• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
ağzım açık kaldı...

senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Merdiven sil gece konduda yaşa nolacak ki ? Daha onurlu daha gururlu yaşarsın sen o adamla o kadınla yaşadığın hayata yaşamak diyorsan burdan yardım edin dememelisin. Sonuçta biz burdan ne seni ne kocanı ne kayınvalideni değiştircek sihirli güçte değiliz.

ANNE VE KAYNANA FARKI

Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar. Hal hatır sormuşlar.

Sıra çocuklarına gelmiş.
“Senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri,
“Evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma,
öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..

“Sabahtan akşama çalışıyor,
evde doğru dürüst yemek pişmiyor,
yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.

Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü.
Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor.
Evde prensesler gibi oturuyor,
oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı,
“ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki,
kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam,
yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor.
İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor,
kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor,
kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk“

Hadi sizi geçtim anne nasıl ikna oldu niye şikayetçi olup sizi alıp gitmedi o evden. Hadi yine sizi geçtim annenize vuran bir adamın nasıl yüzüne bakabiliryorsunuz aynı sofrada o adamla nasıl yemek yiyebilirsiniz

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam

ALLAHIM yardım etsin kimsenin başına vermesin. :KK43: Umarım halledersin herseyi.kimseye boyun egme .ezdirme kendini . ALLAHINDAN bulsun hepsi ne biçim insanlar var .eden bulur bu hayatda

sorun sende basından spnuna kadar benım kv de aynıydı her an laf sokma derdındeydı hiç bı lafı ağzında bırakmadım bişey dıyemıyo dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememısler korkarark anca dayak yersınız ben gururmu yere dusurmem kendıme laf ettırmem dayak yersem bıle o dayagın mıslını yedırırım göze göz dişe diş bu kadar kendınızı ezdırmeyın

sorun sende basından spnuna kadar benım kv de aynıydı her an laf sokma derdındeydı hiç bı lafı ağzında bırakmadım bişey dıyemıyo dinsizin hakkından imansız gelir diye boşuna dememısler korkarark anca dayak yersınız ben gururmu yere dusurmem kendıme laf ettırmem dayak yersem bıle o dayagın mıslını yedırırım göze göz dişe diş bu kadar kendınızı ezdırmeyın
öyle hayatlar var ki birşey yapamıyorlar

Bu konunun fake olmasini umuyorum.
Cunku hic inandirici gelmedi.Burda cok konular okuduk, esinden siddet goren ayrilmak isteyen falan ama annesine esinin tokat atmasina ragmen evliligini surduren, birde ustune napacagim diye konu acan hic gormedim.O yuzden yazacak bisey bulamiyorum,kusura bakmayin.

Eşin eşin, ruh eşin, hayat arkadašin, can yoldaşın di mi? Sen bu kafayla 3 vakte o haysiyetsiz insan müsveddesinden bi çocuk daha patlatirsin. Sonra oooh, adam en küçükten bi başlar dövmeye, anandan çıkar. Kv'den de arkadan cilalama yapar.

Çocuklar büyüyünce de "merdiven silmemek, gecekonduda yaşamamak için, k.çımın keyfi bozulmasin diye size cehennem hayati yaşattim" dersin. Onlar da bu acizliğin için sana tesekkur edip yüzüne tükürürler.

Herkes hakettigini yasar.

Not: bu hikayenin gercek olduguna asla inanmiyorum. Baba kaptan, ama bosanirsa kalicak yeri yok? anne cocuga bakmaya geliyor ama kafasi goturmuyor? Tek cevap verip ortadan kaybolan konu sahibi? Bence ortaligi karistirip gitti amacina ulasacak sekilde. İse de yarar bu hikaye.

Bunun gerçek bir hikaye olmadığını bir senaryo olduğunu varsaymak istiyorum.Aksi takdirde ciddi yanlışlara batmış sapkın bir kişiliksin demektir.Anneme tokat attı diyorsun!.Asla büyük konuşmak istemem ama anneme tokat atsa o adamı naparım şimdi burada söylemem uygun olmaz.
Bu anlattıklarına da günümüzde hiç bir kadının tahammül edebileceğini sanmıyorum varsa aklından zoru var demektir kv o.. diye bağırmış eşi annesini dövmüş ve sen hala o evdesin bırak Allah aşkına yaa...

