Kocam ve tutumları

Allah yardım etsin. Ben şunu anlamıyorum 1.eşden ağzınız yanıyor nasıl oluyor da 2.evliliği yapbiliyorsunuz? yaşınız çok genç hani biraz durulsaydınız ,tanısaydınız.. o adam birşey olmamış size olmuş herşey.. bebeğe de çok yazık keşke korunsaydınız belli bir müddet tanınana kadar. Hakkınızda hayırlısı olsun

Belli yerlerde cok haklisiniz bende ikinci evliligimi yaptim fakat 11 yil sonra arada zaman cok kisa olmus

Bildigin kadaria aldirmak icin babanin imzasi da gerekli? Ben de olsam dusundugun seyi yapardin sanirim istemeyerektr olsa. Bu adam duzelecek gibi degil sanirim.
Son durum nedir?

Eski konuu.
Ama hep merak etmisimdir sonuclar ne oldu.
Konu sahibi gelsede anlatsa?

Aşk olsun
Hayırlı! Bir iş bu!!!!

İtiraf ediyorum
Eski konu olduğunu fark etmedim...

Son düzenleme:
Hah hemşireler de sıralanmış seni bekliyordu
Enee konu eskiymiş

Eskiden

Bebek 14 haftalik alirlarmi bilmiyorum yarin görüşmeye gitcem doktorumla ama bu seferde inat olsun diye onaylamayabilir aldırmayi
Aldırmak için eşinin imzası gerekiyo birde yasal sürenin de geçmemiş olmasi lazim. Usulsüz yerlerde var tabi ama saglik acisindan riskli olur

☺ şu konu tarihlerine iyice bakıp öyle yorum yapmak gerekiyo 2015 é yolculuk yapmisiz zaman tuneli☺☺

Evet yaa epey zaman gecmıs arkadas yardım almak ıcın konu acmıs bır dayak yemedıgı kalmamıs yazık..Eskı konuda olsa emınım bu durumu yaşayan bir cok kadın var Adamları tanımadan cocuk yapmayın en az 3 sene ..! Olan kadına oluyor erkekler hıc bırsey olmamıs gıbı bekar gıbı evlenıyorlar boyle cıbıleytsız adamları baba yapmayın cocuga yazık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…