Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam ve annesi beni deli ediyor yardım edin
- Konu Sahibi Silamm15
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bana tokat atan adamın yanında ne olursa olsun bir dakika kalmam. Bunu geçtim bir de anneme vuracak ve ben şikayetçi olmayacağım. Annemi de bu yönde ikna edeceğim haa? Onu oraya gömerdim o anda... Yapmayın arkadaşlar, kocalarınıza sırtınızı dayamayın. Hemen "çocuğum var, nereye giderim, nasıl yaşarım" demeyin. Allah herkesin rızkını verir. Boşanma davasını açtıktan sonra o adam mecbur sana nafaka ödemeye. Çalışırsın çocuğunu da o nafakayla kreşe vs. bırakırsın.
Ailene gidemiyorsan git kadın sığınma evine yerleş, eş dost akrabanın yanına git ama o evde kalma!
Bu arada baban biliyor mu eşinin annene ve sana vurduğunu?
Ailene gidemiyorsan git kadın sığınma evine yerleş, eş dost akrabanın yanına git ama o evde kalma!
Bu arada baban biliyor mu eşinin annene ve sana vurduğunu?
Arkadaslar merhaba ben direk konuya giriyorum bir senedir süren bir evliligim var ve 7 aylik hamileyim aslinda hersey basindan kötü başladı ben yurtdisindan turkiyeye gelin olarak geldim anlayacaginiz uzere burayla hicbirsekilde baglantim yok ailem deseniz kulturleri en ileri düzeyde esimle tanistim ve evlenmeye karar verdik ben herseyimi birakip onun yanina geldim kaynanam kiskancligindan kinama 2 kisiyle geldi ve ben kinami iki kisiyle yaptim deseniz nasildim gene güldüm umursamadim dugunum deseniz benden kimse yoktu ve toplasaniz 20 kisi ya var ya yok bunlarada goz yumdum sevgimden evimize gecdik fakat benim yetisme tarzim esime gore cok farkli ben rahat acik bir sekilde yetistim esim ise cok kiskanc abarti bir sekilde ben yazin uzun kolluyla dolastigimi biliyorun 40 derece icinde sırf huzursuz olmayalim diye tek basima kesinlikle disari cikamam zaten 7 aylik hamileligim boyunca hic disari cikmadim anca kaynamama o da ne zaman gitsem laflariyla hareketleriyle gururumu incitirdi aglatirdi beni dusunsenize esim hamile oldugumu soyledi o suratini asti ben onu allaha havale ettim zaten esim sagolsun annesinin huyunu bildigi icin beni artik goturmuyor çünkü cok yipratti beni herneyse evden cikmaya cikmaya evde kafayi yedim annemle sadece telefonda konusabiliyorum esim onada karsi bazen oturup agliyorum esim gormeden çünkü insan oldugumu bazen kadin oldugumu unutuyorum o disarda isine gider dolasir ben evde temizlik yap gec otur inanin sevgimden birgün bile ses cikarmadim sirf maddi durumumuz iyi degil diye yememe icmeme bile dikkat ediyorum hamileyken dayakta yedim o da neden ben kacmaya çalışırken yakaladi beni bicakla saldirdi nefesim kesilene kadar bogazimi sıktı ama bebesim icin sustum dayandim bu evden kefenin cikacak dedi sustum balkona ciktim güldüm istemsiz güldüm dayak yedim zannetmeyin sevmiyor bazen agliyor beni ruyasinda ölü gördü falan diye sariliyor sevgi sözcükleri söylüyor ama inanin gücüm yok hayatim yok
Eski konunuza baktım da bu ilk degil ki 3. Saygaya haber olursunuz böyle giderse merdiven silin gece konduda oturun yada yurt dısına ailenizin yanına gidin en olmadı kırın dizinizi oturun düzenli dayak yiyin kocanız bıcaklasın bogazınızı sıksın
Herseye tamamda, eşim anneme tokat aticak onu evire cevire duvardan duvara vurar bide o kaynanam olacak kadina o lafi sagdan sola sacindan tutup carpa caroda yedirirdim. Hersey tamam ama annem olunca hersey biter. Nedemek annene tokat atti ya, laf dahi söyliyemez anneme o kimki hangi hakla anneme laf soylicek veya vuracak. O kaynanayida evire cevire doverdim tamda firsatinmis. O adam degismez daha cok eli kalkar sana.
