• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sürekli ailem arasındaki sorunlarla bani yargılıyor

Bunu da yaptım ama dinlemiyor bak konuşmak senin hoşuna gitmiyorsa sen de bunları yapmiyacaksin diyor onlara nasıl davraniylrsan bana da aynen davranican diyor .hatta dün akşam bana istemezsen kizimi alir senide babanın evine bırakırım dedi .ben sorunsuz bir hayatım olsun istiyorum ailem bunları duyup ona duvar ormesin istiyorum ama o beni böyle tehdit ediyor gerçekten sadece ben nasıl yapmaliyim ki o bu dediklerinden vazgeçsin ki 4 yıldır girdiğim bu çıkmaz dan cikabileyim 18 aylık bir kizim var inanın onun için babasız buyumedin istiyorum şayet kizimizi çok seviyor

Ailenizin içindeki hiçbir problemi eşinize duyurmayın tabiri caizse esiniz de olsa en ufak bir tartışma da başınıza kakar

o öyle deyince de sen de susup oturma, ver cevabını. ayrıca kardeşin ve eşi arasındaki sıkıntıyı senin eşin neden biliyor?

Neden aile içi tartışmalardan bu denli haberi var?
Haksızlık karşısında sizin bu is uzamasın moduna girip susmalariniz nedir yani??
Edepsizlik edene gerekirse ki sizde gerekiyor,edepsizlikle haddini bildirin..
Susup alttan almalarınız size madalya taktirmaz,böyle adamı anca tepenize çıkartır!!

Benimkide ayniydi yok enisten gibi babani aramam bilmem ne blöf yapiyordu bigun eltim oldugunda aynisi ben annene yapacagm dedim gozu korktu ve yildonumumuzde yemege goturdu esim eve geldk bende ona konusupta anlamadigi icin mektup yazip ne var ne yok döktüm mektubu yatmadan verdim odadan ciktim bi baktim okumus agliyor tek kelime etmedi ama o gun bugun ailemle ilgli asla boyle konusmadi ona mecbur olmadigmi ve Allahin emaneti oldugumu belirten uzun mektupdu umarim esinde zamanla duzelir

Denedim inan ama aile sonuçta ne yapabilirim ki yani demek istediğim sadece sorun olduğunda bu sorunları yüzüne vuruyor değil .Kardeşim yemek ister benden bende kalkıp yaptigimda veya pantolonunu utulermisin dediğinde yaptigimda eve geldiğimiz zaman ışte yardıma ihtiyacım olduğunda söyleyemiyorum bana yardım et diye çünkü biliyorum ki bana diyecek ki baban da sen kimseden yardım almadan yapiyosun bana sıra geldiğinde neden böyle yapiyosun sen bana kardeşlerin kadar değer vermiuoaun onlara yapiyosun bana gelince homurdaniyosun .ben diyorum ışte sen benim eşim sin senle yardımlaşmanın lazım sen benim esimsin sana nazım geçiyor diye .Yani ayda yılda bir kere gidiyorum ona hayır yapmam etmem pisirmem mi diyeyim diye ama kime anlatıyorum ki yani ha ona ha duvara
Yalnız siz de ailenizde köle izavra olmayin.Onu getir,bunu götürü kardesleriniz söyleyince koşa koşa yapıp kendi evinizde yapmazsanız adam tabi ki yüzünüze vurur. Yasli anne/babanizi tenzih ederim ama kardesiniz de kendi işini yapabilir

Benimkide ayniydi yok enisten gibi babani aramam bilmem ne blöf yapiyordu bigun eltim oldugunda aynisi ben annene yapacagm dedim gozu korktu ve yildonumumuzde yemege goturdu esim eve geldk bende ona konusupta anlamadigi icin mektup yazip ne var ne yok döktüm mektubu yatmadan verdim odadan ciktim bi baktim okumus agliyor tek kelime etmedi ama o gun bugun ailemle ilgli asla boyle konusmadi ona mecbur olmadigmi ve Allahin emaneti oldugumu belirten uzun mektupdu umarim esinde zamanla duzelir

Wış
Adam 4yıldır böylemiydi
Sabır taşımısın bacım
Aç ağzını yum gözünü
Öyle kibar kibar konuşmaktan anlamaz artık o

Wış
Adam 4yıldır böylemiydi
Sabır taşımısın bacım
Aç ağzını yum gözünü
Öyle kibar kibar konuşmaktan anlamaz artık o
Seni cocugun mu seninse allah hayırlı günlerde büyütmeyi nasip etsin
Benim konuma dönersek evet böyle ne yapacan gerçekten nasıl davranirsam davranayim aynı hareketi sergilemeyi basariyor

Çünkü neredeyse ayrilacaklar di bunu eşim degil yaşadığımız şehire de duymayan kalmadı
Neden mi susuyorum susmasam bilirimki daha çok ileri gidip benim canımı daha çok yakacak susumam onun konuşmaya haki olduğu icindegil ileriye gidip işler çıkmaza girmesin diye gerçekten samimi söylüyorum

Yalnız siz de ailenizde köle izavra olmayin.Onu getir,bunu götürü kardesleriniz söyleyince koşa koşa yapıp kendi evinizde yapmazsanız adam tabi ki yüzünüze vurur. Yasli anne/babanizi tenzih ederim ama kardesiniz de kendi işini yapabilir

