- 26 Şubat 2022
- 667
- 3.088
- 43
- Konu Sahibi cerendeniz
-
Yamuk bamyasina bakmadan karisini begenmeyen erkegi aninda koyarim kapiya. Git seni kim begeniyorsa o alsin, ben begenmiyorum artik diyerekMerhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Erkeklerin de tüy derdi yoksa artık.bir de sivilce cinsiyete bakmıyor sanirım.moral vermek için yazmişsınız ama son cünle olmamış.Boşver Allah’ın sevgili kuluymuşsun iyiki gitmiş. Gerçekten fazla gelmişsin ona haketmemiş seni. Bende işte keşke akıllı olsaydım da evlenmeseydim. Yani biz napbilirz ki bu durumdan çok mu memnunuz sanki sivilce çıkmasından ya da tüy çıkmasından onların böyle dertleri yok tabi az anlasalar bizi.
Evliliğinizde saygı sevgi yok. Çok uzun ömürlü görünmüyor.Gülüyor o esnada kızıyorum beni beğenmiyorsan neden benle evlendin diyorum konuşmuyorum sen kıskanıyorsun diye sana şaka yapıyorım diyor bende erkek gelince of çok yakışıklı diyorum ki anlasın o zamanda gözümü kapatıyor işte böyle saçma sapan muhabbetler.
Madem bu kadar rahatız oluyorsunuz keşke daha nişanlıyken sizinle dalga geçmesinden rahatsız olup birşeyleri değiştirmeye çalışsaydınız. 2 haftada bir ilişki olan evlilik ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum. Bizde bazen eşimle şakalaşırız ben ona kıllı derim o da bana bıyıklı der ama rahatsız olmayız bu durumdan ve kendimizi değiştirmeye de çalışmayız. Bence sizde kendizi değiştirmeye çalışmayın çünkü zaten böyle birisi başka şeyler içinde sürekli bahane bulup şikayet edecektir, ve psikoloğa da siz değil onun gitmesi gerekMerhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Valla bana böyle yapsa bende onunla dalga geçerim sende durduk yere cinsel yetersizliğiyle ilgili şakalar yapardım minik falan derdim oda görsün nasıl oluyor o kim ki seni kucumsesin yaa kendine güvenMerhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Kocanız terbiyesiz ve seviyesiz gerçektenArtık eleştiriyorum kilolusun diyorum şöylesin böylesin diyorum ama aynı. Tvde çıkan bir kadını görse of be diyor ona kalsa beni kıskandırmak için yapıyor şaka yapıyor ama çok moralim bozuluyor .
Aldatacak adamı,bağlasan tutamazsın.O yüzden böyle atıp tutmaya,beylik laflar etmeye de gerek yok.Karşıdindaki erkekte ortalama bir Türk erkeği işte.Ben konu sahibinin bakımsız bir kadın olduğunu düşünmüyorum,kocası her şeye laf eden bir tip.Ayrica şunu da ekleyeyim,dünya erkeklerin p...nin etrafında dönmüyor.Kendimizi beğendirmek için şekilden şekile girmeye gerek yok.Bu nasıl bir adam ne kadar yanlış ne kadar farklı insan eşinin yanında bu lafı der mi sen nasıl sessiz kalıyorsun
İnsan sizi sevsin diye değil eşi boyoe devam ederse yarın bir gün bu kadını bu yüzden aldatır okumadij mi kadınin yanında televizyonda ki kadinlara laf ediyormuş buna ne demeli kadının çocuğu var al bacım boşa mı diyecez yardımcı olacaz
Yok baktırmadım en kısa zamanda baktırıcam.Bacaklarım ve kollarımdaki kıllar tamamen bitti sadece yüzümde kaldı kıllar.Eşimde bakımlı biri değil çok yakışıklı da sayılmaz . Ama mükemmeliyetçi biri ev işlerinde de böyle herşeyi eleştirir.
Kıl tüy işleriyle çok uğraşmış biri olarak , öncelikle yüzümde tüylenme var şikayeti ile öncelikle kadın doğum polikliniğine başvuruyoruz, özellikle adetin 2. Günü olmalı ki hormonlar düzgün değerlendirilebilsin. Ultrason da bakılır eş zamanlı, sonrasında ultrason sonucunuz ve tahlillerinizle bi dermatoloji uzmanına görünmelisiniz. Eğer hormonal bir probleminiz yoksa çözüm aşamasına geçilmeli, araştıracağınız ehil bir elde iğneli epilasyon öneririm. Asıl sorun olan eşinizin yaklaşımına gelirsek ; ben olsam ne derdim diye düşünüyorum da ben yüzümdeki tüyleri aldırırım sorunumu çözerim sen bu kırıcı karakterini nasıl çözeceksin sen onu düşün diyip tutarlı bir şekilde soğuk davranmanız gerekiyor. Mesela tv deki kadınlara mı baktı; siz de off be analar neler doğuruyor diyin tv deki adamlara. Kısas yapmak her zaman çözüm değil evet ama eşinizin anlama şeklinin ancak kendine bir şeyler dokunduğunda olacağını düşünüyorum. Her şeyden önemlisi biz kadınlar güzel canlılarızEv tipi lazer ıpl makineleri var onlar mı . Ben diyod lazere gittim ama buzdan memnun kalır mıyım bilemedim :/
En iyisini yaoıyorsun valla bende artık burda yazılanlardan sonra öyle yapıyorum.Onu beğenmiyor gibi davranıyorum aynı şeyleri hissetsin .Siz de onun kusurlarını söyleyin ama böyle aşağılayıcı gibi bakın ve sık sık yapın kendinize de aynada bakarak özgüvenli özgüvenli sözler söyleyin bakın neler oluyor eşim önceden biraz fazla olan kiloma birşeyler söylerdi sen kendi göbeğine bak derdimşimdi de bir şey diyecek olsun hele valla kılından girer dişinden dötünden ordan burdan çıkarım
