- 9 Mart 2018
- 23
- 5
- 36
- 28
- Konu Sahibi Yarencik04
-
Konuyu yanlis yere mi actiniz burda pek kimse görmez çünkü
Konu yanlış yerde
Mune arkadaşın konusu yanlış yerde...yardımcı olur musun.
Kocan köpeksiz köyde degneksiz gezmeye alışmış. Sen alttan aldığın sürece böyle gider. Benim ailemi eleştirmek senin haddim değil diyeceksin. Cevabım var ama anlatsam anlamazsin diyeceksin. Ben enistene benzemem deyince doğru diyorsun daha çok kaynanaya benziyorsun diyeceksin. Ama en kısa yolu cinnet getireceksin. Koca nda durması gereken yeri öğrenecek. Benimde böyle bir erkek arkadaşım vardı. En ufak bir şeye saatlerce homurdanirdi. Ben senin çeneni çekmem deyip ayrıldım.Slm arkadaşlar
Benim eşim ailemle ilgili en ufak bir sorunda bile beni yargılıyor .
Mesela kardeşimle eşi arasında sorunlar oluyor . Bundan dolayı sürekli kavga ediyorlar .Bizim da en ufak bir tartismamizda onları örnek gösterip ben senin enistene benzemem deyip tartışmayı kavgaya dönüştürüyor ...
Gerçekten bundan bıktım yani bu size anlattığım en ufak bir ayrıntı bazen ailemle ilgili yol acımasız şeyler soyluyor ki ne yapacagimi şaşırdım ne yapacagimi bilemiyorum gerçekten ben de fazla canımı yakmasin diye sürüyorum ve bundan dolayı kendini haklı görüyor .Senin bir cevabın olsaydı konuşurduk biliyorum senin bana vereceğim bir cevabın yok diyor . ..Ve bende öylece donup kalıyorum ... benle aynı durumda olanlar yada fikri olan bana cevap yazsın lütfen ne yapicam bilmiyorum ...
Bende oyleydim altta kalirdim ezilirdim susardim kirilirdim korkardim
Birgun masaya vurdum yumrugu yeter be dedim
Simdi ben soyluyorum o dinliyo cevap veremiyo
Galiba biri baskin cikinca karsidaki donup kaliyo
Kocan köpeksiz köyde degneksiz gezmeye alışmış. Sen alttan aldığın sürece böyle gider. Benim ailemi eleştirmek senin haddim değil diyeceksin. Cevabım var ama anlatsam anlamazsin diyeceksin. Ben enistene benzemem deyince doğru diyorsun daha çok kaynanaya benziyorsun diyeceksin. Ama en kısa yolu cinnet getireceksin. Koca nda durması gereken yeri öğrenecek. Benimde böyle bir erkek arkadaşım vardı. En ufak bir şeye saatlerce homurdanirdi. Ben senin çeneni çekmem deyip ayrıldım.
Ailenizin sorunlarini,aile ici islerinizi kocan duymamali.bilmedigi konuda yorum da yapamaz böylece,ve sen asla aileni elestirmiyeceksin onun yaninda.laf soyleyen düsmanim olur havasini ver ki laf söyleyemesin
Eşiniz ile sakin bir ortamda ,ortada bir tartışma yokken konuşun."Enistem ve kardesimin sorunlari olabilir.Onların ilişkileri bizi bağlamaz ama bir konu hakkında uzlasamadigimiz durumlarda söylediğin bu cümle beni yaralıyor,beni incitiyor.Ben seni incitmekten imtina ettiğim için tartismalarimizda yan yollara sapmiyorum.Tartisma konumuz ile ilgili olmayan kişileri ortaya atmıyorum.Sen de yapma lutfen" diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?