Sen baba evine günler sonra gitsen evde annem ve okuyan kiz kardeşim var ve sen den emretmiyor rica ediyor bana bunu yapabilirmisin diye hayır ben yapmam anne sen halk yap yada abi sen kendin yap çünkü ben evinde bu işlerle alakalı olmuyorum mu diyeyim ayni seyleri ken di evimdede yapiyorum tabiku esim sabah 08.00 cikiyor aksam saat 07.00 de geliyor tabikide her şeyi ben yapıyorum geldiğinde zaten her şey bitmiş yapacağı bir şey varsa buda bena biraz yardımcı olması yardım dediğim çamaşır bulasik veya yemek değil sadece anlayış ve bazı hataların olsada bunu tolere etmesi sadece bu ben bana neden yardımcı olmuyor demiyorum beni sürekli yargilamaktan vazgeçsin istiyorum

Kardeşim yemek ister benden bende kalkıp yaptigimda veya pantolonunu utulermisin dediğinde yaptigimda eve geldiğimiz zaman ışte yardıma ihtiyacım olduğunda söyleyemiyorum bana yardım et diye çünkü biliyorum ki bana diyecek ki baban da sen kimseden yardım almadan yapiyosun bana sıra geldiğinde neden böyle yapiyosun sen bana kardeşlerin kadar değer vermiuoaun onlara yapiyosun bana gelince homurdaniyosun .ben diyorum ışte sen benim eşim sin senle yardımlaşmanın lazım sen benim esimsin sana nazım geçiyor diye .
Ben sizin bu anlatiminiza karşılik yorum yaptim.Ben de yılda iki kez ailemin yanına gidiyorum.Abim de ailesi ile ve ya yalniz anneme geçiyor.Esim de ben de annemin babamın hizmetini yaparız ama abim kendi işini kendi yapar/yapmali.Yoksa elin oglu orda yapıyorsun burda da herşeyi sen yap der.Demis de zaten

Ben sizin bu anlatiminiza karşılik yorum yaptim.Ben de yılda iki kez ailemin yanına gidiyorum.Abim de ailesi ile ve ya yalniz anneme geçiyor.Esim de ben de annemin babamın hizmetini yaparız ama abim kendi işini kendi yapar/yapmali.Yoksa elin oglu orda yapıyorsun burda da herşeyi sen yap der.Demis de zaten

Evet seni anlıyorum ama bunları demeleri sonuçta yanlış birşey değilmi ben evlenmeden o evde yaşıyordum sonuçta babasının evine gittigimdede aynı şeyi yapıyorum babasına yardımcı oluyorum kardeşinin ihtiyacı varsa gidermeye çalışıyorum bana bunuda sesin öyleyse sadece benim ailem olmasın odak noktası ben ve bu bir hastalık

Seni cocugun mu seninse allah hayırlı günlerde büyütmeyi nasip etsin
Benim konuma dönersek evet böyle ne yapacan gerçekten nasıl davranirsam davranayim aynı hareketi sergilemeyi basariyor
Evet Teyzesi yolda oğlum var :)
Allah Cümlemizinkini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :anne:

Evet seni anlıyorum ama bunları demeleri sonuçta yanlış birşey değilmi ben evlenmeden o evde yaşıyordum sonuçta babasının evine gittigimdede aynı şeyi yapıyorum babasına yardımcı oluyorum kardeşinin ihtiyacı varsa gidermeye çalışıyorum bana bunuda sesin öyleyse sadece benim ailem olmasın odak noktası ben ve bu bir hastalık

Seni yargılamak değil niyetim lütfen yanlış anlama benim demek istediğim sadece böyle davranması yanlış yanlış bir şey bunu bana yapmaması gerekiyor sadece canımı yapıyor ve ben 2 gün önce hiçbir şekilde bana evine gitmiycen gidersem eşim gelmiyecek bunu samimi söylüyorum aile dedigin böyle olmamalı

Evet Teyzesi yolda oğlum var :)
Allah Cümlemizinkini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :anne:

Amin canım herşeyin hayırlısı sonuçta bir mucize bir can taşıyorum içinde bunun nasıl bir duygu olduğunu ben yeni yeni öğreniyorum benim kızım 18 aylık ve yeni yeni annelik ne demek anliyorum

Amin canım herşeyin hayırlısı sonuçta bir mucize bir can taşıyorum içinde bunun nasıl bir duygu olduğunu ben yeni yeni öğreniyorum benim kızım 18 aylık ve yeni yeni annelik ne demek anliyorum
Benim kızımda 5 yaşında
Öyle bıcır bıcır konuşmaları,bitmek bilmeyen enerjisiyle beni 4 döndürüyor
Çok tatlı çocuklar ya :)
İyiki varlar

Seni yargılamak değil niyetim lütfen yanlış anlama benim demek istediğim sadece böyle davranması yanlış yanlış bir şey bunu bana yapmaması gerekiyor sadece canımı yapıyor ve ben 2 gün önce hiçbir şekilde bana evine gitmiycen gidersem eşim gelmiyecek bunu samimi söylüyorum aile dedigin böyle olmamalı
Öyleyse bunları eşinle konusucaksin.Bu kadar eleştirinin altında ki nedenlerden sana saygı duymaması da vardır.Boyle yurumeyecegine göre alacaksın kavuğu onune bir çözüm yolu düşüneceksin.Calisma hayatına atilmani öneririm.Senin kendine güvenin oturunca ya sana saygı duyacağını ya da bu diyardan gideceğini farkeder

Back