• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

Pessssssssssss nutkum tutuldu.Anneme eşim tokat atacak öyle mi?İnanın tuvalette afedersiniz bokk temizlerim bir saniye durmam duramam.Ki kendiniz de şiddet görüyorsunuz Allah ıslah etsin demiycem o anneye sahip bir adam değişmezzzz

Pessssssssssss nutkum tutuldu.Anneme eşim tokat atacak öyle mi?İnanın tuvalette afedersiniz bokk temizlerim bir saniye durmam duramam.Ki kendiniz de şiddet görüyorsunuz Allah ıslah etsin demiycem o anneye sahip bir adam değişmezzzz
anne vicdansız bi kere bende kocamdan şikayet ediyordum çok şükür halime

çoğu kadın korkmuyor ama sonuç aynı ben diyen erkek ve kadınlar var misal adam karısı aldatıyor dövüyor kv de benim oglum la baslayan saçma şeylerle geliyor bunu çogaltabiliriz benim hayatım benim seçimim eskiden insanlar biz derdi
Ama yurekli insanlar lazim ornek olacak ona da kimae yabasmaz kirar dizini oturur evinde

BENİM EŞİM BENİM ANNEME DEĞİL EL KALDIRMAK LAF BİLE SÖYLEYEMEZ VALLA O KİMKİ BENM ANNEME TOKAT ATICAK BİZ ONUN ANNELERİNE YAPSAK DİREK EVDEN ATARLAR BE YAZIK YAZIKLAR OLSUN ÖLE ADAMA KUSURA BAKMADA.KENDİNLE ALAKALI BİŞEY OLUR İNSAN AFFEDER BELKİ OLABİLİR SİNİRLİ HALİNE DENK GELMİŞTİR DİYE OLMAZ TABİ AMA HADİ Bİ İHTİMAL DEDİM AMA ANNE YA ANNE.

birşeyler yapmak lazım ama nasıl misal eşim giydiğime gezdiğime karışmaz ama onun karsısında konusmama vs. gibi seylere çok kızar iyidir hoştur ama aşırı maço annesini bile kac kere uyardı tamam giyinin kusanın gezin tozun ama baskaların yanında yada yalnız ken kocanızdan sesiniz yüksek çıkmasın der durur bide merhametli annesine kıyamaz ama kız kardeşi de olsa aynı dayak ve ihanet yoksa kadın edebi bilecek der o da bunun kafa yapısı degişmiyor ne yapacan birseyler yapmak lazım ama nasıl

BENİM EŞİM BENİM ANNEME DEĞİL EL KALDIRMAK LAF BİLE SÖYLEYEMEZ VALLA O KİMKİ BENM ANNEME TOKAT ATICAK BİZ ONUN ANNELERİNE YAPSAK DİREK EVDEN ATARLAR BE YAZIK YAZIKLAR OLSUN ÖLE ADAMA KUSURA BAKMADA.KENDİNLE ALAKALI BİŞEY OLUR İNSAN AFFEDER BELKİ OLABİLİR SİNİRLİ HALİNE DENK GELMİŞTİR DİYE OLMAZ TABİ AMA HADİ Bİ İHTİMAL DEDİM AMA ANNE YA ANNE.
o adamın kendi annesine de saygısı oldugunu sanmıyorum

O adama hala eşim dediğiniz için yorum yapamayacağim.

o adamın kendi annesine de saygısı oldugunu sanmıyorum
yok canım baksana konuya adam annesinin lafıyla kadına türlü eziyet çektirir döver söver bir adam bu adam kendi annesine en ufak br şey yapsın kimse elinden alamaz konu sahibini
konu sahibi de kendi annesini dövdürtsün sonra annesine yalvarsın şikayetçi olmasın diye
allah evladın hayırlısını versin

birşeyler yapmak lazım ama nasıl misal eşim giydiğime gezdiğime karışmaz ama onun karsısında konusmama vs. gibi seylere çok kızar iyidir hoştur ama aşırı maço annesini bile kac kere uyardı tamam giyinin kusanın gezin tozun ama baskaların yanında yada yalnız ken kocanızdan sesiniz yüksek çıkmasın der durur bide merhametli annesine kıyamaz ama kız kardeşi de olsa aynı dayak ve ihanet yoksa kadın edebi bilecek der o da bunun kafa yapısı degişmiyor ne yapacan birseyler yapmak lazım ama nasıl
Bak o konuda bende tam olmasa da oyle yapuyorum birinin yaninda esimi kucuk dusurmem ama o da asla beni kucuk dusurmez mesela birinin yaninda o beni over ben konusacaksam o karismaz o konusuyosa ben karismam boylece birbirimizi desteklemis oluyoruz ki problem olmuyo bu yolu dene bence

doğan cüceloğlunun ''korku kültürü'' adlı kitabını size önerebilirim. Belki faydası dokunur.

yok canım baksana konuya adam annesinin lafıyla kadına türlü eziyet çektirir döver söver bir adam bu adam kendi annesine en ufak br şey yapsın kimse elinden alamaz konu sahibini
konu sahibi de kendi annesini dövdürtsün sonra annesine yalvarsın şikayetçi olmasın diye
allah evladın hayırlısını versin
amin haklısın ama anne degeri bilen adam ne karısına ne de baska bi kadına bunu yapamaz ama kendi adıma söylüyorum yadırgamamak lazım çünkü buda olur mu dediğim hersey basıma geldi

Benim kocam annemin yanında beni dövecek üstüne annemede tokat. Atacak. :KK12: Gider her yokluğu. Çeker annemin kaprisini çeker. En zor işte çalışıp. Çocuğuma bakarım. Yinede o adana koca demem. :KK43: Kv. Ye girmiyorum bile

Bak o konuda bende tam olmasa da oyle yapuyorum birinin yaninda esimi kucuk dusurmem ama o da asla beni kucuk dusurmez mesela birinin yaninda o beni over ben konusacaksam o karismaz o konusuyosa ben karismam boylece birbirimizi desteklemis oluyoruz ki problem olmuyo bu yolu dene bence
tamam

eşim de yasadıklarımızdan dolayı aşırı bi sinir var el kaldırmaz onun bu haline üzülüyorum bazen elinde degil
ben de cok kötu seyler yasadım tahammul sınırım sıfırın altında belkı de esım o yuzden çok nazık davranıyordur bana bılmıyorum ama oyle olmasa bıle ben bu konu sahaıbı gıbı senaryosu ya da hayatı gıbı boyle ezdırmem kendımı yıne de

Back