Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

bana istedigini söyleee amaa sanaaaa inanamiormmmmm kocam beni dovucek he onudaa gectimmmm benim ANNEMEEEEE vuracak adamin o eliniii keserim bi tarafina sokarim adiiiiii adama bak!!!!
anneme vurucak ben hala kaynanam laf sokuyo esim bisey demiyo dicem yaziklar olsun.. gece konduymuss orda yasayanlar senden daha gururludur
Dilenirim yine o adamin eline bakmam tuh yaa.. Sen bu kafayla daha neler gelir basina.

Son düzenleyen: Moderatör:
Agzim acik kaldi

Erkek döver , kadın sığınır. Esas beyleri toplamak lazım bir kafese.

bende benden daha ezik bi kadın yoktur sanıyordum esimle çok kavga ederiz tartısırız defalarca boşanmanın eşğinden döndüm ama anladım ki halime şükretmem lazım Allah ım hasa kınamak falan degil

Biri benim anneme vuracak?! bende ona hiç bir şey yapmayacağım öyle mi?
Yeminle dünyayı ona dar ederim!
Allah sana akıl fikir versin.
Hala o adamı koca diyip burada kaynanandan dert yanıyosun.

önemsememeyı öğrenmemız lazımm

10 tane de çocuğum olsa böyle karaktersiz pisliklere katlanmam kusura bakma.
Ha yok ben oturucam evimde diyorsan da hepsini güzelce yedireceksin kendine.
Bu kadar basit.

Oha diyorum :O Anneme tokat atacak ben hala o adama koca diyeceğim.. Allaha büyük konuşmayım ama o adama dünyayı dar ederim..

Neden katlanıyorsunuz buna? Maddi olarak mı muhtaçsınız? Çalışmıyor musunuz?

Sizi dövdü o da yetmezmiş gibi birde annenizi tokatladı ve hala ne yapacağım ben mi diyorsunuz.Yapılacak şey açık ve net mantıklı bir karar almanız için eşinizin tüm sülaleyi sıra dayagından mı geçirmesini bekliyorsunuz.

bende benden daha ezik bi kadın yoktur sanıyordum esimle çok kavga ederiz tartısırız defalarca boşanmanın eşğinden döndüm ama anladım ki halime şükretmem lazım Allah ım hasa kınamak falan degil
valla yaziklar olsun yaaa konu anne yaaaa akan sularr durur gebertirim onu benim anneme vurcak he.

Atalarimiz ne demis buyuk lokma ye
Buyuk konusmasaaa
Bakalim biz napardik bu durumda
Bizlerin duzeni gicirrr adam ne istesem yapiyor mutluyum mesudum arada bi kucuk tartismslar oluyor tabi ki
Ama bu durumda ne yapardim bilemedim zor bi durum basa gelmeden bilemedim

ama insanlari kiskirtmamak lazim derim

Allah yardimcisi olsun konu sahipinin.

valla yaziklar olsun yaaa konu anne yaaaa akan sularr durur gebertirim onu benim anneme vurcak he.
galiba konu sahibinin hayatında annesinden önemli şeyler var benim eşim de aileme hiçbirşey söyleyemez söylemezde zaten

konu sahibi cevap bile vermiyor artık...Demekki çokta şeyapmamak lazım :) :)

aynen büyük konusmamak lazım dilimi ısırıyorum az önce ki söyleyemez sözüm için hayat öyle tujaf ki katlanmam dediğin herseye pasa pasa katlanıyorsun kendimden biliyorum

galiba konu sahibinin hayatında annesinden önemli şeyler var benim eşim de aileme hiçbirşey söyleyemez söylemezde zaten
cok sinirlendim ya kk da hic bi konuya bu kadar sinirlenmemistim..Dayak yiyip susanlara kiziyodum bide anneye vurduruyolar o kimki vurucak?

Annesine vurmus ANLADIN SEN ? neyse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…