• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

bana istedigini söyleee amaa sanaaaa inanamiormmmmm kocam beni dovucek he onudaa gectimmmm benim ANNEMEEEEE vuracak adamin o eliniii keserim bi tarafina sokarim adiiiiii adama bak!!!!
anneme vurucak ben hala kaynanam laf sokuyo esim bisey demiyo dicem yaziklar olsun.. gece konduymuss orda yasayanlar senden daha gururludur
Dilenirim yine o adamin eline bakmam tuh yaa.. Sen bu kafayla daha neler gelir basina.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz hala o adama eşim mi diyorsunuz? Size, annenize tokat atan adama? Sizin namusunuza laf söylenince bile ağzını açamayan korkaga?

Kadin sığınma evleri var ailenizin evi var cekin gidin. Yada ona kapiyi açmayın almayin eve. Dunyaya 1 kere geliyorsunuz elin adamindan dayak yemeye mi? Kendi degerinizi bilin ne o annesi ne kendisi size tek laf edemez.
Erkek döver , kadın sığınır. Esas beyleri toplamak lazım bir kafese.

bende benden daha ezik bi kadın yoktur sanıyordum esimle çok kavga ederiz tartısırız defalarca boşanmanın eşğinden döndüm ama anladım ki halime şükretmem lazım Allah ım hasa kınamak falan degil
bana istedigini söyleee amaa sanaaaa inanamiormmmmm kocam beni dovucek he onuuuuu sallaaaaaada benim ANNEMEEEEE vuracak adamin o eliniii keserim bi tarafina sokarim adiiiiii adama bak!!!! anneme vurucak ben hala kaynanam laf sokuyo esim bisey demiyo dicem yaziklar olsun..
Dilenirim yine o adamin eline bakmam tuh yaa.. Sen bu kafayla daha neler gelir basina.

Biri benim anneme vuracak?! bende ona hiç bir şey yapmayacağım öyle mi?
Yeminle dünyayı ona dar ederim!
Allah sana akıl fikir versin.
Hala o adamı koca diyip burada kaynanandan dert yanıyosun.

haklısın basta eşim beni uyarmıştı ama baktım çok taviz veriyor dırdır ettim hakaret ettim önceleri duymazdan geliyordu ama sonra bide etrafımdakiler yine yönde degil kötü yönlendirdiler anasıysa anası canım agla sızla ezdirne kendini falan dediler ben de cahilim işte adamı kv deyle bir olup delirttik şimdilerde kendimi tutmaya çalışıyorum 50 yasın kadın bunca yıl degişmemiş şimdi mi değişecek bazen sinirden ölüyorum ama kendimi tutmayı öğrenmem lazım
önemsememeyı öğrenmemız lazımm

10 tane de çocuğum olsa böyle karaktersiz pisliklere katlanmam kusura bakma.
Ha yok ben oturucam evimde diyorsan da hepsini güzelce yedireceksin kendine.
Bu kadar basit.

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam

Oha diyorum :O Anneme tokat atacak ben hala o adama koca diyeceğim.. Allaha büyük konuşmayım ama o adama dünyayı dar ederim..

Sizi dövdü o da yetmezmiş gibi birde annenizi tokatladı ve hala ne yapacağım ben mi diyorsunuz.Yapılacak şey açık ve net mantıklı bir karar almanız için eşinizin tüm sülaleyi sıra dayagından mı geçirmesini bekliyorsunuz.

bende benden daha ezik bi kadın yoktur sanıyordum esimle çok kavga ederiz tartısırız defalarca boşanmanın eşğinden döndüm ama anladım ki halime şükretmem lazım Allah ım hasa kınamak falan degil
valla yaziklar olsun yaaa konu anne yaaaa akan sularr durur gebertirim onu benim anneme vurcak he.

Atalarimiz ne demis buyuk lokma ye
Buyuk konusmasaaa
Bakalim biz napardik bu durumda
Bizlerin duzeni gicirrr adam ne istesem yapiyor mutluyum mesudum arada bi kucuk tartismslar oluyor tabi ki
Ama bu durumda ne yapardim bilemedim zor bi durum basa gelmeden bilemedim

ama insanlari kiskirtmamak lazim derim

Allah yardimcisi olsun konu sahipinin.

valla yaziklar olsun yaaa konu anne yaaaa akan sularr durur gebertirim onu benim anneme vurcak he.
galiba konu sahibinin hayatında annesinden önemli şeyler var benim eşim de aileme hiçbirşey söyleyemez söylemezde zaten

konu sahibi cevap bile vermiyor artık...Demekki çokta şeyapmamak lazım :) :)

Buyuk konusmasaaa
Bizlerin duzeni gicirrr adam ne istesem yapiyor mutluyum mesudum arada bi kucuk tartismslar oluyor tabi ki

aynen büyük konusmamak lazım dilimi ısırıyorum az önce ki söyleyemez sözüm için hayat öyle tujaf ki katlanmam dediğin herseye pasa pasa katlanıyorsun kendimden biliyorum

Buyuk konusmasaaa

Annesine vurmus ANLADIN SEN ? :KK34: neyse ya

Back