• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

Oha diyorum başka bişey demiyorum hadi ben neyse anneme el kaldiricak adam anasından doğmadı sendeki nasil mideyse o evde kaliyosun

Bence problem eşinde değil sende. Kusura bakma arkadaşım ama bu böyle. Kendine şiddet uygulanırken susan kadınlara bile çok kızıyorum ben, sen gitmişsin, elin adamı annene tokat atmış ve onunla aynı evi paylaşabiliyorsun halen. Yazıklar olsun sana.

Okurken tüylerim diken diken oldu. Hadi kucaginizda bebekle size vurdu eziksiniz sikayette bulunmadiniz. Annenize vurdu birde onu da affettiniz onunda sikayette bulunmasina mani oldunuz. Size bundan sonra ne olsa müstaak, siz daha bir ömür beyninizden vurulmusa dönersiniz bu kafayla.

senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Gerekirse evet.gurur ve onur daha önemli. Aksi takdirde cocugunuza bu hayatinizla ne vereceğiniz belli.belki bu sekilde, önünde tüm aileyi döven saymayan bir baba ,kendine saygısını yitirmiş bir anne,ahlak yoksunu bir babaanne ile büyüyup Size daha çok kizacak niye buna izin verdin dicek.bence çocuğü düşünüyorsanız bırakın bu adamı daha güzel şeyler öğrensin annesinden Mesela kendine saygı duymayı, gururu, ayakları üzerinde durabilmeyi .

Kesinlikle psikolojik destek almalısınız. Eşinizden şiddet görmüş olsanız, ya da kayınvalide ile tartışsanız, belki bir yerden tutulur yanı bulunabilirdi evliliğinizin. Ama sorun sizde, kesinlikle ama kesinlikle, bir terapiste gidin o sizi psikiyatrist konusunda yönlendirecektir.
Neden bu kadar çaresiz hissediyorsunuz?
Evlilik sizin için ne demek?
Boşanmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz?
Boşanma durumunda neler yapabilirsiniz? Nasıl hayatınızı devam ettirirsiniz? Bu konuda korkularınız ve kaygılarınız neler?
Eşinize bağımlı olduğunuzu düşünüyor musunuz?

" yüzüne tükürsem ya rabbi şükür der " dedigimiz insanlar var ya ; o sensin.

sen ve senin gibiler yuzunden bu haldeyiz. kocan tencere sen kapaksin.
ulan gerekirse kagit toplarim, temizlige giderim yine onurlu yasarim. ama sen yapamazsin bunu o yuzden ye dayagini kir dizini otur beyinin ayak ucuna. bunlari ben demiyorum senin secimin. kucagindaki bebege ve annene cok uzuldum . seni azicik GURUR a davet ediyorum

Sende hala ona koca diyosun öyle mi?? anne ne tokat atıyo sen annenin şikaeytçi olmasını engelliyosun. Allahım sana akıl fikir versin

Allahım deli sözümle sınama ya Rabbim
Benim için anneme vurduğu an o evlilik biterdi
Ama devam edeceksen sende kaynanana bir tokat patlat durum eşitlensin

Tövbe allahım ya!

En çok annenize üzüldüm 3 kız büyütüyorum acaba kocaları tarafından tokatlanmama hiçbir tepki vermezlerse kahrımdan ölmez miyim

Beynim durdu artık en azından babanıza söyleyin bir şekilde cezasız kalmasın çok muhterem kocanızın yaptığı
Diyeceğim ama sizde o kapasite yok

Sorun sizi dovmesi annenize el kaldirmasi degil kayinvalidenize ses cikarmamasi yani. Ilginc. Allah yardimciniz olsun :(

Yok anacim senin ciddi sorunlarin var. Onceki konunda Sen adamdan hamileliginde de dayak yemissin adam seni olduruyormus neredeyse ama hala devam diyorsun. Para icin yazmissin ama fakirlikten beslenemedim demissin. Ailem cok kulturlu yurt disinda yasiyodum demissin. Bence seviyorsun ve o yuzden katlaniyorsun. Bana degil ama anneme boyle yapan bir adamin alnini karislardim. Sende biraz haysiyet gurur olsa boyle yapmazdin. Zavalli aileni bahane etme

kızım kaynanan sana oro... diyo sen susuyon mu ben kıyameti kopartıp o kadını elimde patlatırdım poposuna tekmeyi yalla sen kimin evinde konusuyon defederdim :eek:

Hala napacagını bılmıyormusun :KK57:
Adam senı dovmus onu gecelım hadı gecılmeyecek bırsey ama burada daha onemlısı adam annene tokat atmıs annene :KK57::KK57: sen adamdan sıkayetcı bıle olmamıssın sana dıyecek bır kelıme bulamıyorum :KK57:
Merdıven sılıp gecekonduda mı kalayım demıssın ayıp..
Nesı var bunun kotu mu yasamak namusuyla calısıp yasıyor ınsanlar asagılıyorsun resmen..
Ne yapıyım dıyorsun ya senın ancak yapacagın kocandan dayak yemek,ustune annenede yedırmek,namusuna laf ettırmek belkı cocugunu dusurmene sebep olurlar katlan bunlara nasılsa bırgun kendılerı koyarlar kapının onune kadın acıkca demıs oglumun evı dıye kocan ses etmemıs :KK52:

Son düzenleme:
senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Kendine or. pu dedirtene kadar merdiven sil, gecekonduda otur daha iyi. Namusuna laf söylenmesi zoruna gitmiyor da çalışmak mı zoruna gidiyor :KK20:

Kendine ne halt ettirirsen ettir dayak mi yiyorsun seni öldürüyor mu ne yaparsa yapsin. CUNKU SANA MUSTEHAK..

Ama o elleri öpülesi annecigine Allah sabir versin. Senin gibi evladi hak edecek ne yapti o kadin.. Damadi kendini dovuyor, kizinin da dayak yedigini gozleriyle goruyor.. Helak olmustur yazik..

Benim esim anneme vuracak? Allah'im gostermesin tekme tokat girerim cami cerceveyi kafasina indiririm alimAllah! Ben de boyle siddet egilimli bir insan olurum soz konusu ailemse... Sen aileni de saydirmamissin yetmemis sikayette ettirmemissin..

Kendine saygin da kalmamis senin ne desek bos.

Aman canım sakın üzme kocanı, yavrunu da böyle bir ortamda büyüt, ne olacak 3-5 tokat da o yiyiverir, hatta büyüyünce babayı rol model alır o da seni döver. Ama bunlar önemli değil, kocan (!) var ya başında yeter. Anne, evlat gerekli mi sanki.
Ay deliricem şimdi sinirden. Herşeyi hakketmişsin, Allah akıl fikir versin diyeceğim ama neyse...

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
Kendini geçtim(geçilicek durum değil ya)anneme vurucak o elini kırarım ben o adamın.ne beklıyorsunu bosanmak için anlamadım.hamile oldugumu öğrenince aurat asıcak kayınvalide.?ayrıca çocugu olanlar bosanmıycak diyede bi kural yok.zaten normal bir ailede kusura bakma ama benim annem beni o olayda saçimdan tuttugu gibi götürürdü seninki bırakmıs bide şikayetçi olmamiş vallahı enterasan.bunca olaydan sonra hala evli ve eşinin yanındaysan bizede ne yapıcagını sormussun,böyle devam edicen yarın bebeğinizde dayak yiycek sizde annenizde.acil bir piskologa görün arkadaşim

Back
X