Boşanma

Benim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm
Dayak yiyorsun ve halen düzelir diye mi bekliyorsun? Düzelmez hiç boşuna uğraşma daha çok döver

Ben gittim evden kendisine bır daha olacaksa gelmım bosanalım oda dıyor ztn öyle olur şuan uğraşmaya çalışıyor düzeltmeye çalışıyor dıye bakıyorum

Düzelmez düzelmeyecek keşke sevgin bitse. O seni sevmiyor buna inan sevse hiç kıyamaz yuvam dağılmasın ister. Davayida tembellikten avukata falan para verilecek ondan açmıyor. Gücünü cesaretini topla ayrıl bu kişiden.

Benim eşim annesidir sürekli tartısıyoruz bu yüzden hep duzelıcem dıyor aradan zaman geçmeden eski halıne dönüyor iyi davranmıyor hep benden bir beklentisi var benden ilgi bekliyor en ufak şeyde şiddet gösteriyor çok sinirli boşanma aşamasındayım ama hala belki duzelır dıye bekliyorum kararsızım ne yapmalıyım yardım edın lütfen çok kötüyüm
İnsan 7sinde neyse 70 inde de o şiddet varsa olmaz

Ben boşandım, banada sen kendini zorla dovdürttün fazlasını haketmisim de o az yapmış, gibi cümleler söylerdi kalkan el gene kalkıyor. Biraz cabalamasina ikna oluyorsunuz ama sinir halinde gene şiddet uygular.

Darp raporu al elinde bulunsun.

Ben boşandım, banada sen kendini zorla dovdürttün fazlasını haketmisim de o az yapmış, gibi cümleler söylerdi kalkan el gene kalkıyor. Biraz cabalamasina ikna oluyorsunuz ama sinir halinde gene şiddet uygular.
Ztn oda beni suçluyor sen yaptırıyorsun diyor ben kimseyi dovmuyorum neden senı dövüyorum diyor

Ztn oda beni suçluyor sen yaptırıyorsun diyor ben kimseyi dovmuyorum neden senı dövüyorum diyor

Dün bir üye yazmıştı. Şiddetten dolayı darp raporuyla kocasını şikayet etmiş. Sonra şikayetini geri çekmiş, barışmış. Kamu davasına dönüşmüş. Adama 18.000 TL ceza gelmiş 😅

Ha ben böyle dava falan uğraşmam, kendi deliliğime güvenim sonsuz. Onu anasından doğduğuna pişman eder tava tencere ile girişirim. Sonra da niye ben kimseyi dövmüyorum da seni dövüyorum der s... ederim hayatımdan.
Herkesin yöntemi farklı😅
Siz bir düşünün derim.

Dün bir üye yazmıştı. Şiddetten dolayı darp raporuyla kocasını şikayet etmiş. Sonra şikayetini geri çekmiş, barışmış. Kamu davasına dönüşmüş. Adama 18.000 TL ceza gelmiş 😅

Ha ben böyle dava falan uğraşmam, kendi deliliğime güvenim sonsuz. Onu anasından doğduğuna pişman eder tava tencere ile girişirim. Sonra da niye ben kimseyi dövmüyorum da seni dövüyorum der s... ederim hayatımdan.
Herkesin yöntemi farklı😅
Siz bir düşünün derim.
Benmıydım o haha
Sıkayet et bacım davadan sonra bıdaha cesaret edemiyorlar hıc pısman degılım ıkıncı davada açmıştım ondan alcagı cezayla hagb bozulacak sıcılınede ısleyecek o cezaları ortak ödesekte umurumda degıl bosanırlen dovuyo dedıgınde kanıtın olur yoksa kendını duvarlara kafa atarak yaptı yalan söylüyor vs der
Bendekı düzeldiyse git korkusuna duzeldı yoksa bırakacağı yoktu
Bu arada tencere tavayla gırıssen senden o davacı olsa haklı bulunur sen ceza alırsın
Dahası benımkı Prof boksör hakem vs benım ona vurabılme ımkanım şansım zerre yok.Cıddı bı kere vursa oldurur.Onun yavaş vurmaları bıle bı tarafımı sısırmeye yetıyodu zaten

Şidettınde bile beni suçluyor sen susmadıgın için oluyor beni kışkırtıyorsun dıyor sigara içiyor dıyor senın yüzünden hastaneye gıdıyor sorun çıkınca senın yüzünden stresten oluyor dıyor bana dıyor istemiyorum seni dıyor ama dava da acmıyor ben anlam veremiyorum bırgun ağlıyor bırgun kötü ailem boşan dıyor ama ben onların yanında da iyi olmicam ne zaman bırsey yapsam pişman oluyorum acaba sussam duzelir mi dıye sadece beklemedeyım
Bacim kendinle zorun mu vae boşa gitsin

Çünkü gücü sadece size yetiyor ezik herifin. Asla düzelmeyecek. Belki yaşlanınca tek kalmaya korkar şiddet göstermeye çekinir, bir yerden sonra da siz tahammül edemeyeceksiniz. Şimdi ayrılırsanız pişman olur musunuz orasını ben bilemem, ama ayrılmazsanız çok pişman olacaksınız.

Aslında adam sizi hiçbir şekilde sevmediğini ve hiçbir zaman düzelmeyeceğini ara ara farklı yollarla size anlatmaya çalışmış ama siz boşanmaktan ve sonraki hayattan korkuyorsunuz bu anlaşılabilir de daha kötü ne olabilir ya aynı evde sizi sevmeyen aşağılayan ve döven biriyle yaşıyorsunuz

X