• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam sürekli ailem arasındaki sorunlarla bani yargılıyor

Öyleyse bunları eşinle konusucaksin.Bu kadar eleştirinin altında ki nedenlerden sana saygı duymaması da vardır.Boyle yurumeyecegine göre alacaksın kavuğu onune bir çözüm yolu düşüneceksin.Calisma hayatına atilmani öneririm.Senin kendine güvenin oturunca ya sana saygı duyacağını ya da bu diyardan gideceğini farkeder

Tsk doğru söylüyorsun ya bu eşeği guducem ya bu diyardan gidicem ama haklısın bu bana gösterdiği saygı danda kaynaklanıyor ona mecbur olduğumu sanıyor ve bunu bana karşı kullanıyor ama bilmiyor tabi ben yaptığı hareketlere karşılık verirsem biliyorum ki geri dönüşü olmayacak ben sadece bunun olmasını istemiyorum ona inşallah bunu anlatırım daha doğru bunu idrak edebilir

İşte bu yüzden kocanızı kendi ailenizle ilgili herşeyi anlatmayın yüz göz etmeyin o da bi evlatları deyip o kadar da aile içine sokmak yanlış. Kardeşinizle eşi arasında olan kavgayı sizin eşiniz niye duyuyor ki. Sonra gelir böyle kafanıza kakar. Bence şimdiden sonra sınırı daha dikkatli çizin. Ama önce yüksek perde bi kavga çıkarıp sesinizi yükseltin ki ailenizi alet edip sizi ezemeyeceğini anlasın

Öncelikle ilgin için sagol neden kardeşimin kavgasını duydu derseniz ben doğuda agrida yaşıyorum tabir ederseniz burda herkes küçükten büyüğe bir birini tanır ve her daim bir birinden haberdar olur eniştemin kavgası çok büyüdü ayrilmin esigne geldiler neredeyse ayrilacaklardi benden aileden duymasa eniştemin kiz kardeşi kapı komşumuz ondan duyar ve zaten duyduda o eşimin önünü kesip abla mi esime şikayet etmişti zaten ben huyunu bildigim için başta anlatmadım ama öğrenince birşey diyemedim. ha bu arada bana neden demedin diye sordu bende sana nasıl anlatırım 2 gün sonra benim onume taş olarak koyardin ben niye bildiğim halde sana soylerim dedim yani lafimi cekinmem ama onun la fazla ağız dalaşına girmek istemiyorum çünkü ileri gidip işler çıkılmaz bir hal alabiliyor .Sadece isteğim benim ailem hakkında yargısız infaz yapmasın bir daha buna kalkışması cesaret etmesin ve sadece bunun yolunu ariyorum

Back