- 28 Nisan 2024
- 13
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi monachopsisss
-
2 ay olmadı evleneli yeniyiz diye hergun seks istiyor ama hep te prezervatif takmaktan kaçınıyor. Bir iki kere zorla yaptırdım onu da çok trip atti. Çok seviyorim eşimi de hani severek evlendik ama cinsellikte gözü dönüyor anlamadım bu adamıHiçmi yoksa ilk zamanların tadını çıkarmak içinmi istemiyor?
Beyefendi kendi keyfini düşünüyor ama seni etkileyen birşeyi umursamıyor.
Orta yola herzaman varım ama karşımdakide varsa.
2 ay olmadı evleneli yeniyiz diye hergun seks istiyor ama hep te prezervatif takmaktan kaçınıyor. Bir iki kere zorla yaptırdım onu da çok trip atti. Çok seviyorim eşimi de hani severek evlendik ama cinsellikte gözü dönüyor anlamadım bu adamı
Biraz şımarık evet daha iki aydır evliyiz hergun seks yapıyoruz o zmnda istemiyor takmak zorla yaptırdım ona da hep trip atti severek evlendim çok seviyorum eşimi ama işte cinsellikte gözü hicbiseyi görmüyor çok istekli bazen ben o kadar istekli olamıyorum ama ona rağmen okey diyorum herseyinePaşa hazretlerine bak, rahatından da ödün vermeyecek, korunmak da sadece kadının görevi tabii ya(!)
Çift taraflı koruma öneririm, tek başına hiçbir yöntem %100 korumaz; ikiniz de korunursanız riskleri sıfırlarsınız. Takmadı konusunda ısrarcı olun.
Geri çekilmeye hiç güvenmeyin. Zaten doğum kontrol yöntemi de değil.
Ne kilifi? Baska taraf neresi?icinize bosalmasin.
Disariya versin.
Yani dikkat etsin.
baska bi tarafa bosalsin.
Biz cocuk dusunmedigimiz zamanlar öyle yapardık. En eski zamanlarda. Bazende kılıf takardi.
Tut kolundan ergen kocanı götür doktora anlatsın. Prezervatif takınca bir yerine bir şey olmaz. Tamamen keyfi ve cahillik bildiğini okuyor, sana da canım cicimle istediğini yaptırıyor2 ay olmadı evleneli yeniyiz diye hergun seks istiyor ama hep te prezervatif takmaktan kaçınıyor. Bir iki kere zorla yaptırdım onu da çok trip atti. Çok seviyorim eşimi de hani severek evlendik ama cinsellikte gözü dönüyor anlamadım bu adamı
Şimdi de pipi kılıfı. renk renk desen desen tövbe yaCep telefonu kılıfı, yorgan kılıfı..
Bu ülkede prezervatif reklamlarının yapıldığı günlerden kılıflı günlere ne de çabuk geçtikŞimdi de pipi kılıfı. renk renk desen desen tövbe yaay bi de hamileymiş yani prezervatif demek zor geliyorsa kondom de. Kılıf ne ya
Ben artık burda her gün bir şey öğreniyorum. Kılıf yani hayret bi şey. Poşet dese daha uygunBu ülkede prezervatif reklamlarının yapıldığı günlerden kılıflı günlere ne de çabuk geçtik
Cidden ergen ya 20 yaşında ama hala tam bazı konularda olgulasmiyor ben seviyorum hep alttan alıyorum . Artk prezervatif konusunda diretcem hepTut kolundan ergen kocanı götür doktora anlatsın. Prezervatif takınca bir yerine bir şey olmaz. Tamamen keyfi ve cahillik bildiğini okuyor, sana da canım cicimle istediğini yaptırıyor
Evet ondan bakarım artk takması lazım daha yeniyiz 2 aydir bide yaşı da küçük eşimin 20 yaşındaKonu sahibi ince prezervatifler de var yani bir sürü türü var araştırın alın en uygunu.
Ay bu yaşta evlilik mi olurmuş? Sizin yaş kaç peki?Evet ondan bakarım artk takması lazım daha yeniyiz 2 aydir bide yaşı da küçük eşimin 20 yaşında
Benim 21Ay bu yaşta evlilik mi olurmuş? Sizin yaş kaç peki?
Aman sakın çocuk yapmayın bi 4 sene falan. İkiniz de çok küçüksünüz.Benim 21
Seda neden Tanzimat öncesinde yaşanmış bir şey gibi anlatıyorsun bacım bi kaç ay öncesini.icinize bosalmasin.
Disariya versin.
Yani dikkat etsin.
Biz cocuk dusunmedigimiz zamanlar öyle yapardık. En eski zamanlarda. Bazende kılıf takardi.
Niye bu kadar komiksin hahshshdSeda neden Tanzimat öncesinde yaşanmış bir şey gibi anlatıyorsun bacım bi kaç ay öncesini.
Yahu ha prezervartif ha kondom ha kilif hepsi ayni tek bi urun .Ne kilifi? Baska taraf neresi?
Hic .Seda neden Tanzimat öncesinde yaşanmış bir şey gibi anlatıyorsun bacım bi kaç ay öncesini.
Yanlıs yonlendırme yapmayın eksik Bilginizleicinize bosalmasin.
Disariya versin.
Yani dikkat etsin.
Niçin servetifünun değilSeda neden Tanzimat öncesinde yaşanmış bir şey gibi anlatıyorsun bacım bi kaç ay öncesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?