Çok sağolun sürekli almaya dikkat ediyorum artık ve kadın doğuma randevu aldım daha sonra da iğneliye randevu aldım . Desteğin yorumun için tekrar çok sağol .:)Kıl tüy işleriyle çok uğraşmış biri olarak , öncelikle yüzümde tüylenme var şikayeti ile öncelikle kadın doğum polikliniğine başvuruyoruz, özellikle adetin 2. Günü olmalı ki hormonlar düzgün değerlendirilebilsin. Ultrason da bakılır eş zamanlı, sonrasında ultrason sonucunuz ve tahlillerinizle bi dermatoloji uzmanına görünmelisiniz. Eğer hormonal bir probleminiz yoksa çözüm aşamasına geçilmeli, araştıracağınız ehil bir elde iğneli epilasyon öneririm. Asıl sorun olan eşinizin yaklaşımına gelirsek ; ben olsam ne derdim diye düşünüyorum da ben yüzümdeki tüyleri aldırırım sorunumu çözerim sen bu kırıcı karakterini nasıl çözeceksin sen onu düşün diyip tutarlı bir şekilde soğuk davranmanız gerekiyor. Mesela tv deki kadınlara mı baktı; siz de off be analar neler doğuruyor diyin tv deki adamlara. Kısas yapmak her zaman çözüm değil evet ama eşinizin anlama şeklinin ancak kendine bir şeyler dokunduğunda olacağını düşünüyorum. Her şeyden önemlisi biz kadınlar güzel canlılarızyaradılışımız güzel. Özgüveninizi toplayın birkaç tüy asla bu muameleyi haketmez
Esinin bunlari kendini kotu hissetmen icin soyledigini dusunmuyorum, cozum bulmani bekliyor senden. Lazer ile daha kotu olmus olabilir, o zaman baska yontemleri arastir.Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
En sonunda bende öyle şakalar yapıcam yerim dibine geçicek neyseki bu aralar duruldu .:)Valla bana böyle yapsa bende onunla dalga geçerim sende durduk yere cinsel yetersizliğiyle ilgili şakalar yapardım minik falan derdim oda görsün nasıl oluyor o kim ki seni kucumsesin yaa kendine güven
Peki böyle bir öküzle nasıl evli kalabiliyorsunuzMerhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Rica ederim ne demekÇok sağolun sürekli almaya dikkat ediyorum artık ve kadın doğuma randevu aldım daha sonra da iğneliye randevu aldım . Desteğin yorumun için tekrar çok sağol .:)
Nişanlılık döneminde zaten adam kalp kırmaya başlamış. Hayır bu kadar sorun eden biri de niye evlenmek ister onu hiç anlamıyorum zaten. Keşke başta evlenmeseydiniz. Bu yüzden hala evlenmeyipte nişanlısı hödükçe davrananlara evlenme diyoruz işte ileride beterini yaşatıyorlar. Ve üzülerek söylüyorum ne yazık ki gerçekten sizi sevmiyor hiç kimse kadın erkek fark etmez sevdiği bir insana alaycı bir şekilde hassas noktasından vurarak dış görünüşünden vurup durmaz. Sizi rahatsız eden bir şey varsa değiştirin ama bi başkası için yapmayın bunu neticide bilerek evlenmiş.Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Ay haspam kendisi sanki kıvanç tatlıtuğ. Erkeklerin kendi killarina bakmadan kadınlara laf etmesi çok saçmaMerhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
Alexandradan baska birseye gitmeyin yuzunuze. Jilet yapip gelin diyen merkezlere sakin gitmeyin yengemin yuzu erkekten hallice oldu.yuz en gec biten yerlerden biridir. Eger ayda bir defa alexandraya giderseniz cildiniz bebek gibi olmaya basliyor.ben cok cok memnuunum.igneliye giden arkadasimi vazgecirdimiki senedir duzenli gidiyor yuzundeki izler dshi gecti.benim zaten bebek gibi oldu.sizi vazgecirmeye calisamlar olur yok son makine yok son cihaz inanmayin.vucutta ipl yuzde alxandra.tecrubeyle net sabit.Merhaba arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim benim sorunum yüzümdeki tüyler ve eşimin yüzümdeki tüyleri yüzüme baktıkça her fırsatta söylemesi sırf nişanlılık döneminde söylüyor diye lazere gittim ama fayda etmedi daha çok siyah kıl oldu ve 2-3 günde çok hızlı bir şekilde uzuyorlar. Sürekli almaktan bıktım artık. Ama eşimin sürekli bana bunu söylemesi moralimi iyice bozmaya başladı . En son bana devrem diyip gülmeye başladı. Nişanlıyken sivilcelerim var diye yine aynı şekilde söyledi sivilce ilacı kullandım tamamen geçti yani hep sanki beni beğenmedi de değiştirmeye çalıştı gibi hissettim. Çocuktan sonra zaten cinsel ilişki ben isteyince oluyor haftada 1 ya da 2 haftada bir . 1 yıl önceye kadar ayda birdi. Genelde hep yorgun olduğunu söylüyor . Doğumdan sonra aynı kilodayım kilolarımı verdim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama bana kendimi hep yetersiz ve değersiz hissettiriyor.Beni sevmediğini beğenmediğini düşünüyorum . Geçen saçlarımı kestirdim mesela beğenmedi gibi yani onun yüzünden kendimi güzel hissetmemeye başladım . İşe başlamama az kaldı başlayınca direk iğneleye gitmeyi planlıyorum .psikoloğada gitmeyi düşünüyorum neyse sizce o bunları söyleyince nasıl bir tavır takınayım ne yapayım .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?