• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin

Kendine ne halt ettirirsen ettir dayak mi yiyorsun seni öldürüyor mu ne yaparsa yapsin. CUNKU SANA MUSTEHAK..

Ama o elleri öpülesi annecigine Allah sabir versin. Senin gibi evladi hak edecek ne yapti o kadin.. Damadi kendini dovuyor, kizinin da dayak yedigini gozleriyle goruyor.. Helak olmustur yazik..

Benim esim anneme vuracak? Allah'im gostermesin tekme tokat girerim cami cerceveyi kafasina indiririm alimAllah! Ben de boyle siddet egilimli bir insan olurum soz konusu ailemse... Sen aileni de saydirmamissin yetmemis sikayette ettirmemissin..

Kendine saygin da kalmamis senin ne desek bos.
Aynen doğru söylüyorsun vallahı gözüm döndümü ben o adamı ne yaparım anneme vurucak.bende oturucam bide şikayetçi olmasını engelliycem.annem susa ben konusurum annem şikayetçimolmayalım dese ben gider şikayet ederim tabii o koca benim elimden kırtulabilirse

ya arkadaşım, sen nasıl kabul edebilirsin o haysiyetsizin annene el kaldırabilmesini.. annesinden emdiği sütü ağzından getiririm. yeri göğü inletirim. ne pis lanet insanlar var ya.. bırakın kurtulun öylelerinden.
kv den belli zaten oğlu, nasıl yetiştiği.. ar damarı kalmamış.
ya çok sinirlendim. siz nasıl annenizi böyle bir duruma sokar da sesinizi çıkarmazsınız. kv anne oluyorda senin annen anne olmuyor mu.
ay birde evlat büyütüyorsunuz. kendinizi düşünmeyin bence annenizi evladınızı düşünün.

Arkadaslar bir tek bu olsa hamileyken adam bogazlamis olduruyormus bu hala ne yapsam diyor anlamadim valla. Sinirden kuduruyorum. Boyle kadinlara gercekten inanamiyorum

Konulaeı okurum pek yaZmam ama bı an esımın anneme vurdugunu dusundum gebertırtım onu orda bırde sıkayetcı olmamıssın ve annenı ıkna etmıssın ıkna etmeyı bırak esımın oyle bı hareketıyle ben yuzune bakamazdım.

Soylenılen onerıler hayal degıl kadın ısterse cıdden herseyı yapar. Bugün ev temızlıkcılerı bıle 120 tlden asagı gitmiyor bebek kabul eden kreslerde var veya unıvrste cocuk gelısımı okuyan cocuklara uygun fıyata ablalık yapanda var. Sıfırdan baslarım bı dosek bı tabakla ama oyle bısey yapan adamla aynı evde durmam. Bunu aldatılan kadınlara bıle demedım o bıle masum geldi su an tokattan sonra.
Her gordugunde nasıl sınırlenmıyorsun hep o an gelır aklıma parcalamak ıstegı ıle bırlıkte.

senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
Evet hatta gecekonduda bile kalamıyorsan kadın sığınma evleri var.tabii sen bunca onur kırıcı seyden sonra sesini bile çıkarmamişsin gidip kalırmısım oda ayrı

Allah'ınızı severseniz şu kocalarınızın işkencelerine göz yumup çocuklarınızı bahane etmeyi bırakın artık!!!
Şiddetli bir ortamda büyüyen çocuklar daha mı sağlıklı oluyor !!!!
Çocuğunuzu zerre kadar düşünmüyorsunuz siz kendinizi düşünüyorsunuz..
Adam annene ya annene tokat atmış seni dövüyor sövüyor hala ne yapacağım diyorsun ya!!!
Bu kadar mı koca manyağı olmuşsunuz anlamıyorum ki!!
Biz kadına şiddete hayır diye sokaklarda yürüyüşler yapalım.. bunlar dayak yedikçe yarabbi şükür desinler!!!
Allah sana akıl fikir versin.. hiçççç acımıyorum sana.. tek üzüldüğüm o ufacık çocuğunu zerre olsun düşün.

Hala napacagını bılmıyormusun :KK57:
Adam senı dovmus onu gecelım hadı gecılmeyecek bırsey ama burada daha onemlısı adam annene tokat atmıs annene :KK57::KK57: sen adamdan sıkayetcı bıle olmamıssın sana dıyecek bır kelıme bulamıyorum :KK57:
Merdıven sılıp gecekonduda mı kalayım demıssın ayıp..
Nesı var bunun kotu mu yasamak namusuyla calısıp yasıyor ınsanlar asagılıyorsun resmen..
Ne yapıyım dıyorsun ya senın ancak yapacagın kocandan dayak yemek,ustune annenede yedırmek,namusuna laf ettırmek belkı cocugunu dusurmene sebep olurlar katlan bunlara nasılsa bırgun kendılerı koyarlar kapının onune kadın acıkca demıs oglumun evı dıye kocan ses etmemıs :KK52:
valla haklisin, super yazmissin

