Kocam pedofil mi

Dualariniza cok ihtiyacim var. Gercektende var diyemiyorum yok diyemiyorum. Allah razi olsun

Siz şimdi ciddi ciddi kadın adamı erekte gördü diye kadını mı suçluyorsunuz? 3-5 kez Erekte görünce başka ne gelecekti aklına tam olarak?

Ben buna evliligimiz boyunca 1 sefer denk geldim. Sonra da bana yanasti zaten. Muhtemelen beni dusunmustur diye dusunmustum o zamanda. Ama bu 1 seferlik bir sey degil

Dümdüz pedofili işte yok ben mi yanlış anlıyorum a bırakmayın.

Yabancı biri değil ki? kaç yıllık kocanız sayısız kez seviştiniz defalarca erekte olmasına şahit oldunuz yetmedi çocuk yaptınız.

Bir iki kere değil demişsiniz.

Kadınların 6. Hissi çok kuvvetlidir zaten.

Ekonomik özgürlüğünüz yoksa boşanamazsınız ( boşanırsınız da gözünüz yemez napim ailem kabul etmiyor çalışmıyorum bebem küçük deme ihtimaliniz %90)

O sebeple çok haşır neşir etmeyin kızınızla onu.

Benim akrabamın babası( o da akraba oluyor Malesef) da sürekli çocuklarını taciz ediyormuş oluyor yani bunlar.

Haberlerde öz kızına tacizde tecavüzde bulunanlar ağaçtan toplanmıyor ya. Yakınlarımızda ne olaylar dönüyor.

O yüzden yok olmaz dememek lazım.

Kızınız büyüyünce mahremiyet eğitimi verin.

Isminizin yaninda 99’lu oldugunuz yazyor. Esiniz kac yasinda 25-26 mi o da? Yasin cok genc olmasi da belki ereksiyonu siklastirir. Bir de bu isi ciddi dusunun. Adami bi gozetimde tutun. Cocuk yokken de mi oluyor? Bebegi almadan ne yapiyor? Her bebegi aldiginda oluyor mu? Hakli iseniz supheye yer kalmamali.

Siteyi uzaktan takip ediyordunuz sanirim uyeliginiz yeni? Bilemiyorum ya.Boyle yeni uye olup asiri sansasyonel konulara ilk olarak inanmiyorum.Aciklama yaparlar zaten etiketlenmis kazen ve mune.

Dümdüz pedofili işte diye ne güzel söylüyorsunuz ya? Evli misiniz çocuğunuz var mı merak ettim?

Arkadaşlar konu sahibinin küçükken böyle bir acı olayı var maalesef. O yüzdn ekstra dikkat ediyor demek ki. Belki çok kuruntu yapıyor ya da anlıyor. Bilemiyorum bu ayrıntıyı da atlamamak lazım.
Ya ben nedense inanmadım konuya

Arkadaşlar siz kendinizde misiniz? Kadın hem travması var hem de bu durum yüzünden eşinden acaba mı diyerek şüphelenmiş. Evet bazılarımız böyle bir şey yaşamamış olabiliriz çok şükür ama böyle bir gerçek var ya! Benim arkadaşım 12 yıl boyunca babasının tecavüzüne uğramış. Adam daha yeni 5 sene önce içeri girebilmiş ve bu başladığında henüz 8 yaşındaymış. Kendinize gelin. Kim yakıştırmak ister ama şüphelendiyse de kadın mutlaka gerekçeleri vardır. Tedavi olun siz vs ne demek?! Eşinizi lütfen gözlemleyin daha çok ama travmalarınız için de lütfen terapist yardımı alın

Bu söylediğiniz şey gerçekten kan dondurucu.
Keşke direk bağırmak yerine söylemeden gözlemleseydiniz. Şimdi Allah korusun varsa bile dikkatli olacakır.
Eşiniz yine iyi sabretmiş. Eğer böyle birşey yoksa ve siz öyle suçladıysanız boşanması gerekir.
Tabi bu zamanda bilemeyiz ama keşke gözlemleseydiniz söylemeden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…