- 28 Ekim 2022
- 7.276
- 19.076
- 178
- 28
- Konu Sahibi monachopsisss
-
Anladım.Yanlıs yonlendırme yapmayın eksik Bilginizle
Ne munasebet gerı cekılme yontemı?
Hıc oturup arastırsınız mı sordunuz mu doktora
Acıp videolar izlediniz mi
Bu konuya herhangi bir mesai harcadınız mı dogrulugundan emın olacak kadar
Gerı cekılme yontemı dogum kontrol yontemı degıldır
Şansınız yaver gıtmıstır olmamıstır
Ama mezi(zevk suyu) sperm barındırır
ıcıne bosalmadan da pek ala gebe kalınır zevk suyuna karısan kaçak sperm sayesınde
Bunun kocasının aklı ile üç vakte buraya damlar, korunmamıza rağmen hamile kalmışım diyeAman sakın çocuk yapmayın bi 4 sene falan. İkiniz de çok küçüksünüz.
Valla ne güzel benim kocamın balayında bile başı ağrıyordu, insanlar ilk 3 ay evimize gelmedi yeni evli diye halbuki bişi olduğu yok, kıyafet yemek makyaj hicbisi ise yaramadı konuşmaya çalıştım ben senle seks için evlenmedim dedi, en son kabullendim ama hala böyle şeyler duyunca içim acıyor. Ama prezervatif konusuna gelince benim eşim bana hapı zorla bıraktırdı, prezervatif ile de gayet ilişki aynı farklı çeşitlerini denedik mesela ama hiç öyle bir etki göremedim, erkekler biraz önyargı oluşturmuş yani prezervatifle de his var hatta lafta gecikmesi lazım o bile fark etmiyor çoğu defa aynı geliyor prezervatifsiz haliyle.2 ay olmadı evleneli yeniyiz diye hergun seks istiyor ama hep te prezervatif takmaktan kaçınıyor. Bir iki kere zorla yaptırdım onu da çok trip atti. Çok seviyorim eşimi de hani severek evlendik ama cinsellikte gözü dönüyor anlamadım bu adamı
icinize bosalmasin.
Disariya versin.
Yani dikkat etsin.
baska bi tarafa bosalsin.
Biz cocuk dusunmedigimiz zamanlar öyle yapardık. En eski zamanlarda. Bazende kılıf takardi.
Yani prezervatif iste o .
Biz spiral ile korunuyoruz. Ben de çok eşiniz gibi düşünüyorum, prezervatifsiz seksin keyfi çok daha fazla.Yeni evliyiz daha korumak istiyorum
Prezervatif tak diyorum takmıyorum
Takınca zevk alamıyorum diyor.
Ben de hap fln kullanamıyorum alerji yapıyor bende
Başka ne yapabilirm
Biliyorum.Kadın takmıyor diye okudunuz mu?
Spiral taktırın
Kılıf derken de prezervatif demek istedim orda.O bir korunma yöntemi değil çağ dışı şeyler yazmayın ciddiye alan oluyor. Sonra kürtaj konuları okuyoruz.!
Onu bi arkadas gecenlerde yorumladi takilmazmis daha once hic dogum yapmayana .Doğum yapmamış kadınlar kullanıyor mu ben hiç kullanmadım şahsen.
kılıf ne kızicinize bosalmasin.
Disariya versin.
Yani dikkat etsin.
baska bi tarafa bosalsin.
Biz cocuk dusunmedigimiz zamanlar öyle yapardık. En eski zamanlarda. Bazende kılıf takardi.
Valla ne güzel benim kocamın balayında bile başı ağrıyordu, insanlar ilk 3 ay evimize gelmedi yeni evli diye halbuki bişi olduğu yok, kıyafet yemek makyaj hicbisi ise yaramadı konuşmaya çalıştım ben senle seks için evlenmedim dedi, en son kabullendim ama hala böyle şeyler duyunca içim acıyor. Ama prezervatif konusuna gelince benim eşim bana hapı zorla bıraktırdı, prezervatif ile de gayet ilişki aynı farklı çeşitlerini denedik mesela ama hiç öyle bir etki göremedim, erkekler biraz önyargı oluşturmuş yani prezervatifle de his var hatta lafta gecikmesi lazım o bile fark etmiyor çoğu defa aynı geliyor prezervatifsiz haliyle.
Onu bi arkadas gecenlerde yorumladi takilmazmis daha once hic dogum yapmayana .
Prezervatif iste okılıf ne kız
Kılıf derken de prezervatif demek istedim orda.
takyordu.
Disari derken baska bi taraf iste .
sonra yanlis anlasilmasin yani.
Yok ya öyle yapsın veya yapilabilir anlaminda demedim.Hee pardon, takmazsa diye böyle yapılabilir diye anladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?