kocam sürekli çalışmamı istiyor

E siz neden saygılı değilsiniz, alt tarafı emoji bırakmışlar, herkes sizin güldüğümüze gülmek zorunda mı? İnsanlara komik gelmiş emoji koymuşlar sanki annenize babanıza küfür etmişler gibi tepki vermişsiniz ne kadar abartıyorsunuz? Aynı saygıyı siz gösterin ki size göstersinler. Siz insansanız başarırsınız.
Benim gayet ciddi bir şekilde, düşüncemi ifade ettigim mesaja gülücük koymuşlar ki mesajımın gülünecek hicbir tarafı yok,
Tepkim de hiç abartılı değil gayet yerli yerinde,
İnsanım, saygılıyım, hicbir zaman başkalarının düşüncelerini dalgaya almadım, bana yapılan saygısızlığı ifade etmek hakkım.

Evet öyleymiş. Hanimefendi evde yaptigi her işin bedelini dusunup eve katki sagladigini soyluyor. Dün kocama masaj da yapmistim mesela ben de calismiyorum onu da hesaplayayim disarda masaj yaptirsa kaç para verecekti benim sayemde cebinde kaldi. 😂😂😂😂

Allahim...

Hey Allahım bu isleri birine yaptırdığın zaMan bedavami yaptiriyorsun bacim sen bizim yaptiklarimiz neden göz ardi ediliyor diyorum erkek is yerinde alin teri dokuyorss bizde evde dokuyoruz diyorum neyi anlamiyorsunuz

Ben hesaplarsam şimdi adam çöker resmen nasıl ödesin bir donu kalır yoksa,malum 34 yıllık evliyimde :KK53:
:KK53:

Tabi calisan kadinlar asla kocalariyla sevismez gonlunu hoş etmez hepsi para bunlarin. 😁 Sadece calismayanlar yapiyor kesinlikle hesapla ödesin.

Ben calismiyorum tabi ki eşimden fazla evle ilgileniyorum bu normal bir sey bir iş degil. Aksam işten gelmiş adama kalk yemek yap demiyorum ama o adam da ben calisiyorum diye elini bir şeye surmemezlik etmiyor.
Kendi daginikliklarini kendi toplar, utusunu vs kendi yapar, haftasonlari kahvalti hazirlar. Bazen benle temizlige girişir. Simdi bunlari paraya vurursak kim zararli cikar bizde.😂

Hey Allahım bu isleri birine yaptırdığın zaMan bedavami yaptiriyorsun bacim sen bizim yaptiklarimiz neden göz ardi ediliyor diyorum erkek is yerinde alin teri dokuyorss bizde evde dokuyoruz diyorum neyi anlamiyorsunuz
Eve yardımcı almiyorsan- ki bulana kadar bir sürü kötü tecrübe yaşandığı için insan lanet olsun ben yaparım diyor- saydiginiz işleri çalışan, çalışmayan herkes yapıyor.
Mesela siz evli olmasaydınız ev işi,yemek yapmayacak miydiniz? Yine yapacaktınız. Çocuğu da sırf eşiniz istedi diye yapmamissinzdir herhalde içinizden gelmiştir.
Yani ev işi her türlü var. Mantığını anlamadım.
Ha baba evinde oturur her işi anne, babama yaptırırdım ya ne olacak diyorsanız bilemem

Benim gayet ciddi bir şekilde, düşüncemi ifade ettigim mesaja gülücük koymuşlar ki mesajımın gülünecek hicbir tarafı yok,
Tepkim de hiç abartılı değil gayet yerli yerinde,
İnsanım, saygılıyım, hicbir zaman başkalarının düşüncelerini dalgaya almadım, bana yapılan saygısızlığı ifade etmek hakkım.
Sizinle aynı şeyi komik bulmak zorunda mıyız?
Bir de rica edeceğim zaten.2 kişi gülmüş biri benmişim
Bari kaçak oynamak yerine isim verin de cevap vereyim doğru düzgün 😂😂

Eve yardımcı almiyorsan- ki bulana kadar bir sürü kötü tecrübe yaşandığı için insan lanet olsun ben yaparım diyor- saydiginiz işleri çalışan, çalışmayan herkes yapıyor.
Mesela siz evli olmasaydınız ev işi,yemek yapmayacak miydiniz? Yine yapacaktınız. Çocuğu da sırf eşiniz istedi diye yapmamissinzdir herhalde içinizden gelmiştir.
Yani ev işi her türlü var. Mantığını anlamadım.
Ha baba evinde oturur her işi anne, babama yaptırırdım ya ne olacak diyorsanız bilemem

