ben cocugum ıcın cekıyorum benımle rezillik cekecegine durumu duzelteyım rahat etsin diyorum ama sizdeki böyle kafa oldukca hicbirsey anlamazsınız
Bendeki kafa yapısını eleştirmeden önce kendi kafa yapını bir süzgeçten geçirmeni tavsiye ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cocugum ıcın cekıyorum benımle rezillik cekecegine durumu duzelteyım rahat etsin diyorum ama sizdeki böyle kafa oldukca hicbirsey anlamazsınız
coksukur seninkinden iyiBendeki kafa yapısını eleştirmeden önce kendi kafa yapını bir süzgeçten geçirmeni tavsiye ediyorum.
coksukur seninkinden iyi
Sevgin anneni ayaklar altına almış sen anasına acımayan insansın sana laf geçmez. Densiz de sensin ayrıca.Sen bana baksana senin ne konumun var bilmem ben baba evinde attaydim sirf sevgim icin essege bindim sen benim ailemin icinde ne olup bittigini bilmeden yorum yapamassin umarim allah sanada ayno durumu verir de gorursun nasil bisey densiz
Gidecek yerim yok demiyo yalnız, "gecekonduda mı oturayım" diyo. Senelerce gecekonduda oturduk durumumuz o kadar kötüydü ki. Yine de haram yemedik, yine de kimseye boyun eğmedik. Nesi varmış gecekondudaki insanların arkadaşım. Bu kadına nasıl hak verebilirsin. Yargılamıyorum meraktan soruyorum. Merdiven sildiği için, gecekonduda oturduğu için insanları aşağılayan birinin hiçbir konuda haklı olması mümkün değil.arkadaslar bi sakin olun yaaa herkes yüklenmiş tamam haklı olabilirsiniz ama kimin ne kosullarda nasıl yasadıgını bilemeyiz biz... bence eşin terbiyesiizn teki annesi de öyle ama senin annen de serefsiz demiş bu cok agır ve hiçbir erkek kaldıramaz yerinde olsaydım o an şikayetci olurdum eşimden cünkü annene tokat atması iyice haksız konuma sokmus onu suan eşin evin içinde nasıl davranıyor sana bilmiyorum ama dayanamayacagın noktaya işler gelmiş gibi görünüyor önce iş bulmaya calıs kendine çalısamam diosan da annenin evine git zaten baban burda cok yokmus o evde durmaktan daha kötü olmaz emin ol eşin de cocuksuz ve eşsiz kaldıgı için belki akılını basına alır
canım hak veriyorum derken gecekondu yada merdiven silme olayı hakkındaki düşüncelerine demedim sadece eşini bukadar olaya karsı cekmesinin nedeni vardır belki baska sorunları var bilemeyiz anlamında dedimGidecek yerim yok demiyo yalnız, "gecekonduda mı oturayım" diyo. Senelerce gecekonduda oturduk durumumuz o kadar kötüydü ki. Yine de haram yemedik, yine de kimseye boyun eğmedik. Nesi varmış gecekondudaki insanların arkadaşım. Bu kadına nasıl hak verebilirsin. Yargılamıyorum meraktan soruyorum. Merdiven sildiği için, gecekonduda oturduğu için insanları aşağılayan birinin hiçbir konuda haklı olması mümkün değil.
Kaldı ki gecekonduda oturan insanlar da saraydansa gecekonduyu keyfii tercih etmediler dimi.
Oraya kadar ben de üzüldüm. Ama anneye tokatla grcekondu nerdiven olayı ayıptır başka bişey değil. Tabii ki bilemeyiz canım yanlış anlama sana sitem değildi o yalnızca nerde hak verdiğini anlamamıştım.canım hak veriyorum derken gecekondu yada merdiven silme olayı hakkındaki düşüncelerine demedim sadece eşini bukadar olaya karsı cekmesinin nedeni vardır belki baska sorunları var bilemeyiz anlamında dedim
yok canım yanlıs anlamadım Allah yardımcısı olsun akıl fikir versin ihtiyacı olan herkeseOraya kadar ben de üzüldüm. Ama anneye tokatla grcekondu nerdiven olayı ayıptır başka bişey değil. Tabii ki bilemeyiz canım yanlış anlama sana sitem değildi o yalnızca nerde hak verdiğini anlamamıştım.