Bu konu gercekteb fake uye arada gelmis senaryo yazmis gitmis

daha neler görücez acaba burda şoklara girdim.ilk neden hemen bebek illa bu adam yüzünü göstermiştir hemen doğruyorsunuz allahım affetsin herkesin kendi özeli ama kızıyorum.dinlemiceksin bence ama al bebeğini annen baksın sende çalış.bu adam senin annene tokat atmış farkında mısın bu ne cürret babanın haberi yok mu? annen o evde seni nasıl bıraktı kafamda öyle çok sorular varki sayamadım.1 dakka dahi durmam o evde.

konu fake de olsa böyle ınsanlar var maalesef ben öğretmenim çalıştıgım bır okulda çok ılgınc bırsey olmustu bunu burda konu dıye acsam fake dıye kımse ınanmaz ama gercekti

boyle gucsuz bır gelın sesi çıkmayan bastırılmıs bır kadın kocası ve kayın pederı sureklı tecavuz edıyor kayın valıde de göz yumuyordu kadın hamıle kalıyo bebegın kımden oldugu bellı degıl sonra artık kım akıl verıyorsa kadın şikayet edıyo mahkemeler acılıyo cocuklar yetıstırme yurduna verılıo dusunun ama hep suc kadında neden kendını ezdırıyorsun neden korkuyorsun ölmek bıle boyle iğrenç babalı oğullu tecavuzden daha iyidir daha asildir

bence her mahalleye he belediye kadınları bilinçlendirecek etkinlikler yapılmalı mesela haftada bir bi mahallede uzman kişiler kadınlar ı bilgilendirmeli ev hanımı kültürlü kültürsüz diye ayırmadan vb. şeyler ufak adımlarla baslamak lazım gerisi gelir zaten dini ve etik haklarını egmeden bükmeden ögretilmeli bide erkeklere iş yerlerinde kadınlara yapılan seminerler gibi seminerler verilmeli anca böyle çözülür

konu fake de olsa böyle ınsanlar var maalesef ben öğretmenim çalıştıgım bır okulda çok ılgınc bırsey olmustu bunu burda konu dıye acsam fake dıye kımse ınanmaz ama gercekti

boyle gucsuz bır gelın sesi çıkmayan bastırılmıs bır kadın kocası ve kayın pederı sureklı tecavuz edıyor kayın valıde de göz yumuyordu kadın hamıle kalıyo bebegın kımden oldugu bellı degıl sonra artık kım akıl verıyorsa kadın şikayet edıyo mahkemeler acılıyo cocuklar yetıstırme yurduna verılıo dusunun ama hep suc kadında neden kendını ezdırıyorsun neden korkuyorsun ölmek bıle boyle iğrenç babalı oğullu tecavuzden daha iyidir daha asildir
biraz vicdan malesef insanlar bunu kaybetti

bence her mahalleye he belediye kadınları bilinçlendirecek etkinlikler yapılmalı mesela haftada bir bi mahallede uzman kişiler kadınlar ı bilgilendirmeli ev hanımı kültürlü kültürsüz diye ayırmadan vb. şeyler ufak adımlarla baslamak lazım gerisi gelir zaten dini ve etik haklarını egmeden bükmeden ögretilmeli bide erkeklere iş yerlerinde kadınlara yapılan seminerler gibi seminerler verilmeli anca böyle çözülür
bence de kadın bılgılendırme en temel cozum kadın korkmasın artık

Napıcam mı?:KK57: tabiki eşinden ve sevgili kayınvalideciğinden özür dileyip hayatına devam ediceksin...bu da sorum allsennnnnnnn:KK34::KK34: (İroniyi farkedersin umarım)

bence de kadın bılgılendırme en temel cozum kadın korkmasın artık
çoğu kadın korkmuyor ama sonuç aynı ben diyen erkek ve kadınlar var misal adam karısı aldatıyor dövüyor kv de benim oglum la baslayan saçma şeylerle geliyor bunu çogaltabiliriz benim hayatım benim seçimim eskiden insanlar biz derdi

Neden deger versinler size? Siz kendinize değer vermezken bir baskasi sizi niye dikkate alsin?

Dayak yiyip annenize vurdurup küfürler duyup hala o evdeyseniz yani siz kendinizi ezdiyseniz bir baskasi neden ezmesin?

Allah akil fikir versin.

Back
X