Gece gece sinirlerim bozuldu boyle birsey olurmu ya.
Saygısız az kalır yahu adam daha önce bıcak cekmıs konu sahıbının kısaca persembenım gelısı carsambadan bellıymısTuhaf olan ne biliyormusun? O saygısız insana hala eşim diyor olman!!!!
yapmasaydın o zaman çocuk, böyle bir ortamda mı büyütceksin , sevgisiz saygısız...senin cocugun yok galiba ben bosansam nasıl gecinecem nasıl bakacam cocuga babam desen gemi kaptanı turkıeyey bile gelmiyor annem rahatsız cocugun sesine tahammül edemiyor sence ne yapmalıyım merdiven temizleyip gecekondudamı kalmalıyım
annen ses kaldıramazmış.. tokatı nasıl kaldırıyor ? anneni düşündüğünü hiç zannetmiyorum..
sana başka bir şey dmeeyeceğim. yorum yazarken yorulan parmaklarıma yazık.
Ay beğenemedin miii???
Anasına tokadı yedirtmiş lüksünden vazgeçemiycek diye. Böyleleri de var. Kusura bakma allah gönlüne göre vermiş.
Bu konunun fake olmasini umuyorum.
Cunku hic inandirici gelmedi.Burda cok konular okuduk, esinden siddet goren ayrilmak isteyen falan ama annesine esinin tokat atmasina ragmen evliligini surduren, birde ustune napacagim diye konu acan hic gormedim.O yuzden yazacak bisey bulamiyorum,kusura bakmayin.
Cunku hic inandirici gelmedi.Burda cok konular okuduk, esinden siddet goren ayrilmak isteyen falan ama annesine esinin tokat atmasina ragmen evliligini surduren, birde ustune napacagim diye konu acan hic gormedim.O yuzden yazacak bisey bulamiyorum,kusura bakmayin.
Arkadaslar merhaba kac gundur uyku uyuyamıyorum ve sızınle paylasmak istedim artık dayanamıyorum arkadaslar ben kocamla severek evlendim ben hamile oldugum gun kaynanama gittim hamileyim dedimkadın beyninden vurulmusa döndü ve surat astı ben sesimi cıkarmadım sonucta yeni evliyim neyse biz artık gidelim dedik kalktık kapıda ben kaynanamı vedalasmak için öpeyim derken beni ittirdi arabaya indik ve ben aglamaya basladım esim hemen annesini cagırdı ne yapsa begenirsiniz kadın bana resmen yalancı damgası vurdu esim de bana öyle kötü baktı ki allahtan esimin ablası görmüş te eşime karın dogru soyluyor dedi esim aradı kadın bana yok o şimdi böyleyse ilerde ne olur allah sana yardım etsin gibi laflar gene ben sesimi cıkarmadım her geldiginde bana bir laf söyler dugunde taktıgı bilezige kadar basıma vurur aama esim ona tek bir laf demez annesini arar iyi olur ama ailesi bize 1 kurus yardım etmezken benim ailem benim tuzluguma kadar aldı en son patladıgım nkta ise annem 1 hafta bizimle kalmaya geldi cocugumuzda oldu tabi kimse gelmedi 3 ay ben tek basıma baktım annem gidecegi gün eşimle biz sözlü tartısmaya girdik sonra esim beni dovmeye basladı annem kostu kucagında bizim cocuk esim anneme tokat attı sesimizi duyan komsular geldi tabi annemde hemen polisi cagırdı ben cocukla ust komsuya kactım polisler geldi sikayetci olmadım annemide ikna ettım bir baktım eşim annesini cagirmis komsularım duymus anneside hemen oglum allah sana bunlardan kurtulmak nasip etsin demis bende döndüm aradım niye geliyorsun dedim bana diyor sen mi veriyorsun kirayı orası oglumun evi istedigim zaman gelirim orospu dedi bana ben tabi beynimden vurulmusa döndüm eşim sesini bile cıkaramadı napacam kızlar artık gözlerim şişti dayanmıyorum her dakika ezdiler beni eşimde buna göz yumuyor laf söyletmiyor napacam
Sizin hayatınıza soktuğunuz bir adam tarafından annenizin dayak yemesine seyirci kaldınız ve bunu bir güzel anlatıyorsunuz....