Arkadasim biz burda neyi savunuyoruz neyi konusuyoruz fikrin var mi

Konu sahibi hamileymis calismak istemiyormus evde cocuguna bakmak istiyormuş kocasida olmaz illa calisacaksin diyormus

Bir baska arkadasta herseyi erkekten beklemeyin yazmis

Bende diyorum ki herseyi erkekten beklemiyoruz bizimde gorevlerimiz var bizimde islerimiz var bizde onlari yapıyoruz hala neyin tantanasi bu

Dışarıda bir çalışma hayatı olan insanların evlerinde hiçbir iş yapmadıkları vehmine nereden kapıldınız?
Çalışan insanlar da bu işleri yapıyorlar.

Tabi calisan kadinlar asla kocalariyla sevismez gonlunu hoş etmez hepsi para bunlarin. 😁 Sadece calismayanlar yapiyor kesinlikle hesapla ödesin.

Ben calismiyorum tabi ki eşimden fazla evle ilgileniyorum bu normal bir sey bir iş degil. Aksam işten gelmiş adama kalk yemek yap demiyorum ama o adam da ben calisiyorum diye elini bir şeye surmemezlik etmiyor.
Kendi daginikliklarini kendi toplar, utusunu vs kendi yapar, haftasonlari kahvalti hazirlar. Bazen benle temizlige girişir. Simdi bunlari paraya vurursak kim zararli cikar bizde.😂
Hesaba vurmak lazımda çok uğraştırır şimdi:))
Aynen adam işten eve gelmiş o trafiği çekmiş cinnet halide zaten,hadi kalk yemek yaptas yiyelim demek olmaz zaten.
Eşimde sabahları çayı demliyor benden önce kalkıyor,arada tripleniyor tabi sen çay yapıyorsun bende yemek hazırlıyorum diyorum ödeşiyoruz sonra :KK53:
Zararlı çıkan eşin olur hem yardım edecek hem ücret ödeyecek

Arkadasim biz burda neyi savunuyoruz neyi konusuyoruz fikrin var mi

Konu sahibi hamileymis calismak istemiyormus evde cocuguna bakmak istiyormuş kocasida olmaz illa calisacaksin diyormus

Bir baska arkadasta herseyi erkekten beklemeyin yazmis

Bende diyorum ki herseyi erkekten beklemiyoruz bizimde gorevlerimiz var bizimde islerimiz var bizde onlari yapıyoruz hala neyin tantanasi bu
Evli olsan da olmasan da zaten kendin için yapacağın işleri sanki eş için yapıyormuş gibi yazınca garip geldi sadece. Ama siz doğru dürüst cevap vermeyip hep karsidakina sen anlamıyorsun diyorsunuz.

Dışarıda bir çalışma hayatı olan insanların evlerinde hiçbir iş yapmadıkları vehmine nereden kapıldınız?
Çalışan insanlar da bu işleri yapıyorlar.

Arkadaşım kadin calisir erkek çalışır evdede birlikte isin ucundan tutarsınız ben çalışan kadinlar evde yatiyor mu diyorum asil siz bunu nerden cikardiniz

Hesaba vurmak lazımda çok uğraştırır şimdi:))
Aynen adam işten eve gelmiş o trafiği çekmiş cinnet halide zaten,hadi kalk yemek yaptas yiyelim demek olmaz zaten.
Eşimde sabahları çayı demliyor benden önce kalkıyor,arada tripleniyor tabi sen çay yapıyorsun bende yemek hazırlıyorum diyorum ödeşiyoruz sonra :KK53:
Zararlı çıkan eşin olur hem yardım edecek hem ücret ödeyecek

Kesinlikle. 😂 Benim yerime bir yardimci alsa daha kârlı cikardi adam oyle hesaplasam.
Ben evde ter dökecek bir iş göremiyorum her gun her gun ne teri dökülüyorsa. 😬

Cocuk bakimi zordur ama onu da bile isteye yapiyor neticede.

