- 14 Aralık 2024
- 47
- -17
- 1
- 27
- Konu Sahibi aradabirbende
-
bu o kadar nefret bir şey ki affedersiniz de insana kendiniNormalde maddi sıkıntılardan dolayı fazla gezip eğlenemiyoruz yeni evlendik bide borçlar bitmiyor bugünde kafa dağıtalım dedik gezecektik bugün benim doğum günüm yalnız eğleneceğimiz yerde arkadaşını istemediğimi söylediğim halde sap gibi yanımızda bulunacak olmasından nefret ediyorum zaten yalnız kalıp bi yere gittiğimiz yok gidince de ya arkadaşı ya kuzeni olur yada onlara gitmek ister sürekli bıtkım artık napmam lazım
Sevgililik sürecimizde bana karşı net olmadığı için birkaç başka kişilere yeltenmeye çalıştığını yakaladım pekte takılmadım bende kararsızdım onla alakalı çünkü o dönem affettim bişeyleri düzeltti ama yanımızda hep bi arkadaşı olurdu hiç eksilmiyo yanibu o kadar nefret bir şey ki affedersiniz de insana kendinigibi değersiz hissettiriyor sanki yanınızda sıkılıyor sevmiyor gibi.
Bir de yeni evliymişsiniz
Sevgili iken nasıldı?
Ben daha önce yaşadım hem de iki kere konuştum bir sürü şey yaptım çözülmedi
Birincisi beni aldattı ikincisi de biseksüel çıktı
Seç beğen al sizinki hangisi acaba
Küçük bir cinnet zamanı gelmiş :)Normalde maddi sıkıntılardan dolayı fazla gezip eğlenemiyoruz yeni evlendik bide borçlar bitmiyor bugünde kafa dağıtalım dedik gezecektik bugün benim doğum günüm yalnız eğleneceğimiz yerde arkadaşını istemediğimi söylediğim halde sap gibi yanımızda bulunacak olmasından nefret ediyorum zaten yalnız kalıp bi yere gittiğimiz yok gidince de ya arkadaşı ya kuzeni olur yada onlara gitmek ister sürekli bıtkım artık napmam lazım
Tavır koyunca oda bana koyuyor şaka gibiSaygi duymuyor. Eger net tavir koymassaniz bu boyle gider
Aklın yolu birKüçük bir cinnet zamanı gelmiş :)
:)) hiç güleceğim yoktu teşekkürler mantıklıKüçük bir cinnet zamanı gelmiş :)
Ayar vermelisin, arkadaş akraba ile zaman geçirilir. Ama çift olarak özel zamanlar da olmalı. Benimle evlenene kadar kuyruklarından birine bassa idin nikah deyatakta da kuyruklarını çağır sarıl yat de dön uyu ilgilenme
TeşekkürlerMadem çok istiyorsun kuyrugunla basbasa git der gitmezdim.Bir cinnet herşeyi çözer
Bu arada dogum günün kutlu olsun
Geri adım atma, sen gardını çabuk indiriyorsundur alışmıştır. Aman bu küser barışır diye tepene çıkmıştırTavır koyunca oda bana koyuyor şaka gibi
Evet gayette her konuda öyle oluyor maalesef aynı evde küs kalınca daha çok kavgaya meyilli oluyor bende sıkılıyorum iki ucu boklu değnek gibi afedersiniz sevgiliyken arasın yazsın dursun sessiz kalabiliyorsunuz ama evliyken tuhaf oluyorGeri adım atma, sen gardını çabuk indiriyorsundur alışmıştır. Aman bu küser barışır diye tepene çıkmıştır
Peki sevgiliyken sizi aldatmaya yeltenen ve sevgiliyken bile yanınızda hep birileri ile dolandığınız biri ile neden evlendiniz?Sevgililik sürecimizde bana karşı net olmadığı için birkaç başka kişilere yeltenmeye çalıştığını yakaladım pekte takılmadım bende kararsızdım onla alakalı çünkü o dönem affettim bişeyleri düzeltti ama yanımızda hep bi arkadaşı olurdu hiç eksilmiyo yani
No s*ks no hizmet :)Evet gayette her konuda öyle oluyor maalesef aynı evde küs kalınca daha çok kavgaya meyilli oluyor bende sıkılıyorum iki ucu boklu değnek gibi afedersiniz sevgiliyken arasın yazsın dursun sessiz kalabiliyorsunuz ama evliyken tuhaf oluyor
Eskiden erkekler trip atmazdı, tavır yapmazdı. Erkolar da değişti yaTavır koyunca oda bana koyuyor şaka gibi
Aferin sana, ben bunları bile yaptım affetti evlendi diye rahattır o :)Sevgililik sürecimizde bana karşı net olmadığı için birkaç başka kişilere yeltenmeye çalıştığını yakaladım pekte takılmadım bende kararsızdım onla alakalı çünkü o dönem affettim bişeyleri düzeltti ama yanımızda hep bi arkadaşı olurdu hiç eksilmiyo yani
Çünkü onlar annelerinin premsesleriEskiden erkekler trip atmazdı, tavır yapmazdı. Erkolar da değişti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?