• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam peşimize hep kuyruk takıyor

Ay siz de onunla baş başa hiçbir şey yapmak istemeyin. Hatta onunla hiçbir plan yapmayın çıkın arkadaşlarınızla gezin kurslara kaydolun hobilerinize yoğunlaşın. Siz yüz vermedikçe kıymete binersiniz sizinle baş başa kalmanın yollarını arar. Emin olun bundan. Şu an ondan gelecek ilgi kırıntısına muhtaç davranıyosunuz bu şekilde olmaz ki ama.

Normalde maddi sıkıntılardan dolayı fazla gezip eğlenemiyoruz yeni evlendik bide borçlar bitmiyor bugünde kafa dağıtalım dedik gezecektik bugün benim doğum günüm yalnız eğleneceğimiz yerde arkadaşını istemediğimi söylediğim halde sap gibi yanımızda bulunacak olmasından nefret ediyorum zaten yalnız kalıp bi yere gittiğimiz yok gidince de ya arkadaşı ya kuzeni olur yada onlara gitmek ister sürekli bıtkım artık napmam lazım:(
Konuşmaktan anlamiyorsa mekanı terk edin. Hem karşıdaki anlasın hem eşiniz ama eşiniz deli gibi bir şeyse size zarar verirse muhabbete dahil olmadan ictikleri çayı bile bogazlarinda bırakarak gelen 3. Kişiye fazlalık olduğunu hissettrin.

Peki sevgiliyken sizi aldatmaya yeltenen ve sevgiliyken bile yanınızda hep birileri ile dolandığınız biri ile neden evlendiniz?
Evlendiğiniz zaman bunun değişeceğini size düşündüren ne oldu?
Lütfen çocuk bari yapmayın
Yapmak istemiyorum başka bi evlilik yapıcak olsaydımda zaten çocuk istemiyorum bu arada :) her şey mükemmel olsun diye evlenmedim canım öyle istedi 😅

Evlenmeden nasıldı ? Birden 180 derece değişmemiştir adam muhtemelen böyle olduğunu bile bile evlendiniz.Sevilmediğinizi yani.
sevilmiyor muyum gerçekten öyle mi gözüküyor bi konuda bu kanıya mı vardınız🤣 insanlar çok çeşit varlıklar bi insanda türlü türlü huy ve karakteristik özellik var bazı huylarını bile bile kabul ettim evet bazen yapı hiç değişmiyor ama bu net konuşmayı gerektirmez kimse mükemmel değil ki:)

Yapmak istemiyorum başka bi evlilik yapıcak olsaydımda zaten çocuk istemiyorum bu arada :) her şey mükemmel olsun diye evlenmedim canım öyle istedi 😅
Boşver sıkma canını , onun canı sıkılsın. Onun yaptığının aynısını hiç bir şey olmamış gibi ona yap :) süslen püslen gez toz çatır çatır para harca o olmadan :D dibinden ayrılmaz hatunla paralar elden gidiyor diye

Boşver sıkma canını , onun canı sıkılsın. Onun yaptığının aynısını hiç bir şey olmamış gibi ona yap :) süslen püslen gez toz çatır çatır para harca o olmadan :D dibinden ayrılmaz hatunla paralar elden gidiyor diye
Artık öyle yapacağım biraz ters psikoloji yapmak gerekiyor her konuda açmayacağım kendimi😁 biraz oda benle uğraşsın ama inanınki artık taktik yapmakta sıkıyor bazen hadi diyorum amaan gelişigüzel noluyosa olsun ya hiç takmicam yada ona göre tavır alıcam bakalım hayırlısı😅

sevilmiyor muyum gerçekten öyle mi gözüküyor bi konuda bu kanıya mı vardınız🤣 insanlar çok çeşit varlıklar bi insanda türlü türlü huy ve karakteristik özellik var bazı huylarını bile bile kabul ettim evet bazen yapı hiç değişmiyor ama bu net konuşmayı gerektirmez kimse mükemmel değil ki:)
Valla yalnız vakit geçirmek istemiyorsa sevmiyordur.Tam olarak bu kanıya vardım.Kimse mükemmel değilse her defasında kuyruk gibi başkalarıyla aktiviteye devam yani neden konu açıyorsunuz ki o zaman :)

Ben olsam gitmezdim.al senle arkadaşın gidip benim yerime kutlayın derdim.siz tek başınıza bı sure gezin tozun mutluyum diyin bakın nasıl yola geliyor

Sevgililik sürecimizde bana karşı net olmadığı için birkaç başka kişilere yeltenmeye çalıştığını yakaladım pekte takılmadım bende kararsızdım onla alakalı çünkü o dönem affettim bişeyleri düzeltti ama yanımızda hep bi arkadaşı olurdu hiç eksilmiyo yani
E sen bile isteye evlenmişsin şikayet etme

Özel günler dışında bende severim arkadaşlarımızla takılmayı 6. Seneye gireceğiz artık konumuz muhabbetimiz kesiliyor bir süre sonra canımız sıkılıyor telefona sarıyoruz ama kalabalık ortamda sohbet muhabbet oluyor ne güzel 😄

Back
X