- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 47.805
- 468
- Konu Sahibi denizgozlum99
-
Böyle bir şeyle itham edilsem kimsenin travmasına bakmam yakarım ortalığı. Çok çetrefilli bir konu bilemedim.Belki karısının taciz vakasından sonraki hassasiyetini bildiği içindir
Dualariniza cok ihtiyacim var. Gercektende var diyemiyorum yok diyemiyorum. Allah razi olsunGerçekten o kadar zor bir durumun içindesin ki kız kardeşim, var diyemezsin yok diyemezsin.. Tek yolu sakin kalıp, takip etmek.
İnşallah fizyolojik normal bir durumdur, inşallah kuruntudur. Bütün kalbimle feraha çıkmanı diliyorum
Siz şimdi ciddi ciddi kadın adamı erekte gördü diye kadını mı suçluyorsunuz? 3-5 kez Erekte görünce başka ne gelecekti aklına tam olarak?İnsanın böyle bir durumu görünce ilk aklına bu gelir mi yaaa!!!!!!!
Nerden tutsan elinde kalan bir konu,böyle bir şey olması korkunç,sizin başta dedigim gibi ilk anda bu düşünceye girmeniz daha korkunç.
Anne olarak evlatlarımızı yeri gelir babadan koruruz,en ufak işareti pedofoliye yormak hastalıklı bir düşünce üstelik adamdan hemen migdenizin bulunması başka şeyler bildiginizin bir göstergesi. Bize olmasada kendinize dürüst olun Öncesinde şüpheleriniz vardı ama görmezlikten gelip evlendiniz ,çocuk sahibi oldunuz ama gerçekler her daim ortaya çıkar.Bu tepkinizin tek açıklaması bu .....
Lütfen psikoloğunuza gidin. O size destek olacaktır eminim.Dualariniza cok ihtiyacim var. Gercektende var diyemiyorum yok diyemiyorum. Allah razi olsun
ben babasiz buyudum bu benim kuruntumsa kizima da ayni kaderi yasatmak istemiyorum. Sadece o yuzden bekliyorum, o yuzden gercek olmamasini diliyorumBen pedofili derdim eğer birden fazla kez tekrarlandiysa, çok kötü
Babanız vefat mı etmişti?ben babasiz buyudum bu benim kuruntumsa kizima da ayni kaderi yasatmak istemiyorum. Sadece o yuzden bekliyorum, o yuzden gercek olmamasini diliyorum
Yarin icin randevum var zaten, uyuyamiyorum bile kafam allak bullak o yuzden buraya da yazma ihtiyaci duydumLütfen psikoloğunuza gidin. O size destek olacaktır eminim.
Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil
Bütün dualarım sizinleDualariniza cok ihtiyacim var. Gercektende var diyemiyorum yok diyemiyorum. Allah razi olsun
Peki en son ne zaman oldu?Yarin icin randevum var zaten, uyuyamiyorum bile kafam allak bullak o yuzden buraya da yazma ihtiyaci duydum
Konunun üzerini kapatıp çaktırmadan gozlemlemeye devam edin mutlakaben babasiz buyudum bu benim kuruntumsa kizima da ayni kaderi yasatmak istemiyorum. Sadece o yuzden bekliyorum, o yuzden gercek olmamasini diliyorum
Dümdüz pedofili işte diye ne güzel söylüyorsunuz ya? Evli misiniz çocuğunuz var mı merak ettim?Dümdüz pedofili işte yok ben mi yanlış anlıyorum a bırakmayın.
Yabancı biri değil ki? kaç yıllık kocanız sayısız kez seviştiniz defalarca erekte olmasına şahit oldunuz yetmedi çocuk yaptınız.
Bir iki kere değil demişsiniz.
Kadınların 6. Hissi çok kuvvetlidir zaten.
Ekonomik özgürlüğünüz yoksa boşanamazsınız ( boşanırsınız da gözünüz yemez napim ailem kabul etmiyor çalışmıyorum bebem küçük deme ihtimaliniz %90)
O sebeple çok haşır neşir etmeyin kızınızla onu.
Benim akrabamın babası( o da akraba oluyor Malesef) da sürekli çocuklarını taciz ediyormuş oluyor yani bunlar.
Haberlerde öz kızına tacizde tecavüzde bulunanlar ağaçtan toplanmıyor. Yakınlarımızda ne olaylar dönüyor.
Ya ben nedense inanmadım konuyaArkadaşlar konu sahibinin küçükken böyle bir acı olayı var maalesef. O yüzdn ekstra dikkat ediyor demek ki. Belki çok kuruntu yapıyor ya da anlıyor. Bilemiyorum bu ayrıntıyı da atlamamak lazım.
Hayir babam kiz cocuklarini sevmez, annemi de sevmedi gerci aldatmanin arkasindan ayrildilar. Bize de cok deger vermeyince gorusmedik hicBabanız vefat mı etmişti?
Arkadaslar iyi aksamlar. Kafami cok kurcalayan bir soru var ve ben ne yapacagimi bilmiyorum. 8 aylik bir kizim var. Kocam kizimi kucagina aldiginda birkac sefer erekte vaziyette gordum. Ilk gordugumde beynimden vurulmusa dondum ve cok buyuk bir kavga cikti. Aciklamasi ise bu ima etmeye calistigin seyi duymak bile istemiyorum insan kizina nasil o gozle bakabilir ustelik o bir bebek oldu. Cinsel bolgelerine dokunmaya calisma ya da acip bakma gibi hareketleri yok, ben yanlarinda degilken bebek kamerasindan takip ediyorum. Lutfen anneler bu ereksiyon normal mi durduk yere falan olur mu ? Siz hic denk geldiniz mi? esime sevgiyle yaklasamiyorum midem bulaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?