz