• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

tutumuyorum zaten gülüm haklısın ama konu sahibinin derdi dayak değil ki ben esimden dayak yamiyorum ihanet de etme çok şükür Allah göstermesin ama kv de kp der yüzünden cok eziyet cektim eşim de aşırı inat var bide annesi zamanında biraz çekmiş dayak falan o yüzden annesine hiç kıyamaz haksız da olsa annesi de bişey söylese eşime beddua eder kadın sinir hastası sedef tedavisi görmüş bazen benim de dayanamadığım zamanlar oldu ama malesef ben yuvamı yıkmayı göze alamadım eşimi her ne kadar kızsam da seviyorum benden kötü durumda olanlar var deyip sabrediyorum
bende babamdan dayak yemek şöyle dursun kötü söz duymadım zaman maddi imkansızlık yüzünden beni okutmadı üzüldüm ama ne yapacan evlenince eşimin ailesinden yemediğim küfür hakaret iftira kalmadı

senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
gecekondu da yaşayanların nesi varmış anlayamadım

canım şunu unutma ne eşin ne kaynanan düzelecek.sen gelecekte ya dulsun ya da bunların kafayı yedirttikleri bir deli. şimdi boşanmıyorsan bile kendine ileride yapacak iş, geçinebilecek kaynak ara. çocuk az büyüyünce verirsin kreşe gider çalışırsın. bunlarıda defedersin giderler. yoksa böyle ömür geçmez benden demesi

Önceki konuda da hamileyken bıçak çekti yazmışsın arkadaşım. O zaman da sana git demişler. Valla kusura bakma da bu işin sonu böyle giderse hiç hayra alamet değil

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam

ay beni deli oluyorum böyle siz yazınca hiç kusura bakmayın bacım da ..

bakın şunu bi aklınıza sokun eş ne annesi ne kim onlar senin annen baban var mı varsa arkandalar mı kimsenin seni dövmeye hakkı yok ittirmeye laf demeye orospu demeye hakkı yok anlıyonuz mu aklınız nerde ben çözemiyorum ailen arkanda değil mi bul iş çık git neden rezil bir ömür rezil çocuklar yetirtiriyonuz Allahım kafayı yicem yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayrıca son bir sey daha ..
böyle deli ve iğrenç akılsız vicdansız insanın 1 lirasını yiyip tok kalmaktansa aç kalıp temizlik yap çok daha iyi
nedir anlamadım nasıl bir zihniyettir ben çözemiyorum bizim bu insanları
valla şok oluyorm...
Şu kk ya üye olduğumdan beri kimseye laf demedim ilk defa sana diyorum hakkını helal et ama çok kızıyorum kendinizi perisan etmeyin nolursunuz yaaa

senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım

Annenize tokat atan adamla yaşayın siz, öylesi daha onurlu.

1. sana el kaldirmis !
2. ANNENE el kaldirmis!
3. Bunu COCUGUNUZUN gözü önünde !!!!

Asla ve asl, ayril diye yazmadim hic burda. Ama bu sefer dayanamiyorum.
Mecbur ayrilmalisin. Bu adamdan sana hayir gelmez. Anasinida alsin, evinide alsin G***soksun bi zahmet...:KK34::KK34::KK34::KK34:

Siz anlamadiniz beni ne ailem ne biseyim arkamda degil ailem baska is ceviriyor esim beni herseyden korur ama konu annesine gelince hicbirseu olmaZ

Gerekirse merdiven temizler, gecekonduda kalirdim ama ASLA boyle seyleri kabullenemezdim. Az once yazan arkadasa katiliyorum, sorun sizde, siz bu kafada oldukca daha cok cekersiniz. Babaniz anneniz sokaga atmaz sizi merak etmeyin, evlerine giren cocuk sokak cocugu degil torunlari olacak. Sizin gibi insanlara inanamiyorum annenize tokat atan, sizi doven adamdan hala bosanmiyorsunuz ne yapayim diyorsunuz PES!
Arkadasim annem serefsiz deyince tokat atti esim zaten annem hicbir zaman arkamda degil babam rusyada sence naparim

Ay beğenemedin miii???

Anasına tokadı yedirtmiş lüksünden vazgeçemiycek diye. Böyleleri de var. Kusura bakma allah gönlüne göre vermiş.

Sen bana baksana senin ne konumun var bilmem ben baba evinde attaydim sirf sevgim icin essege bindim sen benim ailemin icinde ne olup bittigini bilmeden yorum yapamassin umarim allah sanada ayno durumu verir de gorursun nasil bisey densiz

Konu sahibi dayak yiyor, hakarete maruz kalıyor üstüne annesine tokat atılıyor ama o hala merdiven mi sileyim derdinde. Merdiven silip gece konduda yaşamak böyle gurursuz bir hayat yaşamaktan çok daha iyidir konu sahibi emin ol.

Anlıyorum durumun zor ama baban para gönderir eminim kal evinde adama yasak koydur yaklaşmasın anneni de al yanına eşyanı evini onlara bırakma . Bende boşandım asla yapamam deme Allah kolaylığını Verir , yuvanı bozma eşin düzelir ins diyeceğim ama Tecrübe ile sabit o kadın Yaşadıkça eşin düzelmez
canımsın ne annemden ne babamdan fayda yok bana babam gemi kaptanı 3 yıldır yok annem desen hıcbırsey umrunda degıl benım cocuguma bakmaya dahı gelmedi gene ıyı davrandım esıme serefsız deyınce esımtokat attı benım sıkıntım esımın annesine söz gecirememesidısarda bırı bana omuz atsın esım kavga cıkarırı ama konu annesı olunca sesı cıkmıyor

Konu sahibi dayak yiyor, hakarete maruz kalıyor üstüne annesine tokat atılıyor ama o hala merdiven mi sileyim derdinde. Merdiven silip gece konduda yaşamak böyle gurursuz bir hayat yaşamaktan çok daha iyidir konu sahibi emin ol.
ben cocugum ıcın cekıyorum benımle rezillik cekecegine durumu duzelteyım rahat etsin diyorum ama sizdeki böyle kafa oldukca hicbirsey anlamazsınız

siz bu mesajımızıda okuyun annem desenız baska alemlerde babam yok kimsem yok cocugumu sefillige surukleyemem cok kucuk daha turkiye gibi bir yerde ben daha 1 senedir yasıyorum sizce nasıl ayakta durabılırım kime guvenebilirim ben durumu duzeltmek icin sizin bilginizi issterken yazdıklarınıza bak biliyormusunuz sizin gibilr bu ulkede oldukca ben adım atmaya korkarım yazık size

canımsın ne annemden ne babamdan fayda yok bana babam gemi kaptanı 3 yıldır yok annem desen hıcbırsey umrunda degıl benım cocuguma bakmaya dahı gelmedi gene ıyı davrandım esıme serefsız deyınce esımtokat attı benım sıkıntım esımın annesine söz gecirememesidısarda bırı bana omuz atsın esım kavga cıkarırı ama konu annesı olunca sesı cıkmıyor
Canım cok dua et eşin annesi ile senin arandaki farkı anlasın sınırını koysun yada sözünü dinledigi görüstügü yasca büyük birşkeri varsa onlara danış başlkalarının demesi daha faydalı olur emin ol

siz bu mesajımızıda okuyun annem desenız baska alemlerde babam yok kimsem yok cocugumu sefillige surukleyemem cok kucuk daha turkiye gibi bir yerde ben daha 1 senedir yasıyorum sizce nasıl ayakta durabılırım kime guvenebilirim ben durumu duzeltmek icin sizin bilginizi issterken yazdıklarınıza bak biliyormusunuz sizin gibilr bu ulkede oldukca ben adım atmaya korkarım yazık size
Daha önce neredeydin?

zaten korkuyorsunuz kimsenin sizi korkutmasına gerek yok..
para için annenize dahi el kaldıran sizi döven bir adamın yanında yaşamayı kabul edebiliyorsanız biz size nasıl yardım edebilirz? kocanız ölseydi ne yapacaktınız? ''ben sefillik cekemem'' diye baska biriyle mi evlenecektınız?
sizin bir baskasına muhtac olmaktan baska seceneğiniz yok mu?

siz kendinize yardım edemezken biz size ne diyelim??? ne dememizi istersiniz söyleyin onu yazalım

merhaba oncelıkle ,
esınız bellıkı anne kuzusu henuz aılesı oldugunun bı evladı oldgunun farkında degıl boyle bı ınsanda duzelmez bence maddı durumunuz el verıyorsa meslegınız varsa aılenızde destek oluyorsa cekmeyın bence sızede yazık koca dıye elın adamına bı parca ekmek getırcek ıkı guzel soz soyleyecek dıye katlanılmaz bence

Back