Kesinlikle. 😂 Benim yerime bir yardimci alsa daha kârlı cikardi adam oyle hesaplasam.
Ben evde ter dökecek bir iş göremiyorum her gun her gun ne teri dökülüyorsa. 😬

Cocuk bakimi zordur ama onu da bile isteye yapiyor neticede.
Asgari ücretten öder en azından çok dokunmaz :KK53:
Normal standartı neyse onu yapıyoruz bizde evde canım istemezse ütüyü yarına bırakırım gibi gibi

Evli olsan da olmasan da zaten kendin için yapacağın işleri sanki eş için yapıyormuş gibi yazınca garip geldi sadece. Ama siz doğru dürüst cevap vermeyip hep karsidakina sen anlamıyorsun diyorsunuz.

Evet ilk mesajimj anlamamis tamam biraz daha detaylı ve net anlatmam lazimdi hatali olabilirim ama aciklama yapmama ragmen hayir sen oyle demedin diyor yaa benim ne anlatmak istediğimi benden daha iyi nasil bilebilirsin desem dedim derim yada sana hic karsilik vermem kapanir konu ama aklımın ucuna dahi gelmeyen birşey icin suclanmak çok saçma zaten oyle birsey düşünmüş olsam tek cümle dahi yazmam buraya açıkladığım halde hala oraya vurgu yaptığı icin anlamadin diyorum baska ne diyebilirim

Arkadaşım kadin calisir erkek çalışır evdede birlikte isin ucundan tutarsınız ben çalışan kadinlar evde yatiyor mu diyorum asil siz bunu nerden cikardiniz
"Biz çalışmayan kadınlar olarak ev işi yapıyor, çocuk bakıyor, kocamızın 'gönlünü' hoş ediyoruz" diyorsunuz.

Bunlar sadece çalışmayan kadınların aktiviteleri değil. Herkes yapıyor.

O halde eşinin çalışma hayatı olmasını isteyen erkeklere itiraz ederken başka argümanlar bulun. Zira bunlar çalışmaya engel değil.

Siz bence benim ne demek istedigimi hic anlamamissiniz.benim alintıladigim mesaj da yorum sahibi sanki tum isi erkekler yapiyorda kadinlar aksama kadar evde yatiyor gibi bi algiya sebeb oldu bende ona binayen kadin evde yatmiyor evin her isini yapiyor ustune cocuk bakiyor ustune birde adamlarin gonlunu hos ediyoruz dedim siz nerden bakicilara laf söylediğimi düşündünüz onu anlamadim

Siz kendinizi doğru anlatamamışsınız demek ki. Ne iması yaptığınız da ne söylediğiniz de gayet açık. Ne düşünerek ne yazdınız ben bilemem, niyet okuyamıyorum.

Evet ilk mesajimj anlamamis tamam biraz daha detaylı ve net anlatmam lazimdi hatali olabilirim ama aciklama yapmama ragmen hayir sen oyle demedin diyor yaa benim ne anlatmak istediğimi benden daha iyi nasil bilebilirsin desem dedim derim yada sana hic karsilik vermem kapanir konu ama aklımın ucuna dahi gelmeyen birşey icin suclanmak çok saçma zaten oyle birsey düşünmüş olsam tek cümle dahi yazmam buraya açıkladığım halde hala oraya vurgu yaptığı icin anlamadin diyorum baska ne diyebilirim
Ee mesela soruyoruz evli olmasanız saydiginiz işleri yapmayacak miydiniz diye cevap yok. Kimse burda yatıyorsunuz da demiyor zaten.

"Biz çalışmayan kadınlar olarak ev işi yapıyor, çocuk bakıyor, kocamızın 'gönlünü' hoş ediyoruz" diyorsunuz.

Bunlar sadece çalışmayan kadınların aktiviteleri değil. Herkes yapıyor.

O halde eşinin çalışma hayatı olmasını isteyen erkeklere itiraz ederken başka argümanlar bulun. Zira bunlar çalışmaya engel değil.

O mesaji bütun isi erkekten beklemeyin diyen arkadasin mesajina binayen yazdim bütün isi onlardan beklemiyoruz bizde calisiyoruz dedim

Asgari ücretten öder en azından çok dokunmaz :KK53:
Normal standartı neyse onu yapıyoruz bizde evde canım istemezse ütüyü yarına bırakırım gibi gibi

Yani isteyince şu işte yarina kalsin diyorsun, bugun yemek yapasim gelmedi diyip ya disardan soyluyorsun ya makarna yapiyorsun. Hasta olsam gecip yatiyorum.
İş yerinde var mi oyle bir dunya işe gelip "bugun canim iş yapmak istemiyor" şeklinde 🙄

X