Allah'ınızı severseniz şu kocalarınızın işkencelerine göz yumup çocuklarınızı bahane etmeyi bırakın artık!!!
Şiddetli bir ortamda büyüyen çocuklar daha mı sağlıklı oluyor !!!!
Çocuğunuzu zerre kadar düşünmüyorsunuz siz kendinizi düşünüyorsunuz..
Adam annene ya annene tokat atmış seni dövüyor sövüyor hala ne yapacağım diyorsun ya!!!
Bu kadar mı koca manyağı olmuşsunuz anlamıyorum ki!!
Biz kadına şiddete hayır diye sokaklarda yürüyüşler yapalım.. bunlar dayak yedikçe yarabbi şükür desinler!!!
Allah sana akıl fikir versin.. hiçççç acımıyorum sana.. tek üzüldüğüm o ufacık çocuğunu zerre olsun düşün.

anneme tokat adamı bu dünyada barındırmam !!! sana müstehak bunlar kusura bakma kocam da kocam bu ne be yok çocuğum babasız büyümesinmiş... senin yediğin dayakları göre göre büyüyecek cocuğun ve ileride sanada aynısını yapabilir kaç git o evden boşan

Yarın o çocuk da dayagi normal karşılayıp sana aynısını yapabilir..Böyle olmasa bile seninde çocuğunda bedeni ve ruhi hastaliklri ortaya çıkar..o zaman pişmanlık yersin o adamı terk etmediğine ama is isden geçer

Allahim basa verme, ne kotu birsey. Ayni seyi kendi annem icin dusundugumde, kalbim duracak gibi oluyor valla. Koca moca dinlemem, pekmezini akitirdim valla. Yazik, annene cok uzuldum. Kocaninda Allah belasini versin serefsiz kopek.

hayatımm bence sen suan lohusalık donemındesın..ve mantıklı dusunemıyosunn..
hele soyle bı sılkelenn.kendıne gell..ben napıyorum deee..
cocuguda bahane edıp durma..aılenın durumuda ıyı cook sukurr..baban kaptansa..cokk sukur maassları ortada
kaptanlarınn..ne varr gece konduda yasaaa..temızlık yapp..dayak yıcene eveett bunları yapp..
bırdee cıddenn annene allah sabır vermıs o gunn başka seylerde olabılırdı..
cınnette gecırebılırdı..esını oldurebılırdıdee..
amaaa sen bu akılla gıdersen annen sendenn coookk cekerrr

Babanız annesinin damadindan dayak yemesine razı mı gelecek yani? Sizi geçtim anneniz için göz yummamalı bu duruma. Şikayetçi olmalıydınız.
Annesi saymasi gereken, saygılı olmasi gereken adam, utanmadan annenizide aradan çıkariyor sizi doverken, yarın öbürgün çocuğunuzuda döver, net yani.
Siz sustukça daha beteri gelir başınıza.
Kayınvalideniz ayrı bir fecahat zaten.
Bu evliliği nasıl sürdürmeyi düşünüyorsunuz? Annenize vurabilmiş bir adamı, size ağıza alınmayacak hakaretler eden kayınvalidenizi affedebilecekmisiniz?
Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim.

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
bu hikaye bana çok tanıdık geldi

Analı kızıl dayağıda yemişiniz maşallah hala yuvam diyo ya neyin kafasındasınız siz

Biraz önce kayinvalidem annemi hiç arayıp ciddi ciddi davet etmedi evine diye kavga ettim sevdgm insanla..Çünkü saygı göstermesi,kala alması demek araması..sırf bu rahatlık iletismzlk beni deli ediyorken,bu olayı okuyunca şok gecrdm..mesleğiniz olmayabilir..şartlarınz iyi olmayabilir.Ama illa bi çözümü vardr.Üstelik anneniz polis çağırmış demek o kızım yanıma gelsin işkence cekmesin diyor.Sen annenin çocuk sesi kaldramayacgini mi düşünüyorsun?Şimdi içi çok mu rahat sence..hayır.bence siz yağmurdan kaçarken doluya tutuliyirsnz..anneniz sizede bakar cocugunuzada..

Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
anne ne tokat atmış boşa gitsin

Bunun gerçek bir hikaye olmadığını bir senaryo olduğunu varsaymak istiyorum.Aksi takdirde ciddi yanlışlara batmış sapkın bir kişiliksin demektir.Anneme tokat attı diyorsun!.Asla büyük konuşmak istemem ama anneme tokat atsa o adamı naparım şimdi burada söylemem uygun olmaz.
Bu anlattıklarına da günümüzde hiç bir kadının tahammül edebileceğini sanmıyorum varsa aklından zoru var demektir kv o.. diye bağırmış eşi annesini dövmüş ve sen hala o evdesin bırak Allah aşkına yaa...

Canım çok üzüldüm gerçekten. Ama benim fikrim sorun sadece kV, anne falan olsa neyse de esinle de maalesef sorun var. Hadi insan annesine ses etmiyor diye bile katlanabilir de işin içine dayak bile girmiş. Yerinde olsam bi dk bile düşünmez çeker giderim. Evladımin psikolojisi öyle bir ortamda daha çok bozulur emin ol. Merdiven silip gecekondu yaşayıp mutlu bir çocuk yetiştirmek mümkün ama sıcacık bir evde o şiddetin içinde mümkün degil

Back
X