Pardon da siz ezilmeyi ve bunları yaşamayı kendiniz çoktan seçmişsiniz.
Kalkmış bir de ne yapacağım diye soruyorsunuz ya pes doğrusu!
Benim kocam annemin kılına dokunacak ha!
Gece gece asabımı bozdunuz, iyi bir evlat olmanın yanından geçmiyorsunuz bari iyi bir anne olmak için o aileden kurtulmayı deneyin.
Kv demden cok çektim anlatsam roman olur. Eşimden de farklı çektim yasak konu olduğu icin söylemiyorum. Hep sabrettim değişir degisicek Allah büyük dedim ammaa anneme tokat atacak adamın alnını karışlarım. Yine de büyük konuşmayayım ama 10 tane cocuğum olsa dakika durmam. Gecekondu diye küçük gördüğün yerlerde pırlanta gibi insanlar var. Merdivende temizlerim tuvalette. Hic bahane arama Suna adamın parası var rahatı seviyorum de geç.
uykum kacti sinirden resmen.Herseye tamamda, eşim anneme tokat aticak onu evire cevire duvardan duvara vurar bide o kaynanam olacak kadina o lafi sagdan sola sacindan tutup carpa caroda yedirirdim. Hersey tamam ama annem olunca hersey biter. Nedemek annene tokat atti ya, laf dahi söyliyemez anneme o kimki hangi hakla anneme laf soylicek veya vuracak. O kaynanayida evire cevire doverdim tamda firsatinmis. O adam degismez daha cok eli kalkar sana.
Kusura bakma canim ama benim esim benim ANNEME vuracak yemin ediorum kafasinda kirilmadik yer birakmam.... esyalarimi toplar giderim bide bosanirim ... boyle bi kaynanayada asla tahammul etmem gelinine nasil orospu der.. ben orospuysam senin oglunda pezevenk ozaman... kadina bak yaa.. bence bir an once kurtul... o ne ya kocam annsme nasil el kaldirabilirrrr !!!! Asla kabullenilecek birsey deil
Eşin eşin, ruh eşin, hayat arkadašin, can yoldaşın di mi? Sen bu kafayla 3 vakte o haysiyetsiz insan müsveddesinden bi çocuk daha patlatirsin. Sonra oooh, adam en küçükten bi başlar dövmeye, anandan çıkar. Kv'den de arkadan cilalama yapar.
Çocuklar büyüyünce de "merdiven silmemek, gecekonduda yaşamamak için, k.çımın keyfi bozulmasin diye size cehennem hayati yaşattim" dersin. Onlar da bu acizliğin için sana tesekkur edip yüzüne tükürürler.
Herkes hakettigini yasar.
Not: bu hikayenin gercek olduguna asla inanmiyorum. Baba kaptan, ama bosanirsa kalicak yeri yok? anne cocuga bakmaya geliyor ama kafasi goturmuyor? Tek cevap verip ortadan kaybolan konu sahibi? Bence ortaligi karistirip gitti amacina ulasacak sekilde. İse de yarar bu hikaye.
Çocuklar büyüyünce de "merdiven silmemek, gecekonduda yaşamamak için, k.çımın keyfi bozulmasin diye size cehennem hayati yaşattim" dersin. Onlar da bu acizliğin için sana tesekkur edip yüzüne tükürürler.
Herkes hakettigini yasar.
Not: bu hikayenin gercek olduguna asla inanmiyorum. Baba kaptan, ama bosanirsa kalicak yeri yok? anne cocuga bakmaya geliyor ama kafasi goturmuyor? Tek cevap verip ortadan kaybolan konu sahibi? Bence ortaligi karistirip gitti amacina ulasacak sekilde. İse de yarar